Будапеща - 4

• 59 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Като се замислих по-сериозно въпроса, се сетих и за още. Може и до към 50 подобни думи да има, но това не помага много. Wink

# 151
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Пак е някаква утеха  Mr. Green

Ванилия, а децата ти само унгарски ли говорят, или и български?

# 152
Шебек как ги съчетаваш Будапеща и Истанбул Simple Smile ?
И за двете дестинации черпя много нови идеи  Hug

Този път в Будапеща само лежерни пеш разходки , хапване , пийване - никакви музеи , зоопаркове , синагоги и въобще нищо което се плаща Wink.
Това му е хубавото да се връщаш на едно място отново и отново , знаеш точно какви неща ти харесват и се концентрираш право върху тях

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 00:07 от mallkata

# 153
  • Бургас
А лабиринта под Замъка Буда отворен ли е за посещение? Какво представлява и  как става влизането, на групи ли?

# 154
Oригиналният лабиринт е затворен окончателно за посещения http://www.labirintus.com/en/, има друг, писaно е за него малко по-назад.

# 155
О, Малката, много добре ги съчетавам  Mr. Green Аз имам още 2 любови, ама не пиша в темите им, че не са ми интересни дискусиите и потребителите там.

Супер ще е почивката ти, че то си е направо почивка. Аз до тоя етап имам поне още едно ходене, че първите два правихме едно и също (втория заради приятелите ни, които отиваха за пръв път).  Peace

Ще чакам размисли след пътуването  Hug

# 156
О, Малката, много добре ги съчетавам  Mr. Green Аз имам още 2 любови, ама не пиша в темите им, че не са ми интересни дискусиите и потребителите там.

...

Шебече, давай групово да се преместим и в другите теми, за да дадем добрия пример.  hahaha

# 157
Ванилия, а децата ти само унгарски ли говорят, или и български?
Едното е още малко и не говори. А другото говори и двата езика еднакво добре.
Кои са ти другите две любови?

Наскоро /преди месец/ четох в един вестник, че решението за затварянето на лабиринта се отменя и отново ще работи. Странно, че в сайта не е обновена информацията и си е като преди. Thinking
Във фейсбук-страницата им пише, че според съда решенито за затварянето е лабиринта е било противозаконно, но няма данни кога ще го отворят отново.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 12:13 от Ванилия Канелска

# 158
Супер, много полезно ще им е да знаят такива екзотични езици.  Peace

Барселона и Бергамо (втория се дискутира в темата за Милано, който нещо не ме кефи много).

Да го отварят, та да го видим и него   Mr. Green

# 159
Внимавай с изказванията - може да има шпиони Mr. Green
И мойта първа любов е Барселона Crazy
Някой ден може и форумска ексурзия да направим - да видим кой кого накъде ще иска да замъкне (трудно реализуемо, ама знае ли човек)

# 160
Шок ! Будапеща изчезна от разписанието на Wizz и май ги спират след 15 Октомври !

# 161
Колко мило! Датата ни за връщане е 16 октомври. Нямам известие от Уиз за промяна. Ами сега?!?

# 162
  • София
А лабиринта под Замъка Буда отворен ли е за посещение? Какво представлява и  как става влизането, на групи ли?

В отворения лабиринт се влиза самостоятелно. Цената на билета е 2000 форинта. Мисля, че последно може да се влиза към 19.30, но не съм 100 % сигурна.
Както бях писала по-назад, ако искате да попаднете в абсолютна тъмнина с газена лампа в ръка, то го посетете след 18 часа.

и малко офф топик Embarassed В Барселона бих се връщала отново и отново. Най-хубавото кафе, което съм пила някъде е там.

# 163
Колко мило! Датата ни за връщане е 16 октомври. Нямам известие от Уиз за промяна. Ами сега?!?

Moeто връщане беше на  20 и горя със свързващи полети.
Никой още няма потвърждение по мейла , но хора са звъняли вече и от Wizz са потвърдили , че спират линията.

# 164
Шок ! Будапеща изчезна от разписанието на Wizz и май ги спират след 15 Октомври !

Това не е добре.

Общи условия

Активация на акаунт