+18! Похвали и оплаквания.

• 40 431
  • 688
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Е, не че сме само жени в цял публичен форум... С очи и усмивка омайвам. Поне така твърдят някои мъже.  Flutter

# 511

Да дам своя скромен принос към темата
http://fast-images.picyou.com/images/X0h30L/X0h30L.jpg

# 512
Мъжа е като кола - докато не легнеш под него, не знаеш какво му липсва.  Whistling

# 513
Тези с тоталния игнор често градинката им остава суха...
За протокола, само цици и дупе ме впечатляваха на 18 години, сега обръщам внимание и на излъчването. Има много наглАсени, но "празни" кукли...

# 514
  • Луната ни пази
Напротив, тоталния игнор може би дава резултат при наистина големи красавици. Останалите трябва да се постараем някак си  Laughing
Искам да споделя от собствен опит, че това съвсем не е така. Аз с тотален игнор се омъжих, а и още две гаджета съм хванала така. А повярвай ми, далеч съм от красивите. Само че веднъж и фал се получи. Един младеж реши, че тоталния игнор в случая е знак, че го харесвам. Толкова беше убеден, милия, че Наталия Симеонова ми покани и пръстен ми купи. А даже и на кафе не бях сядала с него. Но при мъжа ми подейства тактиката безотказно.

# 515
  • До хладилника, който обичам
Еее, то си е цяло изкуство това, да омаеш един мъж и при различните мъже работят различни тактики. При едни е игнор, при други - приятелско поведение без намек за секс на пръв поглед, при трети - хахо-хихи и закачки...

# 516
  • Луната ни пази
Еее, то си е цяло изкуство това, да омаеш един мъж и при различните мъже работят различни тактики. При едни е игнор, при други - приятелско поведение без намек за секс на пръв поглед, при трети - хахо-хихи и закачки...
  Така е. Явно при мен така са се получили нещата.   bouquet  Peace

# 517
Мъжа е като кола - докато не легнеш под него, не знаеш какво му липсва.  Whistling

Laughing

проблемът е как да отремонтираш липсите Laughing

# 518
Като сме някъде женска компания и мине някой мъжкар, гледа най-разголената. Laughing

# 519
Като сме някъде женска компания и мине някой мъжкар, гледа най-разголената. Laughing

Съблазнително прикритото привлича още повече погледа  Wink

Съгласна съм и за игнора. Откакто се омъжих и престанаха тотално да ме интересуват останалите мъже много по-често ми се лепва някой обожател, отколкото когато съм била свободна. Та може би освен игнора и чуждото влече повече  Grinning

# 520
Мъжкар е ключовата дума в случая, не мъж, а мъжкар - кво да гледа друго, излъчването?  Twisted Evil

Я кажете, тъкмо си останахме само жени, как омайвате мъжете?

Няма да ти кажа.  Flutter

# 521
Аз мога да ви кажа кое ги отблъсква най-много.Странните дрехи,които дават сигнал Откачалка.Моля мъжът в темата веднага да потвърди! Sunglasses

# 522
  • София/Горна Оряховица
Аз си падам властна и самостоятелна, благоверния е споделял, че точно факта, че мога и без него, го е пленил. Сигурно съм му наранила егото - как така една женичка ще може без незаменимия мъж  Crossing Arms Naughty !
С друго не знам как ги привличам. Аз съм добра и възпитана дама, такива работи не правя  Naughty!

# 523
Аз мога да ви кажа кое ги отблъсква най-много.Странните дрехи,които дават сигнал Откачалка.Моля мъжът в темата веднага да потвърди! Sunglasses

Joy Дефинирай странни дрехи, моля ти се.

# 524
Дълга черна рокля,пръстени с черепи и черно червило.Или-чорапи на райета,рокля, наречена Смъртоносната целувка на розовата зебра и халка на носа.Или-цялата в лилаво и лилава панделка/за разкош/. JoyЕ,ако жена се облече странно като Мойра от Зловещата,няма да е пренебрегната ,нее. Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт