Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 298
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Фейт  честито бебе,толкова много се радвам за теб.аз днес нали ти казах че те мислих ама ти не та на..а то какво стана за няма и 2 часа. Joy
Милена обади ли се на доктор?Да не раждаш вече?  Wink

# 331
Аа никъде не отивам без болки.И води да бяха не беше много..

# 332
Мисля че до утре и ти ще ни зарадваш с новина  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral

# 333
хахахха ама се обеби темата ни Crazy Party Mr. Green

# 334
  • София
Това да се чува,  да се обебваме  Mr. Green

Миленка, наистина помисли върху въпроса да отидеш до болницата и да им кажеш какво ти се е случило  Rolling Eyes Нещо интересно в нашата любима болница имаше ли? Че сега работели на половин капацитет...
 На мен като,че ли ми се губи онова маме, дето вчера й разгадавахме контракциите- angel bbb

# 335
Честито на мама Фейт и на мама Таня Hug.Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват   bouquet

# 336
Миленка, късмет! И до утре сутринта и ти с бебче Heart Eyes  ylinfant!

# 337
Честито на мама Таня и мама Фейт! Да са живи и здрави бебчетата и много щастливи!
Фейт и аз чакам разказ за раждането в ОБ и как става така бързо

# 338
ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИЙ, ТАНЯ И ФЕЙТ!!!! newsm44
БРАВО МОМИЧЕТА!!!  newsm51
Бързо възстановяване и много спокойствие на мамчетата и бебчовците Heart Eyes Hug   

# 339
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ДНЕС!!!! ЛЕЛЕ, И МЕН МЕ РАЗВЪЛНУВАХТЕ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, НА МАМИТЕ МНОГО БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ!

ФЕЙТ, ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МАМИ ВЪВ ФОРУМА ТВОЕТО РАЖДАНЕ И СИЛЕН ДУХ! НАПРАВО УБИ РИБАТА  Hug

Миленка бегай към болницата, и на мен първо водите ми бяха малко

# 340
Пецата чак интересно..май нямаше ,но да.Входа на родилното и спешния кабинет е от към главния вход,стаята за приеми,клизми и  е една от "нашите" пригодена за целта.Много се смях иначе-отивам на информация да си платя тоновете и какичката вика-аа от тука да влезете ,че правим ремонт-болницата ни потъва след земетресението.И аз "ахахах страхотна реклама".Иначе Калев-главния доктор/ако не бъркам името/ не пропусна да ме посети ,докато правеха записа.Мил е той,ама леко извратен поглед вади хахах

# 341
Честито на всички обебили се мами вчера и днес!Да растат живи и здрави бебенцата и скоро да се гушкат в къщи!

# 342
И аз искам! И аз! Прати ме и мен!
kami2004 Отивай да раждаш!   smile3513  animal037  newsm19 Agira марш и ти към родилното  smile3534 smile3521
И ggoldie, за да си нямаме разправии после  newsm03
Milena87 Хайде - чакаме новинитеее! Аз от четвъртък също трябва да ходя във втора за тонове - ако не съм родила де  newsm62

# 343
Лека нощ от мен момичата Heart Eyes ! До утре сутринта! Много късмет на бъдещите мами тази вечер  Hug newsm10
 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 344
Обадих се на АГ-както си и мислех.Каза да изчакам болки или още от "водите"-ако е било това... newsm78 и тогава да ходя..Ми чакам си:) Най-послушно...

Общи условия

Активация на акаунт