ЕКОБРЕМЕННИ - 9 месеца в хармония с природата (2 част)

• 27 763
  • 382
  •   1
Отговори
# 195
Също и круши, в сезона са тамън Simple Smile

# 196
Оф колкото пъти си купих круши всичките бяха безвкусни уж от пазара ги взех, а иначе много обичам.

Също ми стана интересно за мантрите на първа страница, но линк нещо не работи, ако може да дадете друг линк? Simple Smile

# 197
Оф колкото пъти си купих круши всичките бяха безвкусни уж от пазара ги взех, а иначе много обичам.

Също ми стана интересно за мантрите на първа страница, но линк нещо не работи, ако може да дадете друг линк? Simple Smile
  Виж тук . Изглежда , са същите .  Hug

# 198
A какво мислите за ФМ, вие правили ли сте си ?

# 199
И трите правих, какво те притеснява?

# 200
  • София
И аз правих и трите.

# 201

Само тази в 20-та седмица. И двата пъти ограничих ехографските прегледи до минимум  Peace

# 202
Клер, искаш ли да редактираш линка от първата страница Мантри за успешно забременяване, лека бременност и раждане , като му сложиш този адрес : http://www.bleckt.com/audio/music/1927.html

Посочих го по-рано , но май никой не го видя . А мантритите са хубави и действени (личен опит ) Simple Smile  Peace

# 203

Само тази в 20-та седмица. И двата пъти ограничих ехографските прегледи до минимум  Peace

И аз май така ще направя, поне това са ми плановете, а да попитам ваксини слагахте ли на децата си и ако не как ги отказахте ?

# 204
Много е сложно тук с ваксините. Ако ги откажеш официално, после не можеш да го пуснеш на детска градина или ясла. Ако няма да го пускаш - можеш да откажеш официално, има си форма, която да поискаш от педиатъра, трябва да предупредиш и в родилното. Ако имаш намерения да го пускаш на детско заведение, трябва да си намериш лекар, който да ти води фалшив имунизационен паспорт, а те са много малко. В София аз едва намерих въобще педиатър  Crazy (питах 7!!!!, докато ме запишат), а едната, която е ок да не слага ваксини и да води паспорт, имаше прекалено много деца, нямаше как да ме вземе. Другата ada_smiles я намери, но на мен ми беше прекалено далеч, а нямам собствен транспорт и нямаше как да ида при нея.

# 205
Клер, искаш ли да редактираш линка от първата страница Мантри за успешно забременяване, лека бременност и раждане , като му сложиш този адрес : http://www.bleckt.com/audio/music/1927.html

Готово  Peace

Не слагам ваксини, но не съм в Бг и нямам конкретно инфо за педиатри.

# 206
  • София
Здравейте и от мен.
По напред беше питано за чия-та, но никой не отговори.
Аз лично си хапвам като я слагам само на салатите.Мисля, че няма проблем. А и нали я водят супер храна.
Мисля да почна да приемам и спирулина по малко, че и без това имам една кутия за довършване.
Приятен ден на всички.

# 207
За ехографиите мисля да са един път месечно,ще направя и една фетална в 20сед,не искам да прекалявам.Напоследък на няколко места чета,че при ехография бебето чува силен звук,като на ниско прелиташ самолет,което определено не е комфортно за него.
 За ваксините,не слагам от две години.Живот  и здраве за близнаците също.Вярно,че е голяма борба ,но сме взели такова решение в къщи.

# 208
mari, ще си имате 4 дечица, колко хубаво! Simple Smile

Знам, че по-рано е разисквано, но искам да попитам към днешна дата тези от вас, които имат опит с пелените за многократно ползване - от коя марка сте доволни? И второ - кои са подходящи за новородени, демек по-малък размер?

# 209
Зависи от новороденото май май. Аз за новородено, изписано 3150, ползвах алвабейби на най-малкия размер и му бяха ок, без протичания. В момента е 8 кг и сме разширили само 1 копче  Crazy Имах и алвабейби новороден размер, умаля му след 3ти месец, значи около 7кг. Имах лолипоп, които са бамбукова пелена с покривни гащички, размер 1 - ставаха му от 7 ден до пак около 7кг и нещо. От тях също съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт