Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 291
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Стаси, викни си колкото можеш по-бързо още в болницата консултант - и аз си мислех първите 2 дена след раждането, че нямам коластра, каквото и да правех, и една капка не видях дори, но най-сетне дойде една по-адекватна педиатърка, която съвсем леко и както трябва ми стисна зърното и веднага избиха капки коластра - каза - имаш коластра, не е много, но си е напълно достатъчно. Така че оттам насетне се концентрирах в това да накарам Камен да успее да засуче, защото не ставаше, но знаех, че стане ли - материал има. И малко смело от моя страна, но не му давах АМ - знаех от лекцията по кърмене, че първите 48 часа могат и да не ядат... Една нощ най-сетне успя да засуче и от там насетне тръгнаха нещата. Дано и при вас се получи - не при всяка жена текат обилни количества коластра, но това не значи, че нямаш, каквито и глупости да ти говорят в болницата!!! Успех ти пожелавам!  Hug

# 361
  • София
Stasy87 милото измъчило се е  Hug Хубавото е че всичко е  минало и  то добре ние дето сега ни предстой да го мислим  Shocked

# 362
Забравих да спомена  Mr. Green Водите изтекоха в 09:00, пък родих в 22:43... С кеф да родиш още веднъж  Mr. Green

# 363
Стаси, викни си колкото можеш по-бързо още в болницата консултант - и аз си мислех първите 2 дена след раждането, че нямам коластра, каквото и да правех, и една капка не видях дори, но най-сетне дойде една по-адекватна педиатърка, която съвсем леко и както трябва ми стисна зърното и веднага избиха капки коластра - каза - имаш коластра, не е много, но си е напълно достатъчно. Така че оттам насетне се концентрирах в това да накарам Камен да успее да засуче, защото не ставаше, но знаех, че стане ли - материал има. И малко смело от моя страна, но не му давах АМ - знаех от лекцията по кърмене, че първите 48 часа могат и да не ядат... Една нощ най-сетне успя да засуче и от там насетне тръгнаха нещата. Дано и при вас се получи - не при всяка жена текат обилни количества коластра, но това не значи, че нямаш, каквито и глупости да ти говорят в болницата!!! Успех ти пожелавам!  Hug
Много ми е мъничка, за дас не й давам папкане... Ще пробвам и утре с помпата и ако не стане... викам консултант... Ще пия и някакво чайче..

# 364
Олеле,че много бебчета!
Стаси,Моника,честито първо на вас!Стаси,наистина се измъчи,мила,но ето,че най-прекрасното създание е вече в ръцете ти!Да са ви живи и здрави принцеските! Hug
Честито на Скоклината,Мии,Таня!Бързо възстановяване и послушни бебчета!  bouquet
Фейтче,специално за теб,мила-най-искрени и сърдечни пожелания за един сладък бузанчо и кротушко!Мечтата ти се сбъдна-радвай му се,целувай си го,той е вече при теб!  bouquetАз днес бях при доки-имам 3 см разкритие,напълно зряла плацента и вече си чакам бебката...Хубаво било да устискам още седмица,да видим дали ще стане!Иначе тоновете са хубави,но главичката вече доста е слязла.Отделно пък и батито днес беше за първи път на ясла,плака милия,а ми казаха да почивам и хич незнам...Поне с доки се разбрахме да чакаме нормално раждане!

# 365
Честити бебчета на Фейт, Miii, Skoklinata и tanya_d!! Момичета, да са ви живи и здрави малките съкровища!Бързо възстановяване и ще чакаме разказчета.
Стаси измъчила си се, но най накрая успя да я излъжеш твоята кукла. Hug

# 366
Mи момичета...аз си лягам.Усещам оная разбитост в таза ,с която се будя нощем ама толкова.Нито контракции,нито води,нито силни болки.Ще дремна пък ако има да става,ще ме събуди:) Лека нощ Simple Smile

# 367
имам няколко питанки? Mr. Green

1. след като миете дупетата на бебоците след голяма работа с тензухена пеленка или с хавлиена кърпа е по-добре да се бършат?  Rolling Eyes нямам спомен за това,а и нали сега ще е девойка,
та трябва по-старателно да се чистим Wink
2. тези,които имат второ по-голямо(виждам,че има такива доста с деца на по 4 -5г) имате ли за сега някакви изблици на ревност? и ако се появат как смятате да подходите? големите ще ги пускате ли на градина?
3. някой купувал ли е люлеещ стол,на който да кърмят или нещо друго подобно с тази цел??
 bouquet
1. хехе ако беше момче със студена вода на силна струя ли щеше да го миеш. Бъзикам те само. Аз ползвам тензухена пелена че ми е най-удобно. Това за момче. За момичета знам че отпред назад се бърше.
2. за ревността незнам какво ще е докато не се сбъскам с нея. Ще реагирам на момента
3. ако имаш възможност купи си удобен стол с облегалкиза ръцете. Дали ще е люлеещ не е от значение. На мен ми прилошава при люлеене и се спрях на обикновен удобен президентски офис стол.

Честит Владко - бебе сладко на Мии. Да е здрав и усмихнат!   bouquet
Честита Мария на Таня-д! Да порастне красива и умна дама!   bouquet
честит Палмен на Фейт. хубаво детство и светлина в живота му желая!    bouquet
Само дето се ошашках здраво какво е да започнеш да раждаш с малко дете в къщата - няма такъв цирк - аз се превивам, той ми вика - мамо, боли ме корема. И че искал да ражда  Shocked Питам го - от какво те боли корема? Отговор: "От гроздето сигурно"  Joy
Joy Joy Joy

# 368

ФЕЙТ, ЧЕСТИТО НА ТЕБ И ЩАСТЛИВИЯТ ТАТКО..... МАЛКИЯ ПЛАМЕН, ДА ГУШКАШ СКОРО МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ!!! БЕЗБРОЙ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ СПОДЕЛЕНИ ЗАЕДНО!!! newsm51

smile3525ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИ СЕ МАМИ, МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ, ТЪРПЕНИЕ И ПОСЛУШНИ БЕБЕТА!!

# 369
Честити бебета на Fate, Miii, Skoklinata и tanya_d!!! Браво момичета! Много щастие и радост ви пожелавам, бързо възстановяване и скоро всички в къщи с малките съкровища!

Фейт, ти наистина постави рекорд по бързо раждане, дано и при нас така ни мине Wink

Иначе аз от днес май усещам нещо като контракции, но най-вече са стягания в долната част на корема. Не знам дали не си втълпявам, аз така и не разбрах за 9 месеца какво точно са конктракциите. Надявам се като зараждам поне да разбера !

# 370
  • Where I am Happy
Днес е започнал голям бебевалеж  Laughing

Mii  честит ти бебо Владимир,да е жив и здрав малкия дракон!
tanya_d честито ти момиченце,да е жива и здрава малката принцеса!
smile3501 Фейт кога успя толкоз бързо,Честит ти Пламенчо,да ти е жив и здрав и много да ви радва!

# 371
Абе от къде го дръпнахте този филм Очаквай неочакваното?

# 372
  • Where I am Happy
Филма го има в замунда.

# 373
да и аз от Замунда го взех, вчера беше на първа страница, явно го бяхме нападнали дружно. Аз честно казано очаквах повече, но имаше забавни моменти и за нашето положение става за губене на време Simple Smile

# 374
Честити бебчета на F.a.t.e., Miii, Skoklinata и tanya_d!!!

Една картичка от на F.a.t.e. закачките Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт