Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 295
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Фейтче, честито бебче мила! Бъдете живи и здрави, да е щастливо и късметлийско бебе! Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!  newsm51 newsm51 newsm51
Миленски, не чакай да ти изтекат водите съвсем, че не е добре да си на " сухо". Марш  към болницата  smile3513
Мii, честита рожба! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet

Трябва да взема пример от Фейт, разходки и разходки...утре опъвам милото по полето да ходим  Thinking

# 346
Честит Пламен на мама Фейт!!!  newsm44   bigdance2 newsm18 Tada
Фейт, ама ти си родилка стрела!!! Евала , олекна ми и на мен!

Честити бебоци и на МИЙ и ТАНЯ!!!   bouquet Heart Eyes

Аа никъде не отивам без болки.И води да бяха не беше много..

Мммм те болките могат да дойдат на 6-7 см разкритие.....в колата ли мислиш да родиш?!
Толкова искаше да родиш , сега какво се запъна?  Crazy

# 347
 smile3504Честито на Фейт и на всички родили мами на които не съм честитила!Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!!!
Пожелавам на всички такова бързо раждане като на Фейт!!!
[/color]

# 348
Много се радвам и поздравявам всички обебили се мами - и Мии, и Таня , и Фейт, и Скокливата. Да са здрави бебчетата и скорошно възстановяване на мамите!  newsm51 Всички вече сме в очакване, такова очакване, че чак едно ми е напрегнато... Не знам дали при вас е така, ама аз изпадам в странни кратки, напрегнати моменти. Предстоят ми последни контролни, предродилни изследвания и насрочване на дата за секциото ми. Изпетньосах се доста и всеки ден май все повече стават петната  Sad Очаквам с интерес разказите за ражданията.
Надявам се всички да се сдобием със здрави бебоци, да им се радваме и гушкаме мноооогоооо!

# 349
F.a.t.e, Miii, Skoklinata и tanya_d честити бебоци. Да са здрави и много щастливи, а вие бързо се възстановявайте да им се радвате пълноценно.
Фейт, на първа страничка да сложиш рецептата за бързо раждане  Simple Smile

Колко много бебета днес  Grinning

# 350
  • Пловдив
Честито на мамите F.a.t.e, Miii, Skoklinata и tanya_d!Много здрави и послушни бебешоци! babydust7

И аз си пожелавам такова бързо раждане като на  F.a.t.e smile3534

# 351
Обадих се на АГ-както си и мислех.Каза да изчакам болки или още от "водите"-ако е било това... newsm78 и тогава да ходя..Ми чакам си:) Най-послушно...

Пий повече вода, хубаво е да си направиш мед с лимон и вода, да се оводняваш, част от водите се възстановяват от изпитата вода, и освен това ще улесниш раждането (добре хидратираните родилки се справят по-лесно).

# 352
Aми лимон нямам и няма от къде да си взема в момента ама вода днес изпих поне 5 литра:).Жаден човек съм...а болки всеее още няма...Изтръпва,подръпва ме мн ниско долу и това е.

# 353
  • София
Честито на мамите с момиченца Skoklinata,tanya_d  Hug

и  честито още на мамите Mii,F.a.t.e.

Какво стана днес искам и аз  Crossing Arms  Party

Хайде Milena_87 да ни зарадваш утре сутрин, ако не още тая вечер  Hug

# 354
Честито на всички обебили се мами!!!  Hug
Моят багаж най-накрая е стегнат, така че си чакам бебчо!!!
Само да ни доставят и кошарата и всичко ще е супер!!!

# 355
И аз искам! И аз! Прати ме и мен!
kami2004 Отивай да раждаш!   smile3513  animal037  newsm19 Agira марш и ти към родилното  smile3534 smile3521
И ggoldie, за да си нямаме разправии после  newsm03
Milena87 Хайде - чакаме новинитеее! Аз от четвъртък също трябва да ходя във втора за тонове - ако не съм родила де  newsm62

Ай, ай, мадам Капитан!!!  sweating, обаче беби вътре  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
Тцъ-тцъ, какво направихте вие днес? Аз имам гости цял ден, а то колко бебета излязли на бял свят.
Фейт е чакала да издаде службата явно  Mr. Green

Да са живи и здрави всички бебчета, радост на мама и тати, само щастие да носят на своите родители  Party

# 357
  • shumen
Момичета как сте?Аз нямам търпение да дойде сряда,че да видя бебка колко ще е наддала.А и с доктора да се срещна.Последно си записах час за сряда за него и ще говоря да ме изражда той.
Че съм и с голям диоптър и не се знае дали няма да искат секцио.Макар,че на мен ми се иска нормално да е.

# 358
Ехааа, страхотни новини днес!!!
Мии, Таня Д, Фейт, да си ви живи и здрави съкровищата и много много да ви радват!   bouquet

И аз да си кажа, тази вечер съм с контракции - само няколко бяха мнооого болезнени, но направо имах чувството, че ще родя. Сега има от време на време, но по-слаби и все още не намирам добра регулярност (малко като вторичните земетрсения са)... Искам да изчакам с раждането до събота поне, искам да си се върне моят доктор, все си мисля, че ще ми бъде по-спокойно, но пък каквото-такова  Party Само дето се ошашках здраво какво е да започнеш да раждаш с малко дете в къщата - няма такъв цирк - аз се превивам, той ми вика - мамо, боли ме корема. И че искал да ражда  Shocked Питам го - от какво те боли корема? Отговор: "От гроздето сигурно"  Joy
Да не говорим, че се разкашля здраво, сега трябва да си го гледам вкъщи, как с тези контракции и болки идея си нямам. То ме свиват контракции тук, аз чета упътвания на негови лекарства. После бил се наакал, искал да се къпе, пусни ми за драконите, прочети ми книжка, дай ми вода  #Crazy И правиш всичко това и едва ли не си раждаш успоредно - лелеееееее, не знам направо как ще се оправям с тези 2 маймуни, страх ме хвана!  newsm63

Миленче, разбирам те - и аз не бих бързала към болницата, само ще се стресираш там, първо раждане чак толкова бързо надали ще е, че да не можеш да стигнеш навреме. Успех!  Hug

# 359
Здравейте момичета  Heart Eyes
Честито на новите мами, да са им живи и здрави мъничетата   bouquet
Фейт , трябваше аз да те изпреваря, за да родиш   bouquet Да ти е жив и здрав малкия Пламенчо.
Аз да ви кажа моето бебче е най-сладкото на света  Heart Eyes Направо не мога очи да отделяя от нея  Heart Eyes  Hug
Раждането ми започна много зле... изтекоха ми водите. Дойдох в МД със 2,5 см разкритие, водите течаха още... Разхождах се за разкритие... нищо  Crossing Arms Сложиха ме на система за контракции... загубихме тоновете на беба  Cry Спряхме я.... беба добре... контракции НЪЦКИ. След 20 минути пак я пуснахме, контракции много, без резултат, естествено... Акушерката ми ме ледаше през цялото време за разкритие и все казваше, че напипва долната част на мехура, непокътната. Та тя пречи на беба да тръгне... Но никой доктор не искаше да го спука... Накрая в 19:20 дойде бившия здравен министър - д-р Константинов... пукна ми мехура и почнаха адските болки... Естествено Станиславка камъка раждаше в момент, ко0гато имаше един анестезиолог и 2 секциа спешни... познайте да имах упойка  #Cussing out Ревях, тръшках се.... акушерката ми9 ме лъжеше... Не било почвало раждане... а на мен ми се ходи до тоалетна по голяма нужда...ужаааааас  Mr. Green Вика ми по едно време... Яяяяя легни да те погледна и след малко вика.... Яяяя напъни, айде пак айде пак и След  2 контракции и 4 напъна, много спукани капиляри  Laughing Александричка се появи.... Забравих, че ме е боляло. Прелестна  newsm03 Леко ме резнаха, после шиенето... ужасно, много ме боля, там си помрънках малко, но после всичко мина  Heart Eyes Дойде тати да ни види, беше най-щастливият човек на света, гревеше... а аз синеех  Mr. Green
И сега имам сериозен пробем....
Въпросът ми е към ЛЛЛ... Как да си предизвикам кърмата... нямам и коластра, нямам и кърма... Днес се цедяих, за да стане нещо, но уви... Какво трябва да правя, че беба е гладна  Sad Дават й от АМ, о тя не го харесва нещо  Confused

Общи условия

Активация на акаунт