Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добрютро и от мен!!! newsm53
 Скай, спокич, наистина не прави аналог с предната бременност. Взимай повече плодове,чайчета и свеж въздух и ще се оправиш Hug
 Дано Миленка вече да е родила, тъй като доста време мина откакто и изтекоха водите, а съм чула,че сухо раждане е доста неприятно Thinking
 Аз и снощи бях с контракции,но засега съм на линия Simple Smile
 И аз като Анхела взех да се шашкам като започне да идва вечерта. Денем съм си спокойна, хем съм сама по цял ден  newsm78
 Успех и от мен на майките с планово секцио за днес  newsm17

# 646
Има ли мами от Варна, които са раждали скоро в АГ-то? Имам въпросче относно списъка за майката и бебето. Срещам различни списъци и различни мнения. Трябва ли в крайна сметка да си нося спирт за пъпчето на бебето?
Аз имам списък от отворените врати, там спирт няма Simple Smile За бебето  изискват 20 бр. памперси, дрешки, 3 бр. пелени и 1 пак. мокри кърпи.
Мерси  Hug Но доколкото разбрах питат дали искаш да се повива или ще се облича. Май най-добре да взема и пелени, и дрешките

# 647
Пипи, честно казано не знам за какво искат пелените  Blush Дали е за повиване или за избърсване след миене.. идея си нямам Simple Smile До колкото разбрах аз си ги обличат бебенцата с дрешките, които ти си носиш.

# 648
Добро утро и от мен! Hug Много късмет на Миленка и Бъдик! Praynig Praynig Praynig
Ариел и на теб успех  Peace ,до утре и ти да си родила  Party
Кажете ми за тези пелени за болницата, само големи ли се носят или от онези дето са в комплект с тензухените newsm78, че нещо не разбрах Mr. Green
Колко чифта дрешки на бебето трябват за болницата.
Мерси много за кафето и закуската! Heart Eyes Сега отивам да си доизгладя останалите дрехи 1ironing, че те много бе smile3506

# 649
Миленка, Антония, bydik  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Много много благодарим за милите думи! Мишко ви целувааа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ариелче Хихи аз така сутринта на контролен преглед и оп 4 см разкритие  Laughing

Минавам набързо да почерпя днес аз и мъж ми имаме рожден ден  Laughing Черпя с чеверменце, ако си бяхме в Смолян това щеше да е за днес менюто  Sunglasses

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 11:22 от мама зайка_

# 650
мама зайка_, ЧРД! Да сте живи и здрави с мъжа ти! Много да се радвате един на друг и много да се обичате! И само хубави моменти да изживеете с малките зайчета. smile3525

# 651
Мерси за почерпката мама зайка[/u! Hug Честит празник на теб и съпруга ти   bouquet!
Много радостни моменти заедно , и много да ви е здраво и послушно малкото зайче  Heart Eyes

# 652
Мама Зайка честит рожден ден на вашето семейство! Да се обичате дълги години и само хубави моменти с малките зайчета! весел празник!

# 653
Ехааааа, Зайче!!! Това се казва почерпка! Да сте живи и здрави и двамата, и много много да се обичате с малкото зайче!!!   bouquet Hug

А при мен - нищо!  ooooh! Мътим се.

# 654
  • София
Ех, че хубаво - двоен празник си имате днес. Да сте живи и здрави и двамата с мъжа ти, мила мама зайка Да ви радват малките сладки зайчета около вас, а догодина наистина на родопска поляна да отбележите повода, че и нас да поканите  Hug

# 655
Кажете ми за тези пелени за болницата, само големи ли се носят или от онези дето са в комплект с тензухените, че нещо не разбрах Колко чифта дрешки на бебето трябват за болницата
До колкото разбрах от една мама се носи целия комплект ако искаш да ти го попиват. Тук в АГ-то ако искаш си го попиваш, така на педиатъра и акушерките ще им бъде по-лесно да преглеждад бебо. А колко чифта дрешки - комплект за изписване и за всеки ден по дрешка - спрямо сезона.

Мама Зайка, ех, че хубаво заедно да имате РД. Честит ви РД! Да сте все така влюбени и щастливи  Hug А това чеверме така събразнява  smile3508
Agira нещо се опъвате  Hug Hug
Стана септември взехме да раждане  Laughing
Lucky мерси за отговора, беше полезен.   bouquet

# 656
Мама Зайка, честит ви семеен празник! Какъв по- хубав подарък за двама ви от малкото зайче  Heart Eyes Бъдете много здрави и щастливи!   bouquet

# 657
Пипи дългото чорапче, мерси за отговора   love001
Айде, какво стана чакаме бебетата вече  Heart Eyes

# 658
Здравейте,от кога не съм влизала.....
Честито на всички мами,който са родили-Нека бъдат живи и здрави бебенцата и семействата им Simple Smile
Успех на всички ни ,който ни предстой раждане,дано всичко да е наред при всички Simple Smile
Стискам палци и на Миленка,Ариел и Бъдник Simple Smile

# 659
  • София
Като си вляза в пощата и ми изписва на днешният ден кой има Имен ден и тъй като някои хора се съобразяват с тези неща, за Протокола ще кажа,че днес:

Празничен календар
05 септември

Имен ден празнуват :Елза, Елисавета, Изабела, Захари, Хари, Светлозар, Светлозара

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт