73 СОУ нови униформи

• 23 256
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
Не е повреда извън училището - ние сме в съседния блок и ако имаше не по-централно, щяхме и ние да сме без парно. Малките обаче си имат (поне на първи етаж).

# 151
Обадих се и наистина има проблем в някои от стаите. И като ти се случат 2 блока часове в такава стая, си стават 4 часа мръзнене. Идвали са няколко пъти "майстори" но не успяват да открият проблема. Днес пак ще пробват да го оправят. В салона също е било студено вчера, но добре, че са играли хорА, та са се сгрели и не им е било студено  Laughing
Те и учителите мръзнат горките. Дано днешните "майстори" са по-майстори от предните и да се оправи. Добре, че при малките го няма този проблем Simple Smile

# 152
  • София

Дано проблемът не е по-генерален - нещо, свързано с разкопаване...
Ще опитам да разбера нещо от УН.

# 153
Ето малко инфо от сайта на УН (http://un73sou.org/)

Униформи 2013/2014
Петък, 07 Юни 2013 11:25

Заявления и капаро за униформи, за учебната 2013/2014 ще се приемат до 15.06.2013 на адрес : ул. "Ангел Кънчев" 31

с работно време :
От Понеделник до Петък - от 10:00 до 19:00
Събота от 10:00 до 14:00

# 154
Предлагам да направим нещо като магазин втора употреба тук. Мисля, че доста хора имат запазени и умалели дрехи. Казвате артикул и размер (пише на етикетите) и който има интерес му пише. Какво мислите?

# 155
  • София
Предлагам да направим нещо като магазин втора употреба тук. Мисля, че доста хора имат запазени и умалели дрехи. Казвате артикул и размер (пише на етикетите) и който има интерес му пише. Какво мислите?
Идеята е чудесна.
Ние взехме нещата малко по-големи и ще се носят още една година, живот и здраве, след което нищо няма да остане от тях, но със сигурност има деца с умалели униформи и е грехота да се хвърлят след година носене.  Peace

# 156
  • София
Ето малко инфо от сайта на УН (http://un73sou.org/)
Униформи 2013/2014
Петък, 07 Юни 2013 11:25
Заявления и капаро за униформи, за учебната 2013/2014 ще се приемат до 15.06.2013 на адрес : ул. "Ангел Кънчев" 31
с работно време :
От Понеделник до Петък - от 10:00 до 19:00
Събота от 10:00 до 14:00

Благодаря за инфото! Тази дата само за новите попълнения ли се отнася или за всички?
Идеята за секънд-хенд-а наистина е добра. Аз също си мислех за подобен вариант между познати, не се бях сетила, че може да се пусне и тук! Мислех да изкараме и догодина с тазгодишния суичър, като размер беше ок, ама баш преди края на годината за пореден път "изчезна", за съжаление окончателно, нищо, че е надписан...

# 157
И аз се учидих на датата и написах мейл до УН. Като разбера нещо, ще споделя.

# 158
Аз ПОДАРЯВАМ сако, употребявано от 12класничка. Реално, не много носено Simple Smile На него пише размер 46. За по-пълничко момиче е, но пък реално не е с голяма гръдна обиколка. На малката дъщеря, въпреки че е доста слабичка (но пък с по-голям бюст), пише размер 44. Не са ми много ясни мерките всъщност. Ако някой се интересува, може да ми пише на лични.

# 159
Morrighan, един виси на закачалката във фоайето, но предполагам вече сте проверили там.

Нашият суитчър също е запазен и ще караме с него и жилетката и догодина.

# 160
  • София
Morrighan, един виси на закачалката във фоайето, но предполагам вече сте проверили там.

Благодаря, ще погледнем пак!  Simple Smile

# 161
  • София

Благодаря, ще погледнем пак!  Simple Smile
Този "склад" там е уникален просто. По едно време, когато си търсихме гуменките и ги намерихме там /а бяха загубени в малкия салон седмица преди това/, имаше 4 кашона с обувки, шалове и шапки и два пълни щендера с дрехи. Направо цяло село може да се облече оттам.  ooooh!Да чукна на дърво, всичко досега сме си намирали рано или късно.

# 162
  • София
Това не се бях сетила!

От половин година ми ходи със суитшърт 46-ти номер (един бог знае защо се пише суитшърт, а не суетшърт) - разменили го с неизвестно детенце. Някой ходи с далеч по-малък от размера си сума ти време...  ooooh!

Написах името му на етикета, щото ми втръсна - веднъж дойде с 2 суитшърта - 46-ти и 52-ри номер!!!
Върна по-големия обратно на закачалката на следващия ден.
Та, ако някой има 40-ти или 42-ри номер суитшърт (не помня кой точно) и му липсва 46-ти номер - да пише Simple Smile

# 163
И моя моя син се прибра ПОСЛЕДНИЯ ден с чужда жилетка,размер 134см., а неговата е 146см. Писах на родителите от класа,няма отзвук засега.Дано я намерим на закачалките,че не ми се купува нова,предвид че старата беше запазена и му става все още.Иначе погрешка някой беше взел едно елече на детето ,но седмица след това го открихме при закачалка " загубени вещи".)))

# 164
  • София
Нашето елече изчезна още първия месец.

Като цяло, обаче, съм доволна от степента на откриваемост на загубени вещи - около 80% Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт