+18! Похвали и оплаквания.

• 40 396
  • 688
  •   1
Отговори
# 540
  • Kопенхаген
Не съм гласувала, не съм чела темата, но съм повече от сигурна, че на форумката съпругът ѝ размята из гащите си заветните 20 см.
И после защо българинът се славел с надареност по света, нищо че всеки трети кара джип или подобна голяма кола  Grinning

# 541
Виждаш ли, голяма грешка, Помпадур, тук никой нищо такова не е твърдял.

# 542
  • София
Тц, посмалиха малко, вече 15 - 17 "води". Sunglasses

# 543
  • Kопенхаген
Виждаш ли, голяма грешка, Помпадур, тук никой нищо такова не е твърдял.
Верно ли...? Буквално съм изпаднала в потрес. Помислих си, че най накрая е дошла подходящата тема, в която форумката гордо ще развее пенисът на милото, но не би  Grinning

Тц, посмалиха малко, вече 15 - 17 "води". Sunglasses

Така е, но резултатите друго впечатление оставят все около 20- така се върти работата  Grinning

# 544
Структурните различия по раси минахме ли ги? Че една позната твърди, че всяка жена трябвало да пробва с черен.

# 545
Аз имам скромен количествен опит и ще си трая,ще мина без сравнителни оценки. Joy

# 546
  • # супернатурална #
Заглеждат ме когато...се чувствам добре в дрехите си. А аз се чувствам добре с дълбоко деколте  Laughing Но задължително с панталон или дълга пола. Ако съм с нещо късо си крия гърдите, че ми стои просташко.

А случвало ли се е в компания на други мъже да ви свалят?

Случвало ми се е. Подобна самоувереност ми допада, но от друга страна се чувствам малко неловко.

Crossing Arms А уж е форум за взаимопомощ

С черен само съм танцувала. Беше професионалист  Flutter С много хубаво тяло, пластичен... Ама като си отвори устата и заприказва на развален цигански  ooooh! разбрах, че все пак има разлика между жените и мъжете и на нас външните белези не са ни достатъчни.

# 547
  • Kопенхаген
Структурните различия по раси минахме ли ги? Че една позната твърди, че всяка жена трябвало да пробва с черен.

Ооооооо.... с това съм напълно съгласна  Grinning

Скрит текст:

# 548
...съпругът ѝ размята из гащите си заветните 20 см.

мъже, любовници, ковнали сме 20-тте право в десетката Laughing

по-голям ли изглежда на бял фон Mr. Green

# 549
Разни други раси не съм имала късмета да срещна...)
Но никога не е късно, знае ли човек....))

# 550
Определено игнорът помага. Поне при мен. Но е вярно, че при всеки мъж е различно. Имам дарба, която ми помага много в такива моменти. От пръв поглед мога да разшифровам човека срещу мен. Mr. Green Смешно, ама почти винаги помага и знам как да се държа. Sunglasses
Аз имам доста сериозна физиономия и се обличам предимно формално, та игнорът по ме обича. Циците хич не се стремя да ги показвам /както е писал някой преди мен, сами си се забелязват; като ученичка много се срамувах и все си мечтаех за по-малки. Blush/...по-скоро краката, но не по магистралски.  Пфф, че нали съм дама, мамата му стара... Flutter Laughing

А случвало ли се е в компания на други мъже да ви свалят?
Е, че това на всеки се е случвало... най-вероятно. Party

Crossing Arms А уж е форум за взаимопомощ
Краули..... Joy Hug

# 551

по-голям ли изглежда на бял фон Mr. Green

Това ми напомня на една изцепка на майка ми.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 19:10 от Зилозавър

# 552
Аххх, момичета, на какво попаднах миналата нощщщ... Crazy Crazy
По неведоми пътища попаднах на един виртуален чат с абсолютно копие на Д. Бекъм  #Shocked . Не стига, че приличаше на него, ами и работата му беше същата (футболист, модел и...англичанин).
В късните часове на ноща, след няколко часов чат стигнахме и до неговото Достойство.  Joy За моя изненада  Embarassed хвалбите му за 9.5 инча се оказаха вярни (след смятане с калкулатора пред него, се оказаха 24 см.)  Laughing Laughing Laughing. За доказателство пред моето изчервено лице (а може би не  Mr. Green, го хвана с две ръце и стърчеше още...хахахах).
Таквоз чудо не бяха виждали моите очи  Laughing.  #Shocked
Не можех да не се похваля, даже мога да приложа снимков матетиал на момъка, но на горната му глава... Joy
П:П -вярна съм на мъжо, просто скука ме отвя до едно виртуално място и си припомних лудите ми млади години... Laughing

BTw какво ще вметнете за обрязаните? Имате ли наблюдения? Grinning

# 553
Вещи в занаята, къде го този джентъмен?. )))) Искам и аз да оплакна око. ))))) Laughing

# 554
въх, жива да не бях - какви били бг мамите Laughing Mr. Green

/дай чата насам Laughing/

обрязаните като необрязаните - аз имам опит/законната ми радост е обрязан Laughing/ - никаква разлика няма.

пс. мирама,  бременна жена си, къде се буташ с корема Laughing

Общи условия

Активация на акаунт