Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 903
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Бенчолино, Точолино, ми шъ плитъ, кво да правя Joy Като имам малки крака, трябва да ги обувам Mr. Green Точе, ти с лисицата до 'де я докара Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Делте, туй да не е масаж от фитнес-инструктора hahaha

Оф, вас тъй ли въ мързи newsm09

# 421
  • Varna
Зузулинко,
йок, каке. Баш сиЙ масаж, ....Убачи казва момЪтЪ....сига крака шпиц, послЯ контра шпиц и масажира съответните мускули. ПослИ за шикИмбетУ, набиранИ кЪт за шкимбЯни преси и действа с масаШ на мускулите които са стегнати в мУмента....та значи не съм само разплута спУкойнУ на кушетката, ами си има и фитнИс задачки.
Освен това тЪ плескат с разни нИща, увивът тЪ кЪт Ина сърмица и тЪ УстаЯт малко да пофтасаш....и послИ У банята....та тва е....След това....заспаф, та до преди малкУ ooooh! Embarassed

Бобе,
Ила, Ила.....да видиш ти какво тиЙ приготвила Мастъра

Ели,
 С ноГу УбаФ абажур си се обзавела каке Shocked

Точе,
кВа щуротия сте измислили с гаЖИтУ, кажи вИднага Angry

Бенич,
Пожелавам ти, в най-скоро време Мони Бонбони да е щастлив както е щастлив тука Hug

нямам нищо против бебешките истории.....само ги преживявам отново и ми е много мъчно за вас  Sadи вашите слънчица Hug Само ако можеше да се минава без тези неща......ама то само фантазии.

ФейтУвитИ,
тях да ги коментирам ли, дЪн ли ги кУминтирвам newsm78 ама явнУ ПламИтУ е заспалУ за малко, и те да не изтърват романтиката....И хУбУ праят Hug

ВижтИ кО ми УплетИ днеска ЗузулинскУва,

УбачИ ТочитУ е правУ....Нека ни оплИте пУ Ина лисица да мязамИ на мадами бееее Praynig А рошавитИ гащи си ги искамИ ниЙ,...задължитИлнУ Crossing Arms Peace

# 422
Делте, той тоз масаж не е за нас, душа, ш ходя аз там да съ напъвам, че и мускули да стягам Crossing Arms  Joy Joy Joy Ш ти УплИта гащи, хай нидей рива Mr. Green Hug

Бени се прибра и е изморена явно Thinking Цялото домочадие отгоре й Joy

Ай да ви предложа по един дисер' за след вечеря  hahaha hahaha hahaha

# 423

Нещо ми се струва, че Бенката не успява да се докопа до компа от домочадието да съобщи как е минал първият учебен ден на чавето  Rolling Eyes Rolling Eyes
Обаче поне им видях на заден план сватбената снимка с Бенев, вече съм спокойна  hahaha hahaha

# 424

Точе,
кВа щуротия сте измислили с гаЖИтУ, кажи вИднага Angry

Blush Blush
Кака, тука точно си ме хванала да шпионирам има ли розова прежда, че Зуза не ми я ще синята и гажИту ме повдига, ама както изглежда съм качила някое кило лятото при маминка  hahaha hahaha

# 425
  • BG

Дубрютрю, мили мои! Кафенци?

Хади ставайти вечи да видити Зузнету как сий решило проблемацията с мокруту!

Оф, Точееей, тия твойте на работа наистина са за бой, каке!!!!
Ни стига, чи тряа да им работиш, ми ти и пречат!

Бързу бързу да ви супщъ, че Зузулина е прибавила още едно моделче към бутиковата кулекция ръчно изработени гащури за верни дружески дупйета!

Бреей, Мумата и та е бутикова, с екстри, за завист на кулежкити и! Брааааво Муми, уууудоши ги!!!

С туй нящу Мастериня бачка в извънработно времи кат валяк на последния участък на магистралата. Другугту ляту ша благударим на нея,, кат пулитим натам!

# 426
Здравейте, ние днес сме още по-добре щом дребен вече се опитва да прави бели  Laughing.

Бени как мина вчера в яслата нищо не казваш  Rolling Eyes

Хубав ден на всички  Hug , Муми най-вече на теб   hahaha

# 427
  • BG
Браву на Елиту, как са грижи да ни съ разпилява имуществото!!!

Малиии, Делтиньооо, нинам ко ща прай Делтуф, кат види ко си напрайла със сичкото чипик... ooooh!

Ся ша са самоцитиргам, щот явно вчера пулвината толку въй мързяло да читети, чииии... ooooh! Crossing Arms

Бени, душко, чакаме да се отчетеш как е минал първият ден на Мони  Hug

Ми ривал, ривал докъм 9ч., после изял цялата закуска, нищу, че и у нас ял, посли играл, и посли кат дошла баба му и я видял, пак ногу ривал-кат магари! Сига са на разход! Утре шъй по-драматично, щот вече ша знай де гу водят!  Crazy

Много са го похвалили, че единствен той е ял от всички деца и много кротко си се е заиграл.
Днес сабахлянта извубще не е било драматично, даже напротив - малко е похленчил, но си е обул пантофките и горе-долу спокойно си е влезнал. Се пак е от стара куза яренце, както обичам да казвам!!

Бобсъ, щом е започнал с беличките котьо, значи нещата са наред!  Peace

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:20 от Benisima

# 428
  • София

Хилооу мамунки  Hug!

Ей я най-гУемата  hahaha Зузке, гъдел ли те е  hahaha hahaha

Бобата съ чуди откъде да започне  Joy hahaha hahaha

Скрит текст:
Радвам се, че вече сте много по-добре, хората са казали...ще му мине като на кутре  Hug

Мастър
Shocked кого шъ обстрелваш  hahaha hahaha

Бене, да ви имам градината  ooooh!   Joy

Муми, кат тъ гледам и сърцето ми съ къса  smile3518 ...утре е петък...настрой се положително  Hug

Joy Joy

Нерка с кой съ цилувъш мъри  Crazy hahaha

# 429
  • BG

Бене, да ви имам градината  ooooh!   Joy

hahaha Joy Joy Joy

Прованс, Миха, прованс!  #2gunfire

# 430
Бени пропуснала съм те да те прочета  Blush Crazy ама то ми е простено, че съм отнесена още  Laughing. Много се радвам, че е минало добре наистина днес ще има драма сигурно и утре, но явно ще свикне лесно щом така е минал първия ден Hug.

Аз да си кажа,че въпреки всичко мноо мъ мързи  Whistling

Бобата съ чуди откъде да започне  Joy hahaha hahaha

чудя се туй оранжевото мИсо ли е  newsm78 Joy

# 431
Бобе, неЙ мИсо, или е хайвер или са желирани мечоци  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Яж там, нъл е за папани  Mr. Green

Мноу мъ мързи, повИчИ от всички тук  Crossing Arms

Бени, Мойсей, ха?  Joy Joy Joy Joy

Пак една раУта да въ светна hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:12 от zuzi_79

# 432
  • BG

Бобата съ чуди откъде да започне  Joy hahaha hahaha

чудя се туй оранжевото мИсо ли е  newsm78 Joy

Баш биля чарвену хайверчи сий и са чуда как да минавам през страницата,
без да го пуглеждам, че ми изтекоха учити и лигити пу негу  Crazy !

# 433
Бреййй, вижтИ на Точето гажиту как й се извинява  Mr. Green ще се плете лисица, ясна е работата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

да бе да, мислете си вие, че Муми е на работа днес..тя любов върти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ели, как е малката ученичка, миличка? Свикваме ли вече с ритъма Hug

# 434

Пак една раУта да въ светна hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зузано, къде ги намираш такива, душа  hahaha hahaha
А Нерката и Мастъра къде ли се загубиха?  newsm78 newsm78
За как' Делта какво да кажем просто не знам, то масажи, то фитнеси, луда ра'ута  smile3516 smile3506

Мен днес не ме мързи, това да се запише в хронолигията, че всяка високосна година се случва по веднъж hahaha hahaha
Бобче, радвам се, че се възстановявате  Hug HugАйде чал ви, аз отивам да ровя при Мастъра за рецепта за кекс за Бената, щото вечеее...

Общи условия

Активация на акаунт