Отговори
# 630
аз какво да кажа, като съм с огромен корем...10кила само на корем...и той ми е такъв от 6м...та редовно като кажех, ааааааааа има още два месеца да речем и хората ме гледаха странно...и ме питат две ли са...сега като кажа, че имам още 3седмици ми се чудят пак...и се вайкат...сигурно ти тежи много, айде още малко остана, рита ли много, как ще го раждаш...ама и аз не обръщам въпроси...а най-смешното, че едни и същи хора ме питат по сто пъти едно и също...явно толкова и помнят...просто си питат ей така...

миналия път един приятел звънеше всеки ден на мъжа ми да го пита какво става...и накрая му казахме, че ако продължава така няма да му кажем като роди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Gaja миличка  Hug ... пожелавам ви бързо наддаване...ти къде си в Токуда ли? ти се стягай, пък малката София ще се оправи...виж колко сме много и ви мислим доброто  Hug

за брака...
ние нямаме, защото не ни се дават пари...само роднините ни са около 80 човека...и с приятелите ни, които вече са с деца на възрастта на катерина ще са с деца и сигурно ще станат към 200-300 човека...
пък аз винаги съм мечтала за голяма сватба в американски стил...без разхождане по граждански, църкви...само църква и ресторант с огромна красива градина...

та някой ден и това ще стане...засега и така сме си добре...вече 10 години...

майка му на мъжа ми искаше да ни ожени като забременях първия път и то много, но ние категорично отказахме да се женим, докато съм бременна, все едно само затова го правим...

късметче наистина голям късмет с такъв мъж...де да беше и моя такъв...той за РД и празници минава с по един букет и какво искаш...или ме води аз да си купя...
единствения ми подарък изненада от сто години беше за коледа...подари ми часовник и кецове...кецовете бяха изненада...а за часовника ревах половин година...той ми казваше хайде да го купим, аз казвах НЕ, ще ми го купиш за подарък...и така...купи ми го...хехехе

хубав ден засега ви желая...и моля ви стискайте кълки, поне тези от вас които още нямат 36г.с...

# 631
  Здравейте момичета, минавам да почерпя, че днес помъдрявам/ надявам се  Rolling Eyes/ с още една година

коктейлите не са препоръчителни в нашето състояние...ама представете си, че са безолкохолни, пък и то виртуално няма да навредят  Peace
  Усмихнат и слънчев ден! sun

# 632
  • София
Аз също не съм против брака като такъв. Моят мъж ми предлага периодично и досега  Embarassed. Но си направихме една проста сметка: той е от малък град, където едва ли не всички са си роднини, включваме и приятелите.... От моя страна са 10-тина човека (които искам да присъстват, с роднините не поддържаме особена връзка). Очертаха се две сватби - една в София (държи да подпишем тук) и по-голямата - на село с неговите роднини. Е, не ни мърдаха 5 хиляди  ooooh! С тези пари предпочетохме да купим апартамент и направим ремонт. А освен всичко друго мразя суетнята - избиране на рокля и костюм, покани, организация, наем на ресторант... - това категорично не е за нас, просто не сме такива хора  Simple Smile

Колкото до правната страна - детето е наследник, независимо дали е родено в брак или в съжителство. Мъжът ми категорично е решил (живот и здраве!) да прехвърли апартамента на името на детето, аз имам отделно жилище, така че нямам претенции, още повече, че го е купил той Peace И двамата нямаме предишни бракове и деца, намерихме се доста късно и заживяхме заедно още на втория месец след запознанството. На тези години е по-лесно - знаеш какво търсиш и какво да очакваш от човека  Simple Smile

Досадни въпроси избягват да ми задават Grinning Предупредила съм колегите, че ще научат за раждането пост-фактум, така че не ме притесняват с въпроса "колко още?"  Simple Smile

Късметче, страхотен мъж! И това с яхтата много ми хареса  Mr. Green

timide, Честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и много лъчезарна!   bouquet Hug

Gaja, много хубави новини!  Hug Струва ми се, че най-страшното мина  Peace Това, че ти е тръгнала кърмата е прекрасно, сега София ще наддава по-бързо  Hug

# 633
Хайде включвам се и аз.  smile3503.
Gaja, честита дъщеричка, много стиснати палчета от мен, всичко ще се оправи  Hug,
Winx,  добре дошла  Peace.
Сребрина, направо ще се побъркам и аз без вода, дано тръгнем да раждаме след 20-ти, че уж до тогава ще има режим, дано да бъркат, иначе  #Crazy.
За брака, ние направихме доста голяма сватба, когато бях в щести месец, след десет години заедно, но просто в него момент решихме освен внуче, да подарим на родителите си още един хубав момент. Много хубаво беше, пак бих се оженила, пак за същия човек Grinning. Далеч, не го направихме тогава заради детето обаче, просто така го почусвахме и двамата,  а можехме и във Вегас да го направим и без това във втори месец бяхме там  Joy.
А мен жнзи ден една много досадна съседка ми каза: Видях мъжа ти вчера с букет и си пжмислих, че е станало вече  newsm78. Не можх да повярвам на ушите си, ние отивахме на РД и той беше минал да вземе букета  #2gunfire.

Хайде лек ден, и както пожела Лорини, стискайте кълките  Peace

P.S. Честит рожден ден, Тимиде, много сладка почерпка, желая ти и на теб един сладък бебчец   bouquet

# 634
  • София
Момичета, ето новият каталог на Хиполенд, има доста неща за учениците  Peace
http://hippoland.net/campaign/a8.pdf

Аз да се оплача - планираното ни днешно пазаруване се провали, остава за друг ден, имам чувството, че ще е в най-последния момент  Tired

# 635
Привет,извинете ме,че толкова рядко се включвам(представих се в началото и може би сте ме забравили вече),но нямах възможност.Първо искам да кажа честито на вече родилите мами и пращам цялата си положителна енергия за дъщеричката на Gaja и вярвам че скоро спокойно ще си отдъхне и ще се радва на малка и напълно здрава принцеска.
Бих искала да ви попитам като ходите на прегледите какво ви казват за околоплодните води?
На мен ми казаха,че са намалели,по-точно в граници са,но в най-ниската и може да се издържи още малко само да си следя тоновете редовно.

# 636
на мен любимия ми хорски въпрос е "кога шъ раждаш"... естествено следващия е "и кво, ще се жените ли"..селска работа...

иначе относно наследството..това са глупости, моя баща като почина куцо, кьораво и съкато, с бледа роднинска връзка, почнаха да претендират за имущество..на мен ми беше мъчно за тати и не ми е било до наследства, пари се изкарват... така, че се надявам да ни се роди здраво бебето и да сме здрави и ние да си го отгледаме, всичко друго е суета и вятър

# 637
Момичета, радвам се че харесахте моята история за сватбите, пожелавам на всички ви такива емоции, а за третата - тя наближва към 2016 трябва да е  Laughing, така че ще докладвам как е, но вече с 2 шаферки....О, забравих да ви кажа, че с мъжа ми сме от 15 годишни заедно... доста време а?

timide, да си жива и здрава, много късмет и любов ти желая!   bouquet

На въпроса  "кога шъ раждаш" аз вече също не се дразня, а отговарям - скоро, може и след седмица, може и след месец, датата на термина хич не я споменавам.

А по темата малък и голям град - не мисля, че това е причина за нашите действия, а по-скоро оправдание. Аз не съм от голям град, но живея в София от ... 1994, ама това от къде съм не ми е влияло на разбиранията, напр. брат ми си живее с неговата жена без брак и детенце си имат, така че няма значение кой откъде е .

# 638
  • София
Ние имаме познати - мюсюлмани от малък град. Сестрата живее живее с турчин на семейни начала, братът - с българка, имат две дечица. Така че не е до религия и големината на града  Peace

# 639
Малко информация: Днес между 16 и 20 часа ще има промоция на Pampers в Рода в Студентски град. Надявам се да няма промени някакви в часовете Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 14:40 от mimeto_slavova

# 640
timide, Честит рожден ден   newsm59 newsm38 желая ти леко раждане. Благодаря за почерпката и както ми се яде нещо сладичко ми текат сега  лигите и честно не бих отказала един коктейл .  Това лято много ми се пиеше Мохито но така и не се наканих да си купя един път и да ми мине мерака.

# 641
Да се похваля- вчера бях на доктор- бебчо си отговаря на седмиците точно. Застанал е на стартова позиция Simple Smile Доктора каза води в норма(явно това че ходя като напикана е нормално), плацента 2-ра степен-в норма- всичко е ок. Само ми каза че  е много рано за контракциите които имам и ми увеличи магнезият, че бебето трябвало да бъде октомврийче. Та и аз ще стискам кълки  Laughing учуди се защо лекарката по здравна каса не ми е взела микробиология, че било задължително за нормалното раждане, но нали знаете как всичко ни спестяват  #2gunfire Та в понеделник ще се изтрелвам да си я прося секрета.
И да ви кажа се убеждавам че записа на тонове си начин да ти вземат парите напоследък е много модерно- където и да отида-държавно, частно все се натискат да ми правят през 9-тия месец. Преди 4 години като бях бременна никой не се и сети, ама сега гледам е масова практика  Joy

# 642
късметче,
Страхотна изненада е било...Пък и за всичко е помислил. Наистина е очарователно.
Мен ме питат кога ми е терминът, как съм, ама....май не се дразня. Аз по начало хич не съм раздразнителна де  Laughing
timide, да си жива и здрава и много щастлива!
Ние с моя мъж си се омъжихме. Нито за минута не сме се замисляли дали ще се женим или не. Явно никой от нас не е против брака. Майка ми се е омъжила за баща ми навремето, само и само да не е дете без брак и то голямата работа...Нито ме е гледал, нито връзка поддържахме както трябва, редовно не се чуваме по две години, а сега веднъж не се е обадил да попита как съм цяла бременност. Аз няма да му се обадя като родя и така. Все пак това мен не ме отказва от брака. Ако бях бременна, не бих се омъжила, но си имам някакви егоистични цели, с които не бих го направила. Поне що се отнася до голяма сватба. В гражданското човек винаги може да подпише. Не отнема много време, нито много пари.

# 643
Gаja, и от мен много стиснати палци за малката ви дъщеричка, ще се моля за нея!!!

Мен като ме хванаха лудите и снощи до 1ч съм прала, сушила и сгъвала дрехите на бебето. Те хиляди просто, и все едни дребнички ... Излязоха толкова мекички, топли и хубави от сушилнята, та едва ли ще гладя по принцип. Е, първият път ще изгладя всичко, пък по-нататък ще видим  Mr. Green

И другото, което ме беше притеснило вчера - много слабо и рядко усещах бебето, в сравнение с другите дни, когато си риташе доста и то силничко. Винаги са му били силни ударите, пък вчера едни такива леки, глухи. Все за това мислех и днес пак ходих да го видя как е. Е, от два пъти увита пъпна връв около вратлето в сряда, днес няма нищо.  Thinking  Как става този номер не знам. Уж нямало много място да се върти, пък се е развило. Луда работа! Мери му пулс, каза малко по-ускорен бил. Другата седмица да съм идела на запис на тонове и ако нещо не били хубави, пак щял да ме гледа на ехографа. Ще ходя, какво да правя. А в сряда, на 19.09, съм на поредната ЖК. Дано всичко да е добре вече, че ми стигат притесненията.

timide, честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава и скоро с най-ценния подарък в ръце!

# 644
  • Пловдив
Здравейте момичета... Simple Smile

Късметче....дано има повече мъже като твоя на този свят Praynig...аз не че се оплаквам от моя мъж де...даже ми идва малко в повече неговата романтика и внимание.. Flutter...и при нас той беше инициаторът на сватбата ни...на мен ми беше все тая... Thinking

timide...жива и здрава и скоро да си  щастлива мама  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес си взех изследванията.. ..кръв ..урина..секрет..всичко е наред...въпреки течението което имам ...така , че мами не се притеснявайте много за това...явно е нормално newsm78

Аз малко в страни от темите..да ви се похваля , че днес станах отново студентка Mr. Green Mr. Green Mr. Green..и то редовно...дано да успея да ги съчетавам с бебка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт