Раждане във ВМИ- Пловдив - 2

• 135 271
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 90
Може сега да са се променили нещата, но аз раждах преди 3 години почти.

# 91
  • до едно тепе
Може сега да са се променили нещата, но аз раждах преди 3 години почти.
Мдаа мисля че преди толкова време е бил друг шефа на клиниката.Сега е д-р Пехливанов и аз знам,че праща за очен преглед долу в кабинета на първия етаж и тогава разрешават секцио. Аз раждах януари и така ми каза лекарката,която си избрах  Peace
При мен имаше съмнение за високо вътреочно налягане и тя поиска документ от очен лекар,че ми разрешават нормално раждане Rolling Eyes

# 92
Здравейте! Минавам да се отчета много на бързо...
На 30. 11. се роди нашата малка кукла Теодора  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  Теди се роди след спешно секцио във УМБАЛ "Св. Георги" - Пловдив, където полежах 15 дена в  отделението по патологична бременност. Тежи 2520 кг. и е 46 см. - малка и фина дама  newsm03 Най-важното е, че и за двете ни всичко мина по най-прекрасния възможен начин и вече сме си у дома в Хасково.
Приеха ме в патологията със съмнения за спукан мехур, което се оказа невярно и плацента 3-та степен както съм ви споменалава. Полежах си там като всеки ден ми правиха изследвания, доплери, УЗ и тн. С двете си ръце препоръчвам болницата и лекарите във всички АГ отделения.
Аз ходих на прегледи при Амалиеви - баща и син, които се грижеха за мен всеки ден. Двамата бяха с мен на секциото. Благославям ги и двамата, понеже те спасиха детенцето ми.
Подробности за болницата ще пиша възможно най-скоро. Ако някой има конкретни питания - аз съм прясна и ще отговарям. Simple Smile

# 93
VNAAA браво, важното е че всичко е минало по най-добрия начин и се гушкате с твоята бебка.

# 94
VNAAA, радвам се да те видя Hug. Колко е малък светът.
Аз също родих там и съм много доволна от отношението на персонала, лежах в патологична, после в родилното. Акушерките в родилна зала бяха груби, но предполагам, защото ги разбудих 1 час преди да им изтече смяната и не бяха очаровани от присъствието ми. Имах уговорка с Димитрова, но на финала нещата се случиха толкова бързо, че дори не се стигна до там да ѝ зв. Израждаха ме д-р Керезиев и д-р Коларов. Изключително мило и внимателно отношение Heart Eyes.

# 95
радвам се че има и положителни коментари за ВМИ. Има ли раждали секцио със спинална упойка,на мен ми предстои такова и се интересувам от подробности.какво е усещането,страшно ли е,после възстановяването как е, с катетър ли сте били,

# 96
радвам се че има и положителни коментари за ВМИ. Има ли раждали секцио със спинална упойка,на мен ми предстои такова и се интересувам от подробности.какво е усещането,страшно ли е,после възстановяването как е, с катетър ли сте били,

там такава не използват при секцио Wink

# 97
Напротив,имам уговорка и лекарят ми каза,че ще ми поставят спинална упойка,като по негово мнение. е по добра из за бебето и за майката.

# 98
с каквато и упойка да си възстановяването е трудно болезнено.аз раждах там на 8.11 и бях спешно секция, а след това два дена не мога д стана от леглото.може при всеки да е различно.но няма д ас страхуваш и да се отказваш.търпени и само търпение

# 99
foxylady,с кой лекар имаш уговорка,ако не е тайна разбира се Simple Smile

# 100
foxylady и мен ме интересува, моля те сподели кой е доктора.

# 101
Момичета, не е вярно че не слагат спинална упойка. Аз докато бях в родилно, доведоха едно момиче което беше родило секцио със спинална. До колкото знам се заплаща. Аз бях с пълна упойка, но не съм и искала друго, понеже толкова бързо влязох в операционна, че не ми дойде на ума.
Иначе при пълната упойка процедурата е следната - правят ти клизма, тоалет, после обличаш червената нощница и отиваш в предродилна зала. Там дезинфекцират мястото, където ще е секциото и влизаш в операционна зала. Връзват те за масата, слагат катетър, оправят си нещата докато си говорите и ти пускат райския газ. newsm62 Следва събуждане в стаята, слагат ти торба на корема, системи за оводняване и обезболяващо и това е. След около 12 часа (зависи кога е било секциото) те вдигат да се раздвижваш. Обезболяващи слагат около 3 пъти + допълнително ако си поискаш. При мен нямаше нужда от допълнително. С две думи да ви кажа - не е страшно! Особено като видиш кошчето до себе си с малкото бебоче. Всичко се забравя на мига  newsm10

# 102
Мамчета, никоя от вас не споделя да е раждала водно във ВМИ. Чудя се дали толкова рядко се избира този вид раждане... От години си мечтая моето да протече така и се надявам да стане и бебка да е доволна Simple Smile

# 103
Здравейте, за минавам само да се похваля че на 14.12.2012 се роди малката ми принцеска Виктория. Да уточня че аз се спрях на друга болница.

# 104
Коя болница?

Общи условия

Активация на акаунт