Само за омъжени :)

• 11 858
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Всеки си познава човека Wink При нас забравянето ще е тревожен симптом...

# 46
  • София
Мацкии, тази година АЗ забравих за годишнината! Joy
За 29.08 става дума - 8 годинки.

# 47
  • Някъде на път....
Моя мъж не е забравял досега, но не е изключено да се случи....
Аз се ядосвах преди, че все аз трябва да организирам празнуването на това събитие, той разчита на това.
Но... вече не се ядосвам, ами просто резервирам и се забавлявам. Явно съм помъдряла....  Sad

# 48
  • София
Пффф...аз рождените дни забравям, та това ли.... Grinning

# 49
Вече се чудя, само аз ли съм такъв непукист, че изобщо не ми пука за годишнини и др. подобни. Пълна липса на романтика у мен...)

# 50
Вече се чудя, само аз ли съм такъв непукист, че изобщо не ми пука за годишнини и др. подобни. Пълна липса на романтика у мен...)

То и при мен май е така,но годишнините ги ползвам за оправдание на някои по-крупни харчове. hahaha

# 51
Тц, не бих се разсърдила. То и аз понякога забравям  Mr. Green

# 52
  • София
Нашата е утре...добре че един приятел ми напомни в началото на седмицата, бях изключила, докато мъжът ми помни. Обаче рожденият ден ми е важен  Flutter.

# 53
  • София
Не забравям и той не забравя,по-точно няма шанс.Винаги предварително плануваме къде да си я отпразнуваме годишнината.Вече 11години е все така.

# 54
  • До морето :)
Не бих се разсърдила. Годишнината едва ли би забравил, защото преди това сме коментирали нещо за излизане или празнуване. Най-редовно ми забравя имения ден (той не е някой голям празник, даже преди 5-6 години разбрах за него  Laughing ), но му е простено. Сигурно даже и не знае на коя дата беше точно.  Joy Ако през деня се сети че е 07.07, сигурно ще ме поздрави, но не е сигурно пак.  Joy

# 55
  • където ми харесва
Аз да се включа от другата страна - не забравям  и се сърдя. Всъщност дори не самото празнуване ми е важно, а точно това да не се забрави.
И аз така....

# 56
Забравил датата и веднага: Да,ще бъда много сърдита!
А че съпруга е забравил, защото е напълнял, и не може да си свали халката за да види датата, не Ви притеснява. Така де, пропуснатия подарък към годишнината е по-важен, от инфаркта, кръвното и другите "екстри", съпътстващи наднорменото тегло на половинката...  Wink

# 57
 гост22, то не е задължително да е напълнял, да носи халка, или халката да е гравирана. )
Моя мъж не отговаря на нито едно от 3те. )))

# 58
Преди няколко дни имахме годишнина от сватбата, и двамата забравихме. Аз се сетих вчера. Laughing
Просто много емоции ни се събраха напоследък и явно мислим за съвсем други неща.

# 59
  • където ми харесва
Забравил датата и веднага: Да,ще бъда много сърдита!
А че съпруга е забравил, защото е напълнял, и не може да си свали халката за да види датата, не Ви притеснява. Така де, пропуснатия подарък към годишнината е по-важен, от инфаркта, кръвното и другите "екстри", съпътстващи наднорменото тегло на половинката...  Wink

Доста малоумно включване.... ooooh!

Моя мъж не е дебел, няма халка и прочие. До сега не е забрявал, ама ако забрави, ще ми стане криво...

Общи условия

Активация на акаунт