Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 225

Мир Вам, сестри по пупа! Отивам да ручам диня Mr. Green

Еййй ... не наяде се значИииии

Аз се наревах  Mr. Green дойде ми паУъра и сега си запазих час за фризьор утре сутринта  4470 ... ще се боядисвам, че вече смених цветовете на дъгата докато го чакам този малкия  Crossing Arms Mr. Green понеже мислих след раждането ... ама той друго мисли Whistling

# 226
  • Where I am Happy
Честити принцеси на Стаси,Моника и Skoklinata! Да са живи и здрави малките бебки и много да ви радват!!!   ura

Мен снощи ме почнаха някакви контракции и си викам тази нощ ще е,ама не...те контракциите ту през 20мин,ту през 10 ту през 5 мин,вообще не можах да им хвана края.Днес също имам ама по нарядко. Confused

# 227
  • Бургас

мИ тЦ:) Туй ремарке дет си го возя отзад, нали трЕбе да се напълни с нещо Flutter Тъй де, поне диня.....нали не е свинска пРъжола (5-6 броя), примерно Peace

# 228

мИ тЦ:) Туй ремарке дет си го возя отзад, нали трЕбе да се напълни с нещо Flutter Тъй де, поне диня.....нали не е свинска пРъжола (5-6 броя), примерно Peace

Mr. Green стига бе ... ти на това ако викаш ремърке  Hug

# 229
  • където мечтите се сбъдват
Честито бебче Никол на мама Skoklinata

Обаче,лошото е,че при такъв сценарий не можеш да си избереш екип  Confused Питах,разпитвах и всички от болницата ми казаха,че при нормално раждане няма смисъл да избирам екип.А,щях да съм една идея по-спокойна и сигурна,ако знаех при кой ще попадна  Rolling Eyes
Може да си направиш уговорка с лекар. Аз така съм направила. Не знам как ще се получи, но знам че доста майки така са раждали при моята лекарка.
Ами,явно зависи при кой лекар си и в коя болница ще раждаш.Аз говорих с една акушерка и един лекар в болницата,където ще раждам и двамата ми казаха,че дори и да заявя екип,той може да не може да дойде,когато аз раждам.Докторът ми каза,че имат голяма натовареност,правят по 5-6 операции на ден и ако аз започна да раждам,когато смяната му свършва,той просто няма да има физическата възможност да остане.Разбирам го много добре.
От друга страна,лекарката,при която се следя( и при която не искам да раждам за нищо на света) много настоява да я избера.И на въпроса ми какво става,ако примерно е консумирала алкохол и аз точно тогава започна да раждам ,тя каза:"Ааа,няма проблем,все ще намеря някой да ме закара "  Shocked Joy

# 230
  • където мечтите се сбъдват

Аз се наревах  Mr. Green дойде ми паУъра и сега си запазих час за фризьор утре сутринта  4470 ... ще се боядисвам, че вече смених цветовете на дъгата докато го чакам този малкия  Crossing Arms Mr. Green понеже мислих след раждането ... ама той друго мисли Whistling
А,така Фейтче  Hug Живей си живота,все едно не си бременна,пък каквото стане  Simple Smile

# 231
Честито бебче и на най-новата мама Skoklinata, да и е жива и здрава малката принцеса  Simple Smile
Фейтче като отидеш да раждаш в болницата им кажи че имаш херпес, че може би ще трябва да те сложат в изолатор или нещо подобно...Simple Smile

# 232
Фейтче като отидеш да раждаш в болницата им кажи че имаш херпес, че може би ще трябва да те сложат в изолатор или нещо подобно...Simple Smile

Стига бе  Shocked заради херпес на устата  ooooh! ще бъде весело със сигурност  Sunglasses

От друга страна,лекарката,при която се следя( и при която не искам да раждам за нищо на света) много настоява да я избера.И на въпроса ми какво става,ако примерно е консумирала алкохол и аз точно тогава започна да раждам ,тя каза:"Ааа,няма проблем,все ще намеря някой да ме закара "  Shocked Joy

Joy  оле мале  ooooh!

# 233
Хелоу. Да се включа и аз. В последните дни бях доста ангажирана и не ми оставаше време за форума.Надявам се всички да сте добре.
 Честити бебчета на всички родили мамчета. newsm51
Сега ще се опитам да ви изчета.

# 234
Честито на мама Скоклината!!!
Фейт,може Пламенчо да не ти харесва цвета на косата и да чака да се боядисаш с друг и чааак тогава да излиза.. Grinning

# 235
Честито на мама Скоклината!!!
Фейт,може Пламенчо да не ти харесва цвета на косата и да чака да се боядисаш с друг и чааак тогава да излиза.. Grinning

Може ... или чака да го стресна с фризьорката  smile3553  Mr. Green

# 236
  • София

От друга страна,лекарката,при която се следя( и при която не искам да раждам за нищо на света) много настоява да я избера.И на въпроса ми какво става,ако примерно е консумирала алкохол и аз точно тогава започна да раждам ,тя каза:"Ааа,няма проблем,все ще намеря някой да ме закара "  Shocked Joy

newsm09 newsm62 лелеееее, те са се самозабравили някои лекари...права си,че при тази в никакъв случай не бива да раждаш  no

Честито момиченце на мама Скоклинка- да са живи и здрави и малката да е много щастлива!!!

# 237
охх ходя като лудите постоянно а корема си ми седи високо,бебка си ритка весело и все едно съм в 7 месец..никакви изгледи че ще е тази година раждането
 #Cussing out

# 238
Честито и да и е живо и здраво момиченцето на мама Скоклината!!!   bouquet
Аз започнах вече да докупувам каквото има за багажа за болницата и после за първите дни с бебока вкъщи - даже се сетих памперси да му купя - все си мислех, че няма да ми трябват, защото в болницата не трябва да нося, но изведнъж се сетих, че ще съм там само 3 дена, а малкият дрисльо ще си продължи и вкъщи коварното дело  hahaha
Най-важното е, че по ваша всеобща препоръка, Цикатридината чака на челна позиция големия старт  Mr. Green
Сега май нещата вървят към правене на плакия от тиквички, ама първо малко мързел... smile3507

# 239
аз мислех Бивацин да взема, но се оказа,че го няма..и аз май ще се заредя с този  Цикатридин newsm78
дано е добър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт