Само за омъжени :)

• 11 861
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Няма да се разсърдя, ако мъжът ми забрави дата. Аз няма как да я забравя, тогава е родена сестра ми и е два дни след моя рожден ден. Когато е на рейс, имало е случаи въобще да не се чуем около важните дати за нас и сме свикнали да се поздравяваме по никое време.
Тази година го нямаше на дата на нашата сватба, но на 14.09. ще празнуваме заедно деня на нашето запознанство. Беше преди 17 г.

# 61
не съм омъжена и съм сравнително малка,но от 6 години сме заедно.винаги си спомняме датата.отначало беше с романтики после с малки вечери.но тази година ни се струпаха много неща и двамата забравихме.дори не мога да си представя че и аз не се сетих. сега разбрах че като те обхванат проблемите и ежедневието има по-вайни неща от една дата.но е хубаво да си спомняш този ден и взаимно да се поглезим

# 62
  • София - Бургас
Аз не го оставям да забрави:) Напомням предварително, за да съм сигурна, че няма да забрави...Simple Smile

# 63
  • Burgas, Bulgaria
Няма да се изненадам ако я е забравил - отдавна не вярвам в принца на бял кон.Хора сме и всички имаме недостатъци .

# 64
Няма да се изненадам ако я е забравил - отдавна не вярвам в принца на бял кон.Хора сме и всички имаме недостатъци .
Да забравш не е чак толкова голям недостатък,при това забързано ежедневие.
Ето отидох до магазина преди малко и не можах да си спомня какво да купя newsm78 Joy
Върнах се.

# 65
  • Burgas, Bulgaria
....а да забрави да те прибере бременна в 8-мия месец на рожденният ти ден  Wink   
не съм дребнав човек , но хората са казали ,че малките камъчета обръщат колата .....Все пак обаче говорим за мъже  Crazy

# 66
....а да забрави да те прибере бременна в 8-мия месец на рожденният ти ден  Wink   
не съм дребнав човек , но хората са казали ,че малките камъчета обръщат колата .....Все пак обаче говорим за мъже  Crazy

Е,хайде сега моят не искаше да ни прибере от родилния дом hahaha hahaha hahaha
Просто човекът по бавничко се настройва към такива житейски проблеми-мислел,че ще векуваме там.Искал да си вземе отпуск,да почисти ,да нареди,да си почине и чак тогава да му се тупнем отгоре. Joy Joy Joy

# 67
  • софия
 Нашата дата е много сериозно застъпена в медиите - 11.09 и няма как да забравим.

# 68
Зная че темата е за друго, но пак основните фигури са мъже та ще го изпльоскам тук

На детска площадка съм
Приятен на външен вид мъж може би на около 35 си гледа детето и приказва с друг баща
Вече съм с гръб, когато чувам репликата
Ехх, децата ни пораснаха, жените ни остаряхa, само ние сме си същите
Ей така се обърнах Shocked много му стана тъпо

Абе може ли малоумник до малоумник Tired

Иначе по темата-и двамата ми мъже не забравяха дати и нищо не се получи
Третият ще си го търся с плитка памет

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 12:12 от Kasidy

# 69
Ние имахме годишнина вчера - 23 години! Той се сети пръв Crazy
Забрави 9-тата ни годишнина. Подсетих го по много смешен начин и пак не загря за какво става въпрос. Не мога да се сърдя за такива неща.

# 70
Kasidy това е шега, често се шегуваме така с приятели, не мисля, че го е казал сериозно, но като е видял погледа ти се е смутил  Mr. Green

# 71
Мисля, че няма да се разсърдя...
Аз съм разведена, но БНД никога не
е забравял за годишнината. По-скоро
това бях аз... Mr. Green Важното е, че си
записвах на компютъра и бях информирана
до последно. Той беше и организатора...
А бе, направо понякога ме хваща яд, че
поисках развод! Mr. Green

Друг е въпроса, ако говорим за рождения ми ден! Naughty
Майка му жална отвсякъде! Най-добре ще е да си вземе едногодишен отпуск и да си пробва късмета догодина... Twisted Evil

# 72
  • с/у ОколоМръсТното
На тази дата... 7-мата сме родени аз, майка му и тъщата му.
И затова му предложих и да се оженим на същата...
Сега има само месеци да помни Wink

Сърденето е тъпня по принцип, камо ли за такива смешни неща.

# 73
Пу, на нас никое число не ни съвпада, как да изберем дата  Joy
А, съвпадат числата на запознанството ни и на рождения ми ден.  Thinking

# 74
  • Sofia
И през ум не ми минава, че може да си спомни такова нещо. Той собствения си рожден ден забравя, та това. Миналата година даже и аз я забравих, дето уж се сещам навреме за дати.  Embarassed Не се сърдя. Убедила съм се, че мъжете дати не помнят. И това не значи, че са лоши или че не те обичат. Просто така са устроени.

Общи условия

Активация на акаунт