Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 264
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Честита дъщеричка на маймунката!
Раздвижи се днес темата

# 481
Мерси, на Ариел, Стефанел и Флайбъл за отговорите  Hug !
Вече, разбрах  Mr. Green малко бавно схващам  Mr. Green
Отивам да хапна диня и да изгладя 1ironing дрехите на бебо и пак идвам  Heart Eyes !

# 482
  • Варна
Мама Криси от Варна е родила днес нормално момиченце! Докторката ми каза. Тя предполагам ще звънне по късно на вестителката си.
При мен положението е същото, няма разлика с миналата седмица. Чакам на беба да и кефне да излезе.

# 483
Валииии,бебе след бебе...
А ние мой малък Зелчо още си бягаме с тебе...
Мели заразна си  Hug hahaha

# 484
 newsm44 newsm44 Честито на Маймунката!!! Да й е жива и здрава малката Виктория!!! Прекрасни мерки, наистина!   ylinfant newsm51

# 485
Честито на мама maimunkata! newsm51 newsm44 Да и е жива и здрава малката-голяма(голямо бебе бе) Виктория  ylinfant и бързо възстановяване! Hug

# 486
Честита Виктория на мама maimunkata1

И на мама Криси, ама чакаме подробности, за да я похвалим подобаващо!
Аз да ви питам, от коя седмица ходите на запис на тонове и кога си избирате педиатър?

Nub55,и аз питах няколко пъти другите мами дали ходят на запис на тонове,обаче никой не ми отговори  newsm78 Аз мисля утре да отида.Иначе знам със сигурност,че след като мине датата на термина се ходи през ден.

Момичета - аз ходя на запис на тонове от 34г.с 1 път в седмицата. А от вчера ходя всеки ден!
И всеки път олекваш с 25-чка? Shocked

Ходих във Фемина - там олекваш с 15лв Simple Smile, последните 2 седмици при АГ-то и вчера, днес и утре съм пап при него - там са 30лв. Сега почивните дни ще трябва да е във Втора, там ще е с 25лв - аз коментирах цените за запис в по-предна тема - образи са навсякъде  Crossing Arms

# 487
И аз ходя на запис 1 път в седмицата от средата на юли, т.е. от 8-мия месец. Утре съм пак на доктор и понеже ми идва термна ми каза, че вече ще трябва да ходя през ден, но ще видим как ще го измислим, щото то има празници, а и той не е всеки ден в тази болница. И всеки път по едни 15 лв. си отиват Simple Smile
Но моят мъж даде залагания, че ще родя на 8 или 9-ти, досега всичко е познал, та може да не се наложи много да ходя.

Иначе и моя татко днес е рожденик, не знам как да сложа снимка тук, затова с този линк - една вкусна торта от мен!
тортичка

# 488
Здравейте сладури! Ние тъкмо се прибрахме от болницата! Heart Eyes Heart Eyes

После ще чета назад, че има 1000 страници Crazy

Преживях едно страхотно раждане изпълнено с емоции, смях, любов.
В 2 и 20 сутринта на 31 август ми започнаха болките, много леки, но ритмични. Леко прокървих. Обадих се на моята мацка Гагова, милата едвам се събуди и и казах, че ще раждаме. Е за 7 минутки бяхме в Шейново с мъж ми супер превъзбудени. Приеха ме в 15 кабинет точно на смяна бяха моите любими лекари от ОРБ. Доктор Вецев ме провери за разкритие - 5 см. След всички процедури ме сложиха на запис в предродилна. Болницата спи, една акушерка беше заспала на едно от леглата в предродилна, че и хъркаше хаха. Дойде Гагова почти разсънена, гледа контракциите и не се учуди, че не викам, понеже аз съм с такива от 2 месеца хаха. Даде ми списание Космополитан да чета  Mr. Green По едно време ми спука водите и се почна екшъна. Силни болки преминаващи в напъни. Всичко точно, шийка мека, 10 см и айде на магарето. С 4 напън Мишо изплака  Heart Eyes Heart Eyes Имах леки разкъсвания, и решиха да ме шият с упойка. Лелее няма по яко нещо  Mr. Green Сънувах водопади, тигри, птички....като се съвзех се оказа, че през цялото време съм пяла докато са ме шили  Joy Не знам какво съм говорила, никой не иска да ми каже  Whistling

Очаквайте снимки  Heart Eyes

# 489
Еее, Зайче, леко е минало, браво на теб! Дано и при нас бързичко се развият нещата Simple Smile

# 490
  • Бургас
Честито бебе на маймунката! Да им е жива и здрава принцесата!

Относно тоновете, аз ходя всяка седмица в МБАЛ Бургас и не плащам нищо. Това е от както съм влязла в деветия месец.

# 491
Добре дошла мама зайка! Hug Наистина страхотно раждане и много емоции  Party!
Дано и при нас мине така добре  Mr. Green !
Бързо възстановяване на теб и малкия сладур! Heart Eyes
kalinas да ти е жив и здрав рожденника   bouquet, много мерси за тортата, така обичам сладкооооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 492
Зайче - чудесно звучи разказа ти!
 Heart Eyes
Честито и на всички с рожденици днес Wink

# 493
Мартичка,Маймунката,Криси, честити ви рожби!!! newsm51 smile3525
Да растат весели,щастливи,умни и здрави!Бързо възстановяване на майчетата!И бързо изтрезняване на татковците Mr. Green

На запис на тонове аз ходя от 36та г.с. веднъж седмично.
Калина,честит рожденник  bouquet
Майка Зайка,особено ми харесва твоя разказ,че както е пълно с ошашкани майчета...ще внесеш малко оптимизъм и спокойствие Heart Eyes

# 494
  • Бургас
Честити бебчета на Маймунката и Криси!

Адаш, заразна я! То е профисионализм, чеде! То е да си роден с това, разбираш ли  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт