Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ъм, аз не гледам турски сериали. Rolling Eyes Мисля че всеки има право да изкаже мнение. Гледала съм го 8 години, не съм от хората, които биха го зарязали, но наистина се надявам да свърши докато е време.

П.П. Просто ме дразнят подобни изказвания от типа "като не ти харесва си гледай турските сериали." Stop

# 166
  • Ню Йорк
Ъм, аз не гледам турски сериали. Rolling Eyes Мисля че всеки има право да изкаже мнение. Гледала съм го 8 години, не съм от хората, които биха го зарязали, но наистина се надявам да свърши докато е време.

Взе ми думите от устата. След 8 години през които бяхме верни фенове на сериала все имаме право на мнение. И няма нищо лошо след като един творец се е изчерпал да се оттегли с достойнство.
И между другото не гледам турски сериали, нито латино или подобни, нямам против да гледам драма, но не ме кефи да гледам хорър.

# 167
Ух, не съм гледала серията още, ама като чета коментарите... Довечера ще си я пусна.

Скрит текст:
Ще ми бъде тъжно за Марк и Аризона. Четох, че Кали трябвало да й отреже крака... Ама нали са женени и да я оперира тя е против правилата?

# 168
Може би е станало още в гората.

Аз също не гледам турски сериали.Мисля,че всеки има право на мнение и не виждам защо трябва да има такива реплики-като не ти хатесва,не гледай.
По същаъа логика мога да изкарам тезата,че щом на някой му харесеа,значи не е истинаки фен на сериала.Защото сериала,това са старите герои,от първите 1-2 сезона.
Но не го правя,защото е глупаво.Затова бих помолила да се предоставя право на мнение на всички.

# 169
Много ясно, че всеки може да си  изкаже мнението, нали за това е форума Mr. Green
Само не разбрах щом не гледате турски (латинo- млатино)  сериали защо веднага реагирате, аз не гледам Laughing Идеята ми беше, който нe го кефи, да не гледа Анатомията

# 170
Реагираме,защото ни се дават някакви определение.А ако гледахме турски сериали какво= Тук има мното потрвбителки,които гледат и си пишат в темите...не са някакви престъпници.
Не виждам защо се използва това като обидна квалификация...след като така или иначе ние не гледаме тези сериали.
Едно е да кажеш"Според мен не сте прави,защото така и така...това е моето мнение".Съвсем друго"като не ви харесва не гледайте,ами ходете при турските сериали". 

# 171
На мен ми се искаше сякаш да продължи от там, където свърши предния сезон...

Скрит текст:
Тъжно ми е Лекси и Марк... харесвах ги Simple Smile Някак си очаквах по друг начин да се развият нещата.. а то какво. Нови лица, махат стари. Кофти за Аризона, но все пак не е нещо кой знае какво, ще и сложат една протеза и готово.

# 172
Реагираме,защото ни се дават някакви определение.А ако гледахме турски сериали какво= Тук има мното потрвбителки,които гледат и си пишат в темите...не са някакви престъпници.
Не виждам защо се използва това като обидна квалификация...след като така или иначе ние не гледаме тези сериали.
Едно е да кажеш"Според мен не сте прави,защото така и така...това е моето мнение".Съвсем друго"като не ви харесва не гледайте,ами ходете при турските сериали". 
Скрит текст:
Много си далече от идеята.
Не казвам, че не сте прави. Всеки  е прав за себе си. Но коментари  от сорта " аз повече няма да гледам", са наивни и са присъщи за сапунките. Никой не  искам да  обиждам Peace

# 173
Скрит текст:
Кофти за Аризона, но все пак не е нещо кой знае какво, ще и сложат една протеза и готово.

Не е кой знае какво? Shocked Аз не си представям живота си дори и без пръст.

Много ясно, че всеки може да си  изкаже мнението, нали за това е форума Mr. Green
Само не разбрах щом не гледате турски (латинo- млатино)  сериали защо веднага реагирате, аз не гледам Laughing Идеята ми беше, който нe го кефи, да не гледа Анатомията
Скрит текст:
И защо трябва да не гледаме като сме го гледали 8 години? Все пак искам да видя някакъв завършек, нищо, че не ми е харесал 1-ви епизод. На мен Анатомията ми харесва, новият сезон - не, поне засега. Peace

Скрит текст:
Много си далече от идеята.
Но коментари  от сорта " аз повече няма да гледам", са наивни и са присъщи за сапунките. Никой не  искам да  обиждам Peace

Скрит текст:
Това пък кой го е казал? newsm78 Въобще не разбрах какво искаш да кажеш? Thinking

# 174
Чешем си езиците от поне 10 теми за едно и също

Изчерпала се била Шонда, била гадна, била ... и т.н. сериала да свършва!
Едно е да говорим за случващото се, друго е всеки трети пост да е негативно обобщение.
Абсурдна е тенденцията, която се очертава отсега, 4-5 потребителя се бяха настроили предварително и след всяка серия този сезон ще дъвчат едно и също, еми досадно е и неприятно  ooooh!

Разберете едно, никой никого не заставя да гледа, това не бил сериала от първите 8 серии.
Ама гледайте си ги тях няма лошо, който иска нека си преговаря блонди, Бърк и О'Мали

Ако зависи от мен искам сериала да бие рекорда на Спешното!!!

Лъки го каза доста рязко, но в крайна сметка всеки от нас прави избор когато гледа серията, като не ни кефи да не го правим.

Да се върна на сюжета
Скрит текст:
Мацката с която се натискаше Алекс не е тази която Мередит избра да оперира, съдейки по избора на актриса за гадже (Тина Маджорино) много вероятно е Алекс да се задържи с нея целия сезон!
Кали няма да се върне към мъжете приемете го най-сетне,
статистиката показва, че повече от 2/3 от бисексуалните жени в САЩ накрая кротват с жени!

Брутално е за Аризона, но в крайна сметка инвалидите са също хора, а както гледам как Шонда при всяка възможност вмъква непопулярни теми ще има яко просвещение в тази насока!
Ще бъде страшно интересно и като стигнат до новите хибридни протези за които тук можем само да мечтаем.

Чакам с нетърпение развитието за Дерек, напълно възможно е да не оперира повече. Така ще има напълно логично обяснение защо Патрик ще се появява по-рядко.

Много ме изкефи как Мер и Кристина си говореха с таблетите.

# 175
Разберете едно, никой никого не заставя да гледа, това не бил сериала от първите 8 серии.
Ама гледайте си ги тях няма лошо, който иска нека си преговаря блонди, Бърк и О'Мали

Не мога да разбера защо негативното мнение се възприема така, сякаш някой ме кара да го гледам. И задължително, щом не ми харесва, трябва да спра да гледам. Разбирам да е някой нов сериал, та да го зарежа, ама не е. Има сериали, при които кастът се сменя почти изцяло и сериалът става още по-добър. Не смятам обаче, че Анатомията е такъв. Както и да е, спирам с дискусията.  Peace

# 176
Май в следващия епизод ще разкажат за катастрофата.. как са оцелели и т.н.

# 177

Не мога да разбера защо негативното мнение се възприема така, сякаш някой ме кара да го гледам. И задължително, щом не ми харесва, трябва да спра да гледам. Разбирам да е някой нов сериал, та да го зарежа, ама не е. Има сериали, при които кастът се сменя почти изцяло и сериалът става още по-добър. Не смятам обаче, че Анатомията е такъв. Както и да е, спирам с дискусията.  Peace

Защото Бебе,
Скрит текст:
това се повтаря N-та тема като се правят непрекъснато сравнения със Спешното, как се било скапало... А това просто не е вярно!
Като човек, който е изгледал 90% от епизодите на Спешното мога да ти кажа, че сериалът си беше ОК докрай за всички хардкор фенове!!! Не се промени нито на йота.
Впечатлена съм от Шонда как всъщност успява да запази 80% от актьорите си , точно за разлика от Спешното!

Да се гледа, хем да се обяснява непрекъснато, че не ти харесва, е нелогично и абсурдно.
Има толкова други ТВ шоута които излизат всяка година? Аз лично отдавна нямам време да гледам всичко което искам.
Затова казвам като не ти харесва - не гледаш.

ОК обясни ми защо човек ще се насилва да гледа нещо, което не му харесва???
След като винаги можеш да проследиш какво става без да се тормозиш, а ако видиш че развитието е ОК да се върнеш на него.

# 178
Някой има ли проблем със субтитрите, защото при мен не тръгват?

# 179
Някой има ли проблем със субтитрите, защото при мен не тръгват?

Аз!  Peace Тъкмо щях да помоля ако има някъде други?  Thinking Тези са с различно име от филма ми и не тръгват на плеъра,а като им сменя името изобщо не искат да се отворят,сякаш блокирам архива!  ooooh!

Та,моля някой да помогне,че вече толкова се спойлирах,че искам да си го гледам!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт