Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Честито на Мартичка.крайно време беше да си гушнеш бебчо Simple Smile Да сте много щастливи оттук нататък и винаги да се радвате един на друг.Много да те слуша Simple Smile

# 466
Какъв е този ред? ние да не сме на изпит та да ни извикват един по един на дъската...айде утре да се хванеме всички у кръста и да ходим да раждаме Simple Smile хихи

# 467
Честито на мама anghella, бебе Виктор  , на мама Stasy87 бебе Александра , на мама Monika21, бебе Tеодора  , на мама skoklinata бебе Никол , на мама Miii , бебе Владимир , на мама tanya_d бебе Мария
, на мама F.a.t.e., бебе Пламен и на Марттичка бебе Алекс !
Да са ви живи и здрави слънчицата , много усмихнато и щастливо детство !

# 468
Ето го и Сашето на Мартичка!!!   ura
Честито и само един шев, бравос!
Ама и мерките му фини, имало е защо да стои толкова.  Heart Eyes

# 469
ехе поспах малко и си имаме бебе
Марти, честито най-после излезе Алекс, измъчи те. ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА СЛУША ВЕЧЕ!

nub55 моя хемоглобин като падна на 97 и ми изписаха желязо да пия Малтофер 2х1

# 470
  • София
Честито бебе Александър на мама Мартичка!!!
 Появи се това дете най-накрая smile3504, да са живи и здрави и много щастие им пожелавам на цялото семейство  Hug
 Марти, дано не са те тормозили повече в тази болница и поне накрая да е минало както подобава.

# 471
Марти, честито момче  Heart Eyes герой си ти  Hug Да е жив и здрав, много радост да ви носи на цялото семейство  Heart Eyes  bouquet чакаме разказче  Heart Eyes
Хайде следващите Миленка,Ариел и Агира-смело напред!!!
Браво бе  Simple Smile мен за пренасяне ли ме остави  Mr. Green

И ти, и ти! Не се ослушвай  smile3508 gydi

# 472
Честито на мама Мий, Таня Д ,  Фейт, Мартичка и Стаси (ако пропускам някой, да ме извинява, но чета отзад  - напред) Желая ви прекрасни мигове с вашите дечица!
Една от нас, Малкия ти е болен до колкото разбрах, бързо оздравяване!
Елио, радвам се, че се е обърнал, стискам ти палци!
И моята майка е рожденничка днес, та правих торта по случая, иначе аз хвърча по задачки (козметици, маникюри и прочее ) и се стягам за събитието! Ще отделя едно легло в моята стая за някоя съфорумка, така че, хайде, стига се стискахте, че при мен не остана  Mr. Green
За раждането, не го мислете много, както Господ даде - така, а пък и да ви кажа по- забавната част идва после, това минава и заминава, а и повече от ден не трае!

# 473
Аз да ви питам, от коя седмица ходите на запис на тонове и кога си избирате педиатър?

На запис на тонове тук не ходим. Simple Smile Като идеш да раждаш в болницата - тогава.
Това е по здравна каса, за частно не знам.

Педиатърът трябва да го избереш в 9-ти месец и да му вземеш координатите. В болницата при
изписването ще ти искат тел, за да бъде уведомен за новото бебче.
За дъщеря ми, личният ми помогна с избора. Предложи ми педиатър , с която си работят
и на мен не ми се налагаше до 2-та годинка да чакам за направление. Отивах директно при
нея, те си се оправяха с документите.

# 474
  • София
ЧЕСТИТ МАЛЪК САШИ НА МАМА МАРТИ  Heart Eyes ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОТ ТУК НАСЕТНЕ ВСИЧКО ЛЕСНО ДА ВИ СЕ СЛУЧВА С МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКА НА УСТА

Мели, ама страхотна вестителка си и ти - много ме изкефи  Hug

Мерси момичета за отговорите. Една от нас, значи още една цяла бременност мога да си изкарам така, казваш  Joy

# 475
  • където мечтите се сбъдват
Аз да ви питам, от коя седмица ходите на запис на тонове и кога си избирате педиатър?

Nub55,и аз питах няколко пъти другите мами дали ходят на запис на тонове,обаче никой не ми отговори  newsm78 Аз мисля утре да отида.Иначе знам със сигурност,че след като мине датата на термина се ходи през ден.
Педиатър си избрах,но ако нещо не си допаднем имам готовност да я сменя,че като знам каква попара сърбах с гинеколозите от ЖК...
Днес си направих консултацията с кардиолог.Всичко ми е на 6  Mr. Green Другата седмица съм при анестезиолог.Остава и да ми се падне читав анестезиолог за раждането да ми сложи епидурална  Praynig

# 476
rossy-pm , видя че пишеш, ако не си разказвала скоро, драсни някой ред за баткото, как прие бебето, че нали ми е драма, ще ми е интересно?

# 477

Nub55,и аз питах няколко пъти другите мами дали ходят на запис на тонове,обаче никой не ми отговори  newsm78 Аз мисля утре да отида.Иначе знам със сигурност,че след като мине датата на термина се ходи през ден.
Педиатър си избрах,но ако нещо не си допаднем имам готовност да я сменя,че като знам каква попара сърбах с гинеколозите от ЖК...
Днес си направих консултацията с кардиолог.Всичко ми е на 6  Mr. Green Другата седмица съм при анестезиолог.Остава и да ми се падне читав анестезиолог за раждането да ми сложи епидурална  Praynig

Момичета - аз ходя на запис на тонове от 34г.с 1 път в седмицата. А от вчера ходя всеки ден!

# 478
БЕЙБИ ВЕСТ И ОТ МЕН!
Мама maimunkata1, роди бебе Виктория днес в 12.52 в Майчин дом. Малката принцеса (бъдещата ми снаха) е със завидни мерки 3700 гр, 53 см.

Да и е жива и здрава и много щастие!

Честито и на Мартичка! Дочакахме го Сашко, много да я слуша и радва и голяяям мъж да порасте!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 16:33 от kalinas

# 479

Момичета - аз ходя на запис на тонове от 34г.с 1 път в седмицата. А от вчера ходя всеки ден!
И всеки път олекваш с 25-чка? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт