Отговори
# 660
_Cinderella, аз си пиех и комбинирани витамини, в които имаше 0,4мг фолиева киселина, хапвам и много домати, но с 1 хапче да получавам 20 пъти над дневната доза не е като да изям 1 кило домати като че ли Simple Smile)) Знам ли и аз, от толкова четене свят ми се завива вече  ooooh!

# 661
Мацки здравейте:)  Аз ползвах обиколник със  синът ми и сега пак ще ползвам. И съм много, много доволна понеже той спи много буйно.Когато се обръща спейки първо се повдига на горе с ръцете си  олюлява се и  по този начин се удря в някоя от стените на леглото  все спейки и не се буди  нищо не усеща. Без обиколниците ще се пребие WinkДа не казвам колко пъти сме виждали краче между пръчките. Все още спи така  буйно .  Е, без решетки и обиколници де   но постоянно пада от леглото ... JoyКакто казваше една приятелка ставам и малкият го няма... Shocked
 оглеждам се а той спи кротко под леглото блаженно свит гушнал възглавницата си..... Heart Eyes Та така не знам за какви спорове става въпрос но Аз ще си ползвам отново обиколника Peace  Поздрави  и усмивки  bouquet

# 662
Много е симпатично това легълце.

# 663
Здравейте момичета! Grinning
Нашият преглед мина добре, бебката е добре и се е разположила седалищно, но докторката каза, че има още много да се върти. Качила съм 3 кг за няма и месец и ме предупредиха да намаля хляба.  Simple Smile Стартирах 52 кг., сега съм 59.  Simple Smile
Добре дошла на новата мама!   bouquet
Браво на Мименцето, че се е прибрала вкъщи, дано повече никой да няма проблемни контракции.
Гледам, че обсъждате отпуски и болнични, аз от две години съм болнични и отпуск по майчинство, сега с второто бебе ще ми се застъпят майчинствата и така ще откарам 4-5 години без да ходя на работа.  Crazy  Grinning
Относно домашното мляко, няма по-хубаво от домашно произведеното, като знаеш, че хората поддържат добра хигиена и е подварено млякото, мисля че няма проблем, едно време са консумирали само домашно, и нищо им е нямало на хората. Аз даже и за детето предпочитам да вземам от село домашни яйца, мляко и месо.
Обиколници купих за сина ми и не ги използвах нито веднъж, доста се чудих въобще с каква цел съм ги купила и не можах да си отговоря на чуденката, но пък има мами, които си ги ползват много време и са им нужна покупка, така че явно е индивидуално. А пък за СВДС не вярвам, че го причиняват юрганчета, чувалчета, обиколници и други такива.
Изчезвам, че моя малчуган ще събори къщата  Crazy Хубав ден на всички!   bouquet

# 664
А аз мисля, че ако фолиевата киселина във Ферофолгамата беше вредна въобще нямаше да съществува това хапче, тъй като даже и в една таблетка има 5мг , а препоръчителната доза е 0,4 мг.
В САЩ фоливета киселина е включена в състава на хляба. И още : Фолиевата киселина не е лекарство, а хранителна добавка, при която няма токсични нива. Фолиевата киселина е нетоксична хранителна добавка и остава такава дори и при предозиране. Но всеки преценя за себе си  Peace

# 665
Аз не казвам, че е вредна Феро Фолгамата, просто трябва да се пие по 1 хапче на ден явно... В САЩ фолиевата киселина я има не само в хляба, а и в зърнените сакуски и къде ли не. Наскоро четох статия по въпроса, че малко се прекалява с включването и навсякъде и прекалено големите дози не е доказано, че са съвсем безвредни. Говорим за количество от над 8-10мг на ден, което ще рече 2 хапчета Феро Фолгама на ден... Не ми се рови за статии, а и не съм убедена, че има истина в тях, но който се интересува може да ги намери. Все пак смятам да се доверя на Цолова и да пия по 1 хапче на ден  Peace

# 666
  • София
лаленце - аз просто трудно взимам решения! От зодията ми, винаги като отидем на ресторант всички си поръчват, а аз още избирам и чета.. .накрая всички ме чакат! Не мога категорично да кажа - това е моята кошара! Просто незнам как си избрах количка  #Crazy  newsm78  hahaha

# 667
Brayda , каква зодия си, че ми стана интересно? Simple Smile

# 668
  • София
везни!
За важните неща винаги съм на категорично мнение, но за такива - колички, легла, дрешки, нещо за кучето, какво да ям, какво да сикупя, какво да купя за подарък и т.н.т. просто толкова трудно се решавам, че направо удоволствието ми свършва - мисля и премислям по 100 пъти за някаква дреболия!

Най-хубавите ми неща да взетите спонтанно!

# 669
Brayda и аз съм като тебе, голямо чудене пада и за най-елементарното нещо. А като трябваше да реша между 2 цвята количка половин час седях и гледах безпомощно  ooooh! Добре, че имаше кой да помага със съвети  Laughing Моят мъж редовно ми се кара, че съм толкова нерешителна, но не мога да го преодолея и това си е Simple Smile Иначе и аз много обичам спонтанните покупки и решения, но рядко ми се отдават  Laughing За протокола - зодия теле съм  Peace

# 670
  • София
Лошо е когато сме нерешителни, но и много пъти това ми е помагало - докато реша и то се вижда, че не е трябвало да взимам предмета Simple Smile  Crazy
Спестявам си така и пари!
А като отидем да ядем и аз не мога да реша - просто си взимам десерт (торта), за която винаги съм решена! Така хем не се натъпквам, хем ми е вкусно, хем ми излиза евтино  Joy

# 671
Brayda и аз съм точно като теб,истинска Везна (на 3-ти) и голямо чудене пада..... newsm78
Леглото е страхотно, много ми хареса! Аз също мисля да е с колелца, без люлеещ се механизъм  Peace

# 672
  • София
Да се надяваме лесно да се мърда с колелцата и ако иска да го приспивам мога като количка да го бутам напред назад и така  Crazy

# 673
  • California
Фолиевата киселина е витамин В9, не е хранителна добавка  Peace

# 674
  • София
Лека вечер от мен мами! Приятни събота и неделя и дано не са много дъждовни!
Тръгвам - ще стана мокра (защото съм със сандали, теника и нямам чадър)!  Rolling Eyes  Sad

Общи условия

Активация на акаунт