Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 317
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз се връщам от тонове. Имам си и дата за секцио. Сега трябва да си правя изследванията. Така като ви слушам не знам кое е по-добро, да не знаеш кога ще се роди детето или да знаеш и да почнеш полека лека да се филмираш като мен, пък да кажеш , че е утре -няма да е, имам време да свикна?
Честито на мама Skoklinata   bouquet Да им е живо и здраво детето

# 211
Честито на мама Skoklinata ! Да е жива и здрава малката принцеса!   bouquet

# 212
Добре дошла на малката Никол!Много радост,здраве и весело детство!На мама Skoklinata желая бързо възстановяване! newsm51

# 213
Честито на мама Skoklinata и добре дошла на бял свят малката Никол Hug

# 214
  • където мечтите се сбъдват
Така като ви слушам не знам кое е по-добро, да не знаеш кога ще се роди детето или да знаеш и да почнеш полека лека да се филмираш като мен, пък да кажеш , че е утре -няма да е, имам време да свикна?

И аз това си мисля и май предпочитам да не знам кога ще раждам.Живея си живота без много да го мисля и в един момент хоп раждането започва.Минавам през банята,грабвам си багажчето и дим да ме няма  Simple Smile Обаче,лошото е,че при такъв сценарий не можеш да си избереш екип  Confused Питах,разпитвах и всички от болницата ми казаха,че при нормално раждане няма смисъл да избирам екип.А,щях да съм една идея по-спокойна и сигурна,ако знаех при кой ще попадна  Rolling Eyes
Честито бебче Никол на мама Skoklinata  smile3522 Да расте много обичано и щастливо  Heart Eyes

# 215
Мози ти в Търновската болница ли лежа?То май няма много кадърни лекари в нея.Аз след малко мисля да звънна на Хаджирадев да го питам кога може да се видим.

danaeka в Търновската болница лежах. Доволна съм от лекарите и сестрите. Направиха много за мен( все още сме 2 в 1, което е най-важно засега). Ти като имаш съмнения в кадърността на лекарите , защо тук ще раждаш?!

# 216
  • shumen
Честито на мама Сколитана.Да е жива и здрава малката Никол и много да ги радва.
Мози,аз дълго се чудех къде да раждам,но се спрях последно на Търново,но ще съм с избор на екип.Сега ще звъня на Хаджирадев да говоря с него.Не искам да ме изражда някой млад и некадърен доктор.Ти на ЖК при кой ходиш.Мъжо работи на смени и не се знае кога ще ме запонат болките,затова се спряхме на Търново.Ако беше Горна или Плевен може да няма кой да ме закара.А и аз съм с голям диоптър и може да е секцио.
Аз отивам да хапна и да полегна малко.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:52 от danaeka

# 217
Честито на мама Skoklinata! Да й е жива и здрава малката!  

# 218
Честити принцеси на мама Моника и мама Skoklinata . Много да ги радват малките съкровища, а на мамите бързо възстановяване.
Явно настават "Женски времена"  Mr. Green

# 219
Честити бебенца на мама  Моника и мама Skoklinata, да са живи и здрави бебенцата и много послушни а на мамите бързо възстановяване   bouquet

# 220

Явно настават "Женски времена"  Mr. Green
Еми хайде де  Praynig аз нали съм с мадама   Heart Eyes
Това моето детенце ще е много инатливо....какво беше това нещо....усещах, че ще родя края на август а отивам към пренасяне  Outta Joint

# 221
  • Варна
Честито бебче Никол на мама Skoklinata

Обаче,лошото е,че при такъв сценарий не можеш да си избереш екип  Confused Питах,разпитвах и всички от болницата ми казаха,че при нормално раждане няма смисъл да избирам екип.А,щях да съм една идея по-спокойна и сигурна,ако знаех при кой ще попадна  Rolling Eyes
Може да си направиш уговорка с лекар. Аз така съм направила. Не знам как ще се получи, но знам че доста майки така са раждали при моята лекарка.

# 222
Честото на мама  Skoklinata,   много радост и щастие да и донесе малката Никол smile3525

# 223
  • Бургас
ЧЕстито бебе на Скоклината!

Фчтърче, виж Една от нас явно е по-в час с нещата. Аз самата кърмех Никола до последно по нощите, ама и той си искаше - будеше се най-чинно за среднощно цоцане в 3ч. Laughing Знам само, че пълен памперс=ок Grinning Mr. Green Да не бъркам никого, най-добре верно се допитай до ЛЛЛ консултантите.  Peace

Мир Вам, сестри по пупа! Отивам да ручам диня Mr. Green

# 224
Честито и от мен на новите майчета! Да са ви живи и здрави принцеските и много да ви радват.

Ето че и на 2-ри си имаме бебета, но просто по-късничко ни информираха!
Малко се поизравниха нещата, че в началото само момченцa се раждаха Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт