Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е действието на глюкозата в кърмата на бебето?
Какви са препоръките за грижа за пъпчето на новороденото?
Какви са признаците на колики при новородените и как могат да бъдат облекчени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е действието на глюкозата в кърмата на бебето?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето на новороденото?
-
Какви са признаците на колики при новородените и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи за гърдите след раждането?
-
Как се изчисляват 15-те дни за бащата след раждането?

Очаквам с интерес разказите за ражданията.

и тогава да ходя..Ми чакам си:) Най-послушно...

Agira марш и ти към родилното 

, обаче беби вътре

И правиш всичко това и едва ли не си раждаш успоредно - лелеееееее, не знам направо как ще се оправям с тези 2 маймуни, страх ме хвана! 
Спряхме я.... беба добре... контракции НЪЦКИ. След 20 минути пак я пуснахме, контракции много, без резултат, естествено... Акушерката ми ме ледаше през цялото време за разкритие и все казваше, че напипва долната част на мехура, непокътната. Та тя пречи на беба да тръгне... Но никой доктор не искаше да го спука... Накрая в 19:20 дойде бившия здравен министър - д-р Константинов... пукна ми мехура и почнаха адските болки... Естествено Станиславка камъка раждаше в момент, ко0гато имаше един анестезиолог и 2 секциа спешни... познайте да имах упойка
Ревях, тръшках се.... акушерката ми9 ме лъжеше... Не било почвало раждане... а на мен ми се ходи до тоалетна по голяма нужда...ужаааааас