Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Честити бебчета на мама Криси,Гора и Силви,живи и здрави да сте !!!

# 541
gora Да е жива и здрава Деница! Много да радва цялото семейство!

Silvyyy Да ви е честита Анабел! Много здрава и щастлива! Бързо възстановяване!

# 542
Мартичка, Маймунката, Криси, Алекса, Гора и Силви Честити Ви бебчета!  newsm04 Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  newsm67
Мен не ме свърта на едно място. Днес цял ден шетам, бърша, пера, търкам, мия...  newsm79 wash hang 1dishes Чудя се с какво да се ангажирам, за да не мисля за утрешния ден. Предстои ми третото секцио и за разлика от другите две, този път съм в голяма паника.  Shocked Как ще се спи тази вечер незнам, снощи също не съм спала. Дремнах само в промеждутъка от 6.30 до 8.45 сутринта.  Tired Стискайте ми палчета момичета, надявам се утре да ви зарадвам и аз с бейби вест.  Praynig Лека вечер ви желая и успех на всички, на които също предстои "голямото събитие"!  Hug  Heart Eyes
Зайче голям сладур е мъника. Да го нацелуваш от мен!   Kiss

# 543
Олеееееее, колко бебета newsm44! Докато изгладя дрехите на бебо и само хубави новини чета newsm44!
Честит син на мама Алекс!Много да е здрав и да е слуша !  bouquet
Честито и на мама Силви! HugСамо хубави неща и много радост да и носи малката принцеса!  bouquet
Честито на мама Гора!Много да я радва малката Деница и да расте много здрава и щастлива!  bouquet
Мама зайка, много е сладко малкото зайче Heart Eyes! Да ти е жив и здрав и много щастлив!

# 544
antonia79  Praynig Praynig Hug Hug Стиснати палчета! Имаш среща с мъника утре! Simple Smile Blush

# 545
Антониа Hug, много късмет ти желая утре Peace и стискам палци Heart Eyes!
Всичко ще е наред Hug! Ще чакаме радостната новина!
А ти лягай  sleepuu спокойно и не се притеснявай, всичко ще е наред newsm10

# 546
  • Варна
Маймунката,Криси, Алекса, Гора  честито ви бебенца! Да са ви живи и здрави  Simple Smile
Мартичка, честит ти син! Реши да се появи малкия човек най-после Simple Smile Много се радвам  Heart Eyes

Антония късмет ти пожелавам утре! Знам колко ти е напрегнато  Confused Hug

Аз утре съм пак на запис на тоновете. Секциото ми е другата седмица и ми е едно....
Да попитам другите, които са раждали така или ще раждат-с пълна упойка ли бяхте /ще сте/ или спинална  Rolling Eyes Моят лекар държи на спиналната и казва, че е по щадяща, ама на мен нещо не ми стиска Crazy

# 547
Силви, честита дъщеричка, много хубаво име
Зайчето Мишо е много сладък
Антония пожелавам ти всичко да мине нормално утре и да гушкаш малкия сладур, спи спокойно

# 548
Честити бебчета! Да са живи и здрави, а майките бързо да се възстановяват!

# 549
  • Stara Zagora, Bulgaria
Писах дълго но се изтри, само да ви кажа какво щастие, несравнимо чувство. Викито е вече при мен, сука си малко коластра и сега спи,сами сме на 12 етаж, вип, за сега някакви оплаквания от персонала нямам, мислех, че ще са груби, но са мили даже. Екипът в родилна зала и д-р Дяволов от МД-страхотен, нормално я родих много бързо, с епидурална,  доста големичка  Wink, но екипа ми помогна, препоръчвам епидурална, е малко ми се караха, не напъвах хубаво, но така и трябва и мина добре. Хайде от мен успех, ще ви чета, че едва ли ще заспя, не мога да отделя очи от малката. Успех и няма страшно!

# 550
Честито на всички майки..боже колко много бебета,то май не останахме неродили Simple Smile

# 551
 Антония, аз бях много разочарована, че бебо не тръгна сам да си излиза и не ми спести тази предна нощ..преди предвиденото секцио. Но се оказа забавно, пуснахме си филма (който не знам дали остана бременна дето не го е гледала)...посмяхме се...и на следващия ден само вкарвах разни мацки в роли;-)

flowersofpeace, виждам, че терминът ти е ден преди моя, явно си чакаш нормално раждане. При мен нормално беше започнало предния път като раждах баткото... аз отидох на АГ регистратурата на 2рия похвалих им се, че съм за секцио и те веднага ми измериха тоновете и ме качиха на 3тия. Там ми харесаха легло и се започва с всякакви изследвания, клизма, документи...и после преминах на процедурата за секцио...така че не мога да кажа какво е продължението. Аз бях при Попова, а в екипа за секциото беше и Илиев. И двамата са такива сладури, че да ти е кеф, че ти правят операция.

Barbera аз бях със спинална. Единствено ми се караха, че докато ми я слагат се хилехме с докторката. Но като цяло си бях в съзнание, с изтръпнала долна част и усещах някак отдалеч допир и натиск, когато тръгнаха да вадят вече бебето. Забавлявахме се с екипа и пяхме с радиото през цялото време. Когато го извадиха му пуснаха "Happy birthday" и ме оставиха на тишина да му се порадвам и да си поплача от щастие.
Излизането от упойките боли, но при всеки е индивидуално.

# 552
antonia79, имаш мнооооого стиснати палчета от мен!!! Всичко ще е наред утре и ще гушкаш бебчо!  Hug Hug Hug Praynig  ylinfant
Маймунке, звучиш много позитивна и щастлива!!! Радвам се, че всичко е минало леко и сте си заедно с малката принцеса!!!  Hug Hug Hug
Алекса, благодаря ти, че сподели този момент и с нас!!! Нямам търпение и аз да изпитам това щастие!!!
Barbera, аз също съм секцио другата седмица Simple Smile Ще раждам със спинална упойка  Peace

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 21:44 от Mishony

# 553
  • София
Честито на всички майки..боже колко много бебета,то май не останахме неродили Simple Smile
Останахме недей така! smile3516 МНОГО СМЕ!СИЛНИ СМЕ!  bigdance2 А и то за нас както многократно се споменава вече не е много сигурно дали сме бременни, ама тихо , че ще ни изритат от групата smile3513
На всички нови мами ЧЕСТИТОООООООО!!!!!!!!!!!  bouquet

# 554
Мама Ggoldie днес следобед към 5 е родила малката си принцеса Стефания - истинска манекенка като майка си! 2300г, 46см.

Общи условия

Активация на акаунт