+18! Похвали и оплаквания.

• 40 451
  • 688
  •   1
Отговори
# 495
Може. Нещо от рода на "Целият мой, но не само той"   Mr. Green

Те така.  Twisted Evil

В интерес на истината и аз бях изненадана от 192-сантиметровото чудовище, не очаквах да е чак пък толкова пропорционален.  Laughing Но пък му липсваше опит, така че самото изживяване не беше връх. По-скоро гимнастика.

# 496
Моя е точно толкова. Simple Smile

# 497
Може. Нещо от рода на "Целият мой, но не само той"   Mr. Green

Aма не на твоето.
Направо на неговото дупе. Wink

# 498
Абе мислих, мислих нощес....и се сетих за единственият висок мъж (към 190см) по когото са ми оставали очите. )
Черна чуплива коса....и...най-уникалните, прозрачно сини очи, които съм виждала. )
Но...за съжаление се разминахме някак си във времето, макар да имаше страхотно привличане.
Та...не знам какъв би му бил размера...)

# 499
Аз съм в обърквация. Преди малко погледът ми попадна на домашната линийка, която е 15 см - изглежда точно толкова дълга, колкото виртуалната 20 см, която сподели Никиhahaha

# 500
Абе мислих, мислих нощес....и се сетих за единственият висок мъж (към 190см) по когото са ми оставали очите. )
Черна чуплива коса....и...най-уникалните, прозрачно сини очи, които съм виждала. )
Но...за съжаление се разминахме някак си във времето, макар да имаше страхотно привличане.

Уф, и аз потънах в едни прекрасни небесносини очи, но всичко останало е като във вица...

# 501
Цяла вечер рових в кутията със снимков компромат

Слабичките във физическо отношение все са ми вадели чудовища
Някоя дама беше споменала че имало къде да се прибере
Не е вярно
Не навсякъде влиза Mr. Green

А, да...да питам
Защо на някои мъже макар мамите да са им дърпали чурите овреме, продължава да им виси гадна кожа отпред в не-натопорчено положение?

А на Бекъма какво му се точите? Не сте ли виждали мъж с големи цистерни и до там ?

# 502
  • # супернатурална #
Аз съм в обърквация. Преди малко погледът ми попадна на домашната линийка, която е 15 см - изглежда точно толкова дълга, колкото виртуалната 20 см, която сподели Ники.  hahaha

Глей сега как се озовах с един триъгълник на детето в ръка  hahaha Има ли някакъв БДС за измервателните уреди. Ще се компрометира изследването, ей!

Може. Нещо от рода на "Целият мой, но не само той"   Mr. Green

Aма не на твоето.
Направо на неговото дупе. Wink

Или направо на достойнството, като втората част от изречението ще е видимо само когато ми се радва  Joy

# 503
  • Другата България
Joy Joy hahaha На мен мисленето ще ми отнеме не повече от 5 мин. , що не изпробвах повече материал навремето........ Cry Confused

# 504
Касита, аааа, вица не го знам. )))
Ама аз тогава бях твърде малка, а той твърде женен....))) все още не  знаех как се свалят женени мъже.  Laughing

Merri_An, аз щото за височината мислих. ) другото няма какво много да го мисля. )

# 505
сигурно е по записките на нашата дона  Laughing

Пръцкаща вагина - що за чудо

пс. мъж ми го изпрати Laughing

# 506
  • # супернатурална #
Я кажете, тъкмо си останахме само жени, как омайвате мъжете? Аз в моминските си години, като видех някой интересен и си изпъчвах гърдите  Laughing Най-смешното е, че понякога и сега ми се случва да го правя несъзнателно, и после срам, срам... Не знам колко си личи отстрани, но аз като си знам...  Blush

# 507
  • София
 Joy Страхотна статия - натурална и полезна със съветите си. Mr. Green

# 508
  • София
Я кажете, тъкмо си останахме само жени, как омайвате мъжете? Аз в моминските си години, като видех някой интересен и си изпъчвах гърдите  Laughing Най-смешното е, че понякога и сега ми се случва да го правя несъзнателно, и после срам, срам... Не знам колко си личи отстрани, но аз като си знам...  Blush

Тоталният игнор от моя страна побърква мъжката половина....Не знам що...Сигурно се радват, че такава грозотия няма да ги закачи Joy

# 509
  • # супернатурална #
Напротив, тоталния игнор може би дава резултат при наистина големи красавици. Останалите трябва да се постараем някак си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт