Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и  от мен! Hug

Записвам се в новата темичка,защото и аз имам първокласничка тази година.

Нашата РС е на 17-ти и сме купили всичко необходимо, сигурно ще има още някои дребни неща за допълване,но изчаквам да чуя изискванията на класната. След това ще пиша повече тук.

Поздрави от мен  Heart Eyes

# 136
Каква подложка за чина за рисуване купихте?

На нас ни искат покривчица 50х70см и купих детски плат (на смърфове).

# 137
Каква подложка за чина за рисуване купихте?

На нас ни искат покривчица 50х70см и купих детски плат (на смърфове).

На нас ни искат мушама и мисля да взема от тези за рождените дни от джъмбо и да я отрежа

# 138
  • нейде там, където ....
виртуална, неприятно се е получило, но се надявам да сте си в паралелка с рисуване, нали? И ние сме с идеята, че ще рисува повече. Поне така ни бяха казали, но по програма "Успех", не профил на паралелката.

# 139
Здравейте и Добро утро на всички!!! Дано приемате и нови първолачета моето момиче е Иванина Иванова и ще бъде в първи клас. Връщам се да чета!  Simple Smile  bouquet

# 140
  • Някъде на път....
Здравейте и Добро утро на всички!!! Дано приемате и нови първолачета моето момиче е Иванина Иванова и ще бъде в първи клас. Връщам се да чета!  Simple Smile  bouquet
Приемаме, приемаме.  Peace
Добре дошла!   bouquet

# 141
Здравейте и Добро утро на всички!!! Дано приемате и нови първолачета моето момиче е Иванина Иванова и ще бъде в първи клас. Връщам се да чета!  Simple Smile  bouquet

bouquet  bouquet  bouquet

jd Още не знам в коя паралелка е със сигурност. Предполагам, че и други родители са се оплакали и какво ще излезе на края, не знам. Освен това бях почти убедена, че ще дам детето на занималня, но като видях класната стая в която ще стои цял ден и като че ли се отказах. Явно ще търся вариант за частна такава. Ще кажеш ли каква е тази програма Успех ?

# 142
Гледам вие сте накупили всичко ние купихме раница бюро и лампа както и дрехи останаха ни тези дребните неща като тетрадки но тях утре от Карфур.  Simple Smile
Ние имахме една мушама неизползвана с детски картинки и я отрязахме 60х70
Проблема ни са ваксините имаме още една ама тя горката много плаче.
 Благодаря за посрещането!   bouquet  bouquet  bouquet

# 143
И аз се чудех за учителката по английски. За сега броят им е два - за учителката и възпитателката в занималнята, понеже ще си е само тяхна.
Уф и наще ще имат английски но не са ли малки още те на български още не знаят буквите а как ще пишат на английски според мен трябва да почнат поне от 2-3 клас.

# 144
  • у дома
И аз се чудех за учителката по английски. За сега броят им е два - за учителката и възпитателката в занималнята, понеже ще си е само тяхна.
Уф и наще ще имат английски но не са ли малки още те на български още не знаят буквите а как ще пишат на английски според мен трябва да почнат поне от 2-3 клас.
В училище в първи клас по английски не пишат букви,а само учат думички по картинки,песнички,свързват и оцветяват...

# 145
виртуална дано се наредят нещата както вие искате  Hug. Аз имам точно обратния проблем,как решиха че паралелката ще е с рисуване, моя син изобщо не го влече, направо вече седмица не мога да си намеря място от нерви  Cry .Вече почвам да съжалявам за избора на училище, дано поне учителката си върши работата.

# 146
Of/,e
В училище в първи клас по английски не пишат букви,а само учат думички по картинки,песнички,свързват и оцветяват...
   ooooh! Ох успокои ме не искам детето да се претоварва от първи клас още.  Simple Smile

# 147
  • нейде там, където ....
По програма "Успех" се организират най-различни занимания за децата. В някои училища ги няма или са твърде ограничеин. В нашето имаше разлепени обяви за поне по десет за всеки клас пролетта. Бяха ни казали, че може дори тенис на корт да запишем по нея. Иначе - народни танци, изобразително и приложно изкуство, плуване (в друго училище), волейбол, още някакъв спорт (в сградата на училището) ... това бяха предложенията, но са сменили директорката и ще чакаме да видим как ще са нещата - дали и какво ще има през тази учебна година. Определено разнообразието по програма беше едно от нещата, които ме впечатлиха. Класната си я харесваме - и аз, и детето. Тя ще бъде и в занималнята, докато намерят подходящ възпитател.
В предишното училище на баткото, само няколко класни бяха изявили желание и занимаваха само деца от своя клас. Никакво разнообразие или информация какво биха могли да посещават децата при други учители, а и бяха твърде слаби като асортимент.

# 148
От 5 годишна Иванина посещава народни танци в училището тази година ще продължава. Simple Smile

# 149
А раници какви купихте ние миналата седмица поръчахме тази с ортопедичен гръб е и мисля че не е толкова "бебешка" и ще я носим поне до 3 клас. ето я- http://www.toy.store.bg/p72414/detska-ranica-pink.html  Принцесата много си я хареса и сега само обикаля с нея из коридора и казва вижте ме аз съм ученичка.  Grinning Grinning Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт