след като детето се роди>>>

• 11 165
  • 82
  •   1
Отговори
я сега кажете как се промениха мъжете ви след раждането на детето...помагат много или бягат от отговорност?промениха ли се и как взаимоотношенията помежду ви...а секса мираж ли е вече? Grinning

# 1
Не помага.
Комшията може да помага, бащата участва наравно в грижи и възпитание.
Не са се променили отношенията ни.
Нямам забележки за секса.

# 2
  • София
Напълно взаимозаменяеми сме по отношението на бебето от мига, в който ни изписаха от родилния дом. Малкият беше на 1 месец, когато ги оставих сами да се гледат с мъжа ми за седмица, защото имах неотложно пътуване. След това имаха още едно самостоятелно гледане за 10-тина дни на 7-8 месеца. Тези отношения са валидни и за всичко останало като домакинска работа и отговорности.
Отношенията се промениха дотолкова, доколкото имаме нов член на семейството и се съобразяваме и с него.

# 3
  • София
Не помага.
Комшията може да помага, бащата участва наравно в грижи и възпитание.
...

Напълно съгласна съм с това. Аз съм единият родител, мъжът ми - другият.

# 4
Мъжът ми храни,преоблича,занимава и трепери над бебето наравно с мен.И памперси сменя,и го преспива без проблем.
Отношенията ни са се променили дотолкова,че да мислим първо за него,а после за нас двамата.Начинът ни на живот се промени откъм социални контакти,защото няма кой да го гледа,а сега е студено,но бебо ще порасне. Simple SmileВсе пак успяхме да отидем на театър два пъти и веднъж на оперета.
Сексът си е със същата честота  Laughing

# 5
  • София
Мъжът ми храни,преоблича,занимава и трепери над бебето наравно с мен.И памперси сменя,и го преспива без проблем.
Отношенията ни са се променили дотолкова,че да мислим първо за него,а после за нас двамата.Начинът ни на живот се промени откъм социални контакти,защото няма кой да го гледа,а сега е студено,но бебо ще порасне. Simple SmileВсе пак успяхме да отидем на театър два пъти и веднъж на оперета.
Сексът си е със същата честота  Laughing

Като театъра и оперетата?  Mr. Green

# 6
  • варна
Ако попиташ него аз съм тази която съм се променила .
Помага в грижите доколкото можа,но тои няма много време защото през повечето време е на работа.

# 7
я сега кажете как се промениха мъжете ви след раждането на детето...помагат много или бягат от отговорност?промениха ли се и как взаимоотношенията помежду ви...а секса мираж ли е вече? Grinning
Ако това те притеснява, не бързай с бебето.  Peace

# 8
Един човек не се променя с раждането на детето му . Или се променя само в положителна посока . Ако стане обратното , той абдикира от грижи и внимание , това не значи , че се е променил . Значи , че не сте разчели правилно знаците , които е давал този човек .
Моят девер го е страх да смени памперс или да нахрани детето ... и как да е друго като доскоро майка му му мажеше филиите и му чистеше рибата , а после това "задължение" се прехвърли на жена му ...

# 9
Напълно взаимозаменяеми сме по отношението на бебето от мига, в който ни изписаха от родилния дом.

Е, чак пък напълно взаимозаменяеми...
Бащата не може да го накърми, все пак.
За всичко останало - да.

# 10
  • София
Не съм писала, че съм го кърмила. Именно поради това сме и напълно взаимозаменяеми.

# 11
не съм кърмила и имам 100% доверие на съпруга си по отношение на детето ни от момента на раждането, оставям го без да се замислям.
но моят мъж има натрупан опит.
оставяла съм му дори 2-те деца, едното съвсем бебе, другото голямо, но го оперираха по спешност , а аз бях в Бг. нищо не му се случи на мъжа ми  Mr. Green и оцеля.

# 12
Не мисля, че е работа на мъжа да се бърка в тънкостите на захранването
или да задава тон за това и онова.

Дори допускам, че има мъже, които просто не могат да сменят памперси.

На мен ми е много смешно как хората са толкова дълбоко форматирани, че
не могат да преодолеят себе си в случай на diaper blowout.

# 13
Не мисля, че е работа на мъжа да се бърка в тънкостите на захранването
или да задава тон за това и онова.

Всеки решава за собственото си дете.
За мен това е задължение на всеки родител, а дали има пишка или не, няма значение.

# 14
С новородено на 10 дни съм. С изключение, че не може да го нахрани прави всичко останало. Голямата ми дъщеря беше на АМ и напълно и изцяло ме заместваше, когато е било необходимо. Сега няма как и да иска и нощем ставам по 2-3 пъти Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт