след като детето се роди>>>

• 11 166
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Той може да е съвсем друг тип от родителите си. Но ако те са пълни откачалки, жална ти майка с две думи.

Познавам мъж, който по тази причина прекъсна всички контакти със семейството си. Начини има, въпросът е дали той ще го иска. Същото се отнася и за жената, защото не винаги откачалките раждат само мъже.

Mamacita Bandida, така е. Въпросът е дали човекът ще иска и ще положи усилия да влязат нещата в ритъм или ще каже "Промених се, тва е положението, оправяй се".

# 76
  • София
Моя мъж ми почагаше в началото, ама все трябваше да го ръчкам , сега детето е на 2 и половина и са неразделни . Така беше и със секса , като родих и едвам го навивах Grinning трябваше да го напивам . Сега вече след две години старание да отслабна и почнах да обръщам сериозно внимание на външния си вид и по малко внимание на него , немога да го укротя , постоянно иска да правим секс . Мъжете са ловци , обичат да ловуват , а й външния вид е от огромно значение , колкото и да си мислите , че вашият мъж не е такъв!

# 77
При нас отношеншята се промениха след раждането на детето, защото умората и липсата на достатъчно време, което да си отделяме ни повлияха и трябваше време да се адаптираме. Честно казано не вярвам на хората, които твърдят, че нищо не се е променило между тях. За нашето семейство детето е на първо място, а после сме ние. Неговите нужди са с приоритет и е така от деня, в който се роди. Така чувстваме нещата и така сме подредили приоритетите си. Когато детето стана на 2г. и е по- самостоятелна, успяваме да си отделим повече време Simple Smile

# 78
И нашият живот се промени, ще напиша само, че вече не мога и не искам да си представям живота без деца...Докато бях по майчинство нещата бяха екстра, обаче като се върнах на работа, стана страшно Simple Smile. Времето се стопи останаха няколко часа вечер,  в които трябва да се приберат децата от детска/ясла/баба, да се яде, да се вършат домакински разни простотии, да се играе с децата, къпане, приспиване, доста от домакинските задачи вършим през нощта...Промени се и дома ни, подредения и чист дом го има само докато децата спят и то за няколко часа в седмицата...Във всичко от самото раждане участваме двамата, без кърменето де...даже имаше период в който сина ни предпочиташе баща си, аз се дразнех... а секс? Какво е това Simple Smile? - като започнах работа значително се разреди.

# 79
След като детето се роди,разбрах какъв всъщност е мъжа ми..Съжалявам,че преди това не сме живяли заедно..

Ние живяхме заедно. След като се роди бебето, видях не само какъв точно е, а и
каква точно е цялата му рода. Всички скрити психо-проблеми изплуваха като шамандури.

Мога да се "похваля" с абсолютно същия опит.

Аз също се промених, но такъв е именно механизмът на действие на граничните ситуации. Трябваше ми време, за да се върна към себе си, признавам си. За мъжа ми разбрах, че не е склонен да напусне това "себе си" за нищо на света, зоната на комфорта му се оказа оградена с висока каменна стена, с която се сблъсках челно.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:09 от scaramouche

# 80
...Докато бях по майчинство нещата бяха екстра, обаче като се върнах на работа, стана страшно Simple Smile. Времето се стопи останаха няколко часа вечер,  в които трябва да се приберат децата от детска/ясла/баба, да се яде, да се вършат домакински разни простотии, да се играе с децата, къпане, приспиване, доста от домакинските задачи вършим през нощта...

При нас е обратното. Като работех в офиса и се връщахме вечер си заварвахме къщата, както сме я оставили, за макс 1 час всичко необходимо е направено и сме готови.
А по време на майчинството гледах да я държа навън, че беше много дива и обръщаше къщата с краката нагоре.
Сега работя от вкъщи, тя си идва на обяд и имам чувството, че работата е по 5. Все нещо ще се размести, все ще има на пода нещо, хапнато-оставено на масата, разбутани играчки, дрешка тук, боклуче там - няма свършване.

# 81
  • Бургас
ММ помага много. Аз трябваше да лежа и през бременността. И сега готви по- често той, помага за чистенето. Дори по- често пуска прахосмукачка той. Вечер мие чиниите. Събота и неделя храни малкия и излизат заедно на разходка Simple Smile Нямам оплаквания Simple Smile
Караме се... повече от преди. Аз съм доста изнервена покрай малкия човек. Прави доста бели и все не чува.
Сексът вече си е както преди. Доста бях стресирана след епизиотомията. А и покрай малкото човече, не може, когато ни кефне.
Вече всичко се върти около малкото човече Simple Smile
Сега къщата е по- пълна Simple Smile ... с играчки и със смях, крясъци и тропане на боси крачета Simple Smile   

# 82
ММ в домакинската работа нищо не ми помага,аз и не искам,
защото само оплесква нещата(може и нарочно да го прави,да не го карам)
единствено пече на скарата той само,аз не се одимявам.
Значи торби с покупки не мъкна,заедно сме по магазините веднъж седмично.
Аз работя от вкъщи и така да се каже сама съм си шеф,така че разполагам
с достатъчно време да сготвя,изчистя и др.такива
малкия на градина го води мъжа ми,аз се грижа за малката,
памперси май само 1-2 пъти е сменял.

Секса е мн.добър,преди децата беше супер.
Аз съм на мнение,че който обича секса,намира време.
Сега... след раждането си е тормоз с бебе,което не заспива до късно нощем,тогава
секс просто нямаше 2-3 месеца.
После всичко си дойде на мястото.
Добре,че са бабите и дядовците и тяхното желание да гледат внуци почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт