Предстои ми инсеминация, да поговорим

• 126 672
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Това е след обработката!

# 91
Съжалявам, че съм в грешка. Ще си изтрия част от мението

# 92
  • София
При стимулиран цикъл шансовете да настъпи забременяване чрез инсеминация е следния:
>1 млн. – 0,5 %
1-5 млн. – 2,5 %
5-10 млн. – 7 %
10-20 млн. – 8 %
>20 млн. – 10 %

Дано съм ти била полезна.
Успех:)

Гъбке, откъде взе тая статистика, нещо много занижени ми се виждат цифрите?

# 93
# 94
  • varna
Момичета ,благодаря за отговорите.Успех на всички. Simple Smile

# 95
  • София

ами като се цитират така цифри, редно е да се спомене, че това са данни на база статистическия опит на КОНКРЕТНАТА клиника, в случая - МЦ "Репродуктивно здраве", а не някакви по-обобщени данни от редица рандомизирани проучвания по света!

щото, аз съм чела и други цифри...

# 96
Ми,виж сега Джами,то тези стойности са от клиниката на Щерев,а там жена на 32 е вече на преклонна възраст  #2gunfire

# 97
А може ли да ги пуснеш, за да ги прочетем и ние?

# 98
  • София
А може ли да ги пуснеш, за да ги прочетем и ние?

за съжаление, в момента са ми останали само в главата - не съм се сетила да запазя линкове.
но търсене с Google всеки знае да прави.

# 99
# 100
Лекси, не зная в коя болница правиш инсетата, но при д-р Стаменов дават нощница и чехли, лежиш само 15-20 мин. след процедурата. Нищо не ти трябва, дори и списания ти дават. На следващия ден ме извикаха пак за да ми направят УЗ и да види дали са се спукали фоликолите.
Късмет на всички!

# 101
Здравейте колко пъти можеш да пиеш костилбегит

# 102
Повече от три пъти не е желателно.

# 103
Здравейте момичета!
Хубаво е, че го о има този форум и че човек може да сподели проблемите си с хора които го разбират!
Има ли някой с успепна инсеминация в клиниката на Щерев! Моите неуспешни са 5!
Ходенията ни по мъките са от 2003 г. Тогава разбрахме, че съпругът ми е с азоспермия. Преборихме се с проблема и решихме, че ще зачена с донорски материал. Започнаха моите изследвания. Сигурно няма хормон, който да не съм изследвала. Имах проблем с тестостерона и някакъв друг хормон, но уж решихме проблема. Направих си не една, а две снимки на тръбите - няма проблеми.
Преди всяка инсеминация ме стимулират, но образувам само една яйцеклетка. Уж всичко е наред, а не става!
Нямам сили отново да пробвам и пак да чакам две седмици. В клиниката ме съветват да започна с инвитро. Какво да правя? Толкова съм отчаяна!

# 104
  • София
Аз бих направила инвитро /или ИКСИ/. Щом от 5 инсета не е станало, може би има друг проблем, който евентуално ще се види, когато се извадят яйцеклетките и се пристъпи към оплождане.
На колко години си и какви са стойностите ти на ЛХ и ФСХ? За това, че образуваш само по един фоликул какви са коментарите на док?

Общи условия

Активация на акаунт