Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 242
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
препоръчайте ми хубава комедия или нещо свежо моля?  Laughing

# 631
Добро утро  Grinning

sky*, оздравявай бързо и няма да си внушаваш, че пак се разболяваш на финала. Всичко ще си е наред  Hug
Миленче, айде и твоя ред дойде. Да ни зарадваш днес с един бонбон  Laughing
si.lina, аз нови дрехи почти не съм купувала, че имам доста от баткото, а и сестра ми прати една огромна торба... Но според мен на първо време по 5 бодита с дълъг ръкав+ ританка, 2-3 бр. с къс ръкав и 2-3 комплектчета жилетчица с панталонче, 4-5 чорапки, 1-2 шапчици, 2-3 гащеризончета(те май си се водят пижамки, но то в началото всичко е пижама  Laughing). Да има за първо време, а после като се роди вече ще има да си му купуваш каквото ти е на сърце  Simple Smile За мен камизолките са една крайно неудобна дреха, имам няколко от баткото и тях съм изпрала и приготвила за болницата евентуално. И по принцип май нямам от най- най малкия номер почти нищо, все са ми по- големички.

Успех и леко раждане на мамите днес  Hug Хубав ден.

# 632
  • София
Добро утро днес ни кафе ни закуска май на нас неродилите не се полага Laughing
Айде бре Миленке чакаме новини Crossing Arms
Еvvaa успокоих се че се отчете айде бре раждай тази мома вече  Laughing Laughing

# 633
  • Бургас
Добро утро, красиви бухти Hug
Адаш, всичко ще е наред, даже сигурно вече си родила. Гушкам те силно! Благородно ти завиждам! Даже одеве викам на мъжо, че туй безсъние се дължи на факта, че тази седмица ми е датата за секцио, а колко по-добре е ако не знаеш кога ще е момента. Спестяваш си някоя и друга безсънна нощ Mr. Green
Отново стиснати палчета за антония § bydik!
Линка, Паят го гледахме, мерси за идеята. Става, определено - сле дпоредицаа бозави Американски пай от 4, 5 май бяха номерата:)

Айде, нали съм добра душа...Бена да слага плюскането

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 09:43 от Melly.G

# 634
bydik успех днес мила! Много време те оставиха да полежиш преди секциото и са те изнервили, но днес ще се видиш с мишлетата  Hug Hug Hug

Milena_87 Хайде мила, ти сииииииии!
Аз почти се примирих - само дето вече никакви усилия за нищо не искам да полагам - чакам си родилните болки или водите и това е  smile3507
danaeka спокойно - всичко ще е наред
Melly.G огря ли те? Мен вече не ще ММ  smile3516
sky* оправяй гърлото бързо!
stefiss_1978  smile3521 тренинг, тренинг - а ние първескините  Whistling
edna ot nas командировахте го и кукнахте в 5 сутринта - почивайте си де Simple Smile
И аз станах в 5, че и хапнах, ама после пак спах!

Lucky* къде е закуската? Simple Smile Да сложа и аз нещо на масата, че пак съм гладна!

# 635
Добро утро днес ни кафе ни закуска май на нас неродилите не се полага Laughing
Айде бре Миленке чакаме новини Crossing Arms
Еvvaa успокоих се че се отчете айде бре раждай тази мома вече  Laughing Laughing
Инче с таткото се шегуваме, че ще си я държа до пълнолетие...направо за абитуриентската newsm62 newsm62
Миленче, много стиснати палчета и на теб днес, чакаме добра вест  smile3504

# 636
Добро утро!!!  Hug С пожелание днес да имаме много бейби вести!!!   ylinfant smile3504
bydik, Антония, Миленке, успех днес милички!!!  Praynig Praynig Hug
Мели, Ариелче, мерсаж за кафенцето и закусчицата!!!  food002  bouquet

# 637
Ариел, реших за по- скромно да сложа едно мюсли, ама то не пожела да се покаже та го затрих поста  hahaha Викам то скромно, скромно, ама чак на въображение не върви  Joy

# 638
Здравейте момичета,
не мога да ви смогна  Mr. Green започна Бебевалежа и успявам да прочета само през телефона вечер....много сте ми полезни в момента  Hug  bouquet Heart Eyes много ви благодаря, действате ми успокояващо  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ГУШКАТ СЛАДКИТЕ СИ БЕБЧЕТА!
 newsm51 1stroller  ylinfant

Аз сега пак съм във Варна  Crazy мисля неделя да пътувам до София и евентуално следващия уикенд да се върна, за да раждам тук в АГ-то

Имам 20-тина страници да прочета назад, връщам се  Peace

# 639
Привет! Най-накрая се наспах като бял човек

Мартичка, мила, честито бебче! Да ти е живо и здраво момчето  newsm51

Не съм чела назад  Embarassed, ама много пишете  Laughing Простирам и чета

WinkИма ли мами от Варна, които са раждали скоро в АГ-то? Имам въпросче относно списъка за майката и бебето. Срещам различни списъци и различни мнения. Трябва ли в крайна сметка да си нося спирт за пъпчето на бебето?

# 640
  • София
Привет и от мен! Дано да сте усмихнати и позитивни, с ведро настроение и щури идеи за деня Wink

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОПОЯВИЛИ СЕ БЕБОЦИ И НА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАЙКИ!!!

На мамите с днешна давност едни силно стиснати палчета от мен! Всичко ще е наред, чакаме добрите вести!

d_cvetanova, препоръчвам "Риболов в пустинята" - не е комедия, но е много приятен оптимистичен филм  Peace

ПП. нещо не ми се получава с картинките - мерси за кафенцето и закусчицата  Hug

# 641
Гледам, че още нямаме новини от Миленка, продължавам да стискам палци, както и за мамите със секцио днес  Praynig
Ариел, кукнахме в 5, обаче после пак заспах и до преди малко  Mr. Green Е, бях забравила какъв кеф е, честно! Даже трябваше сутринта в 9 да ходя на тонове, ама по-късно ще е явно... А ти бягай да раждаш, не се ослушвай  hahaha
Скай, дано поне да е от летните вируси, които минават и заминават за 2 дена  Hug

# 642
Има ли мами от Варна, които са раждали скоро в АГ-то? Имам въпросче относно списъка за майката и бебето. Срещам различни списъци и различни мнения. Трябва ли в крайна сметка да си нося спирт за пъпчето на бебето?

Аз имам списък от отворените врати, там спирт няма Simple Smile За бебето  изискват 20 бр. памперси, дрешки, 3 бр. пелени и 1 пак. мокри кърпи.

# 643
Честито на всички мами с бебенца от вчера - и аз им изпуснах бройката  1crib
Миленка, Антония, Бъдик - мнооого стиснати палци, всичко ще е наред  fingerscrossed

# 644
Аааааа  Naughty   още не ни е време за раждане май - имам среща с док и днес - няма да си я пропускаме, я!  smile3534 Тя малката разваля само плановете за нейната поява, ама другите още не се е случило да ги развали!
Значи първо беж на запис при док и после след прегледа току виж сме с 5-6см разкритие, неусетни едни  Party и тогава може да заходим към родилното при Миленка

Общи условия

Активация на акаунт