Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм съгласна. Сега тази седмица няма да има нов епизод, нали? Следващият ще е на 10.01., нали така?

# 616
И аз съм съгласна. Сега тази седмица няма да има нов епизод, нали? Следващият ще е на 10.01., нали така?

Да, до колкото разбрах.

# 617
Да, 10 януари наистина си е доста далече...дано мине бързо покрай празниците Simple Smile
Като се има предвид какво се случи в последната серия си е направо мъчение да се чака толкова много...
Сватба все пак ще има според мен... в болницата  Laughing
Кристина и Оуен са страхотни, няма такива сцени като техните, дори Меридит и Дерек не са ми били толкова интересни...
Та ще почакаме и ще видим какво ще се случи...
Хубави и светли празници на всички!  txtloves

# 618
Ейприл е толкова наивна и детински подхожда към нещата. Но според мен ще се разбераат двамата в крайна сметка.

Мисля си, че ще има сватба. Все пак става дума за Адел, според мен след първоначалния шок, че Бейли се е панирала и избягала, никой няма да се изненада, че е изникнало нещо по работа. Само дето онзи лекар от спешното го изкараха пълен неграмотник и смотаняк. А и съпътстващите думи на Мер бяха малко многозначителни, но все си мисля, че ще ги оженят.

За промото:
Скрит текст:
Ха сега де, ще правят ли секс Джаксън и стажантката? И шефът кого кара да се извинява?

# 619
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че годеникът ще се разколебае не защото Бейли се е върнала да помага, а защото е имала съмнения по отношение на сватбата.

Отделно за белия текст - не обичам "спойлер". Който не е гледал серията да не влиза. Аз така правя. Защо трябва да се наказват хората, които гледат навреме сериалите, само защото ние самите не сме успели.

# 620
Съгласна съм за спойлерите. Винаги съм ненавиждала скрития текст! Не е далеч от акъла за какво ще се пише и коментира в деня на излизане на епизода. Пък и ден аванс е предостатъчен.

# 621
Аз пък не разбирам кое му е дразнещото на спойлерите. Особено когато се пише за промото и се обсъжда то например. Някой беше коментирал да не се влизало в темата. Ами аз искам да обсъждам новата серия, която съм изгледала, но не ми е приятно да знам какво ще се случи в следващата. Сигурна съм, че има и други хора, които предпочитат елемента на изненадата, а така той се губи. Няма как да знам предварително дали следващото мнение ще разкрие нещо или не и трябва да го зачета. Когато е в спойлер особено тип

За промото:
Скрит текст:
така

според мен е много по-коректно спрямо останалите пишещи в темата.  Peace

# 622
Темата е за обсъждане...а като излезе новата серия 3 дни само скрит текст във темата, после замира до другата серия. И някак дискусията е убива.
Мисля, чв трябва свободно да се коментира и промото на новия епизод и после самия нов епизод.
Аз ако не искам да видя нещо издайнеческо няма да влизам, докато не изгледам серията.

# 623
Темата е за обсъждане...а като излезе новата серия 3 дни само скрит текст във темата, после замира до другата серия. И някак дискусията е убива.
Мисля, чв трябва свободно да се коментира и промото на новия епизод и после самия нов епизод.
Аз ако не искам да видя нещо издайнеческо няма да влизам, докато не изгледам серията.

По тази логика аз например, след като не съм гледала промото не трябва да влизам в темата до 10 януари, за да не видя нещо издайническо. А през това време може да се обсъжда и серията, която съм гледала, но това си е проблем на този, който не иска да знае какво се случва в следващата серия.

За мен е без проблем по принцип. Мога да си гледам сериала и без да пиша и обсъждам, но някак не се показва чисто приятелско разбиране за другите пишещи, които не искат да се знае. Преди 1-2 години в темата се пишеше със спойлери когато се издава нещо предварително. Така се прави и в други теми, в които се обсъждат сериалите и промо клипчетата.

# 624
Аз не виждам какво толкова пречи скрития текст.
Не всеки може да гледа серията в момента, в който излезе, а го прави понякога и дни по-късно. Но като влезе в темата и хоп, тя цялата серия разказана. На човек му се убива желанието да гледа след това.

# 625
  • София/Бургас
Точно, заради тези глупости със спойлерите спрях да пиша. Един не отварял темата, заради това, че не искал да знае какво ще става, друг пак не можел да гледа и не искал да чете и какво ли още не. Добре де темата е, за да се коментира кажете начин, който според Вас е удобен, че да няма тези глупости (иначе смисълът на темата се обезсмисля - коментиране на ставащото в сериала) ?!

По темата :
Според вас, това, което става с Адел, начин тя да напусне сериала ли е, за да се освободи възможност за сериозно развитие на отношенията на шефа с майката на Ейвъри ?

# 626
По темата :
Според вас, това, което става с Адел, начин тя да напусне сериала ли е, за да се освободи възможност за сериозно развитие на отношенията на шефа с майката на Ейвъри ?

Звучи логично

# 627
Снимки от следващия епизод:
http://www.tvfanatic.com/2012/12/greys-anatomy-photo-preview-thi … gs-we-said-today/

И инфо за втория епизод от новата година (по-следващия епизод):
http://www.tvfanatic.com/2012/12/greys-anatomy-episode-preview-t … is-the-beginning/

# 628
  Според мен трябва да пишем скрито, докато не излязат субтитрите, както беше преди. Освен това промото и коментарите към него винаги трябва да са скрити, защото не всеки обича да знае предварително какво ще стане.

# 629
Само че сега никой не прави субтитри и няма ден за тях. Но един ден е на всякъде практиката. Не може три дни да не коментираме щото някой не е гледал. Аз се съобразявам, де, пък и да не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт