+18! Похвали и оплаквания.

• 40 488
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
  • Сопот, Пловдив
Дори тя е по-висока от него, аз това не мога да го приема, мъж да е по-нисък от мен.

И аз искам да не мога, но мъжете над 180см масово си харесват сравнително ниски жени, немалка част от мъжете, с които съм била са по-ниски от мен(но говоря за около 3-4 см разлика в повечето случаи).

# 76
  • София/Горна Оряховица
Че то за да се стане мама тези знания са нужни  Whistling .

# 77
За първи път в тема искам да чета, чета, чета....

# 78
Тия анаболи не действат ли и на долния мускул да става 10 пъти по-голЕм.
Или там са малко тренировките Joy То само с анаболи не става, мда.

# 79
  • София
Тия анаболи не действат ли и на долния мускул да става 10 пъти по-голЕм.
Или там са малко тренировките Joy То само с анаболи не става, мда.

Масово ги удря там, но не към растеж и подобряване на функционалността  Whistling.

# 80
Май от анаболи по-скоро се става импотентен.

# 81

Според мен там, освен, че бяха подействали в обратна посока, силно бяха повлияли и на уменията

# 82
Аз съм чувала определения като - китайска гъба, сандвич Биг Мак, медуза, висяща, абе въобще мъже като се съберат, по-добре жените да не чуват какво си говорят... Rolling Eyes
Само моля за малко уточнение, че това червеното сравнение не мога да си го представя - приликата идва от цвета, вкуса или мириса. Въх, да не е от размера?  Shocked
Да, размера имаше предвид. И част от формата, визирайки къдравата зелена салатка по средата Rolling Eyes

# 83
Шанталче, и аз така си го представих  Joy

# 84
Офф, сега се сещам и тоя Азис какво гадно определение беше дал - че п.....а му приличала на незарастнала рана  CrazySick

# 85
  • София
Офф, сега се сещам и тоя Азис какво гадно определение беше дал - че п.....а му приличала на незарастнала рана  CrazySick

Тоя е някакъв цирей на обществото  Sick.

# 86
За първи път в тема искам да чета, чета, чета....
А аз за пръв път в петъчна да не искам. Почнах с надеждата да ми е смешно, но съм по скоро изумена.

# 87
А той от къде знае, нали е гей?
Аз ако бях лесбийка, нямаше да си търся мъжки красоти из интернет да ги видя как изглеждат. Crazy

# 88
  • # супернатурална #
Ми то и тука си има символика - меч, пронизване, рана...  Laughing
Най-странното, което съм чувалаза за ЖПО е "корава" Питах какво се има предвид, не ми бе дадено обяснение, само "Миии...корава"

# 89
А я аз да питам, ама без да ми се смеете много - нечий мъж да може да си уголемява главичката?!? Че моя скоро ми вика "Я виж какво мога" и както му беше станал и си я уголеми  Joy Joy Joy Не си представяйте кански размери де, малко, но все пак стана по-... изразена  Laughing

Дамммм, виждала съм как го прави едно момче  Joy Все едно я надува, нали?

Общи условия

Активация на акаунт