Само за омъжени :)

• 11 863
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Доста поучително е написан поста, съвсем сериозен си е, според мен  Simple Smile

# 31
  • София
Дано да е била забавна изненадата  Grinning
Като дете много се тормозех от майка ми - баща ми, естествено, винаги забравяше всякакви дати и тя никога не му напомняше, а винаги правеше някакви такива примадонски "майтапи" и коментари и тръшкане. Много ми беше гадно, леле, оттогава съм се зарекла, че за нищо на света няма да допусна това у дома. Пък аз малко като пораснах, станах информатор на баща ми  Laughing и решихме проблема.
Но специално при авторката не прочетох нищо подобно на това, което говореше майка ми, така че съм сигурна, че в техния случай е било купон  Grinning

# 32
  • планетата Земя
Докрай не се беше сетил.На входната врата го посрещнаха сноп балони с хелии с надпис-Честита Годишнина.Загуби говор и картина.Няма друга по-сладка усмивка на света и друг по-мил поглед от неговите в този момент.Целувки,прегръдки.Прекарахме много хубава вечер и се смяхме как съм го финтирала.

Мисля, че постъпваш гадно
Какво ще постигнеш, като видиш тихия ужас в очите му? - Ще си тази умна жена, която си спомня най-прекрасния ден в живота ви, а той недосетливия, неромантичен мъж? И? Ще му стане приятно, ще си прекара добре седнал на тръни вечерта?
Това ли ти е представата за празнуване?
Много хора не помнят дати и това не е фатално - тези, които помнят биха могли да ги подсещат - "как минаха 5 години, все едно вчера беше 6ти септември и се оженихме"...

Малинка,смятам,че аз най-добре познавам съпруга си и отношенията ни.Исках да му доставя удоволствие и да го изненадам едновременно.Успях.
Не съм жените,които се тръшкат,правят сцени и ронят сълзи.Затова няма седене на тръни,безброи извинения,простотии и тих ужас в истинсикя смисъл на думата.В първия си пост написах,че не е страшно,че е забравил-наистина го мисля

# 33
Честита Ви годишнина, със закъснение   bouquet

Друг е въпросът, че в днешното хай-тек общество с римайндъри в календари, телефони, компютри и мейли е трудно нещо да се забрави, но дори и така да стане, човешко е.

По този въпрос мога да поспоря  Mr. Green

На първата ни годишнина преди 9 години, мъжа ми си навил алармата на телефона и за по-сигурно написал "брак", за да се подсети. За късмет, тогава държахме кафене.
Звънна алармата, прочете той подсказката и почна да се чуди какво означава. Пита ме и аз досетливо казвам - Най-вероятно на нещо му изтича срока на годност. Преровихме целия склад, всички сокове, абе пълна инвентаризация. Даже изядохме сладоледените торти за всеки случай  Mr. Green
След час-два майка се обади да ни честити  Joy

# 34

Преровихме целия склад, всички сокове, абе пълна инвентаризация. Даже изядохме сладоледените торти за всеки случай  Mr. Green

Joy
Тази история ми хареса. Мисля че сте си прекарали по-забавно, отколкото да се беше сетил, и да беше изиграл заучената сценка с букета   Laughing

# 35
Определено е годишнината, която помним  Laughing

# 36
  • София
Аз да се включа от другата страна - не забравям  и се сърдя. Всъщност дори не самото празнуване ми е важно, а точно това да не се забрави.
И при нас е така. Не е забравял досега 12 години. Би ми станало много неприятно, ако се случи. Дори децата вече знаят за този ден. Аз по принцип съм си такава, важни са за мен тези дати, не самото и отбелязване с нещо специално, не, но чувството всяка година на тази дата е наистина специално.

# 37
  • Boston, MA
Нашата годишнина е след две седмици, но от края на август се започват разни семейни рождени дни и празници, та не я забравяме. Определено обаче ми е писнало да си измисляме подаръци на един друг, та вече не си подаряваме, просто гледаме да излезнем само двамата, но то така или иначе го правим. И на хотел тук в града сме ходили, само да се видим, времето прекарано заедно ни е най-ценно. Скука, знам.

# 38
  • Bapнa
На мен ще ми стане много обидно и тъжно, ако забрави годишнината ни!

# 39
Честита годишнина със закъснение  bouquet
Значи до тук четвърта, на която мъжЪт й не е забравял годишнината Wink Октомври си имаме даже малък юбилей- 15 годинки заедно!

# 40
Значи до тук четвърта, на която мъжЪт й не е забравял годишнината Wink

Как ги преброи  Laughing

# 41
Нашата годишнина е днес  -  стават 3 години от сватбата. Досега мъжът ми не е забравял , дори ми се обади рано сутринта, защото не е в България , за да се поздравим. Гадното е само, че няма да  сме заедно днес, но нищо , като си дойде ще си я отбележим с една вечеря само двамата и така.  Нека сме живи и здрави , а дали помним или не  датите на годишнините не е толокова важно според мен.

# 42
Честита годишнина на всички, които са имали такава тези дни  bouquet И ние днес празнуваме 20 години Simple Smile Моят съпруг никога не е забравял годишнина, затова ще се притесня и разсърдя ако го направи - значи нещо не е наред... Ние също сме от празнуващите - рождени дни, годишнини и всякакви празници Wink Но обикновено си ги празнуваме у дома, с децата и други близки. И днес ще е така  Heart Eyes

# 43
Честити годишнини! smile3525
По темата -обикновено на самия ден просто си казваме "ей,ама ние правихме сватба на този ден преди.....години , хайде да ни е честито".Иначе си правим изненади по този повод,но не винаги на деня,защото изискват време.За юбилеите ,които празнуваме всеки 5 години изненадите са по-запомнящи се.Следващата година ни се пада пак юбилей-20 години,още от сега обмислям моята изненада...

# 44
Моят съпруг никога не е забравял годишнина, затова ще се притесня и разсърдя ако го направи - значи нещо не е наред... Ние също сме от празнуващите - рождени дни, годишнини и всякакви празници Wink

И моят не се сещам да е забравял, и празнуваме дата на запознаване, годеж, сватба, повод да има, ако няма, намираме си  Laughing но ако се случи да забрави, не бих се разсърдила, нито ще си правя изводи, че нещо не е наред. Вероятно защото съдя по себе си, забравяла съм, без да има никаква промяна в отношението ми към него. Така че малко прибързано ми се струва да се правят подобни заключения  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт