Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Как се казва кремът против стрии, споменат в публикацията?
Какви са мненията на потребителите във форума за кремовете против стрии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Как се казва кремът против стрии, споменат в публикацията?
Кремът, споменат в публикацията, се нарича "Percualfa". Той е френски, с добра цена, лесен за нанасяне и не оставя следи. Според думите на продавачката, която го препоръчала, той е икономичен и ефективен; тя каза още, че дъщеря й и племенницата й са го използвали и са били много доволни от резултатите.
-
Какви са мненията на потребителите във форума за кремовете против стрии?
Мненията относно кремовете против стрии във форума варират. Някои потребители се доверяват на тези продукти и споделят положителен опит, като подчертават тяхната ефективност. Други обаче изразяват съмнения относно ефективността им и предпочитат лазерната епилация като по-ефективен метод за справяне със стриите.
-
Какви са препоръките за използване на кремове против стрии?
-
Какви са мненията на участниците относно финансовите предизвикателства, свързани с жилищните разходи?

И сега дете на 1г. и половина е с две сърдечни операции зад гърба си и очаква поредната.
Думи нямам да опиша каква е мъката на тези хора.

и аз не съм от рисковите групи, но задължително отивам за мое успокоение - определено искам да знам как се развива бебчо и дали всичко си му е наред. И да не си в рискова група - пак може бебчето да има проблем с бъбреците, със сърчицето и не знам си какви още хиляди неща
За това предпочитам да спя спокойно и да знам какво е положението 

жалко. Може и да избързвам малко, но не мисля да мъкна две бебета в 6,7 месец, а и според гинеколожката съм някъде по средата на бременноста тъй като близнаците се раждат най-малко с две седмици по-рано от обикновените бебета, тъй като плацентата се износва и има риск от смъртност. Днес сутринта ходих на втората ФМ всичко е наред с бебоците. Според мен е задължителна за всички не само за мамите в по особени ситуации както мен с близнаци, но и за всички най-малкото за да сме спокойни. Офф как искам да родя по естествен път, не искам никакво секцио, но ако се наложи...ще трябва. Днес с докторката много си говорихме за близнаци доста фрапиращи неща ми каза, само да знаете какъв е риска от смъртност. Бил най висок в 22 седмица, а не остана много дотогава много ме е страх ами ако стане нещо
, но дано не оптимист съм, не искам отсега да мисля за смърт правя всичко за да ги опазя живички и здравички стискайте палци
) Аз не се изказахпо въпроса ти, но честно акзано ако имах къща и работа в чужбина, мъж ми също, бих си събрала багажа и дим да ме няма. Ужасно би ми било мъчно без роднините и приятелите, но пък ако всичко е наред, защо да не дойдат и родителите - я на гости, я за по-дълго. Тук животът е прекалено труден и стресов и най-вече безперспективен.
малко се подстригах и боядисах е почуствах с епо друг начин вече по късничко ще си направя и маска за лицето,маникюр