Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Според мен за финала може и да заложи точно на това.Твърде много фантасмагории имаше, нека поне финалът е по-спокоен и стандартен.
Не знам за друго но съм сигурна, че Мередит и Дерек,Кристина и Оуен, Ейвъри и Ейприл, Алекс и онази ще са в тези комбинации.Вече кой друг ще умре, дали няма да ги застигне цунами,турнадо, Кинг Конг...за това не знам.

Аз залагам на Кинг Конг, то само това остана което не ги е сполетяло Simple Smile  Joy.
dejie - Кристина и Оуен нищо не са говорили за бебе, не е ясно дали се е примирал човека, но засега изглежда не го мислят.

# 706
  • UK
Точно и аз такъв спомен имам.

# 707
  • София
Според мен Ейприл ще се "поразкърши" малко с парамедика, една-две серии, не повече. Колкото да не е Джаксън единственият. И него още малко ще го задържи Шонда със стажантката, но мисля, че ще се съберат накрая.

То, ако помните и Сюжета се изявяваше като парамедик в Практиката, и горе- долу по същия начин се развиха нещата с Вайълет. Той я наблюдавал, хайде на кафе, тя беше разочарована от Пийт, и т.н.

# 708
Аз гледах серията.
Стана ми смешно как Ейвъри поизстина само със споменаването на Кепнър  Laughing  Забавна беше серийката де.Досаден ми е Дерек  ooooh! За толкова сезони, така и не можах да го харесам този..нито героя, нито актьора.

# 709
Според мен Ейприл ще се "поразкърши" малко с парамедика, една-две серии, не повече. Колкото да не е Джаксън единственият. И него още малко ще го задържи Шонда със стажантката, но мисля, че ще се съберат накрая.

То, ако помните и Сюжета се изявяваше като парамедик в Практиката, и горе- долу по същия начин се развиха нещата с Вайълет. Той я наблюдавал, хайде на кафе, тя беше разочарована от Пийт, и т.н.

Същото беше и в Спешното с Кери и парамедичката...
То няма много възможности за свалки при 24-часови дежурства  Mr. Green

# 710
Тая дето ги наблюдава ще се мотка и следващата серия Sad

# 711
  • софия
Тая дето ги наблюдава ще се мотка и следващата серия Sad
на мен тая мацка много ми хареса! какво ли ще се окаже в миналото, нещо се е случило та да се откаже от медицината!

# 712
  • UK
Аз гледах серията.
Досаден ми е Дерек  ooooh! За толкова сезони, така и не можах да го харесам този..нито героя, нито актьора.
Първите няколко сезона много го харесвах. Сега ми прилича на скучен чичка на средна възраст. Всички други мъже в сериала са по-интересни от него във всяко отношение. Не мога да кажа, че нищо не му се случва - катастрофата, ръката, бебето, все някакви сложни операции, но така го усещам, минал е в поддържаща роля. Нещо не му се разви героя на Патрик, все тая, че остана и не напусна сериала предния сезон, както се чуваше. 

# 713
  • Разпиляна във въображението
Търся песента в края на 12 епизод. Някъде мога ли да видя плей листата?

# 714
  • UK
http://www.tvfanatic.com/music/shows/greys-anatomy/
Виж тук, предполагам е някоя от тези трите.

# 715
  • Разпиляна във въображението
http://www.tvfanatic.com/music/shows/greys-anatomy/
Виж тук, предполагам е някоя от тези трите.

Благодаря. Третата песничка е.  bouquet

# 716
искам да попитам, за новият епизод -
Скрит текст:
имате ли усещането, че Бърк е зад камерата, която ги следи:)
има ли слухове за завръщането му?

# 717
искам да попитам, за новият епизод -
Скрит текст:
имате ли усещането, че Бърк е зад камерата, която ги следи:)
има ли слухове за завръщането му?

Ако беше той мисля Кристина щеше веднага да го познае. Имам спомен че той беше с по-дълбок глас.

# 718
Леле, съвсем изключих, че днес има нов епизод. Отивам да гледам!  Joy

# 719
  • София
Момичета, нещо не мога да намеря новата серия. Моля за малко помощ  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт