+18! Похвали и оплаквания.

• 40 768
  • 688
  •   1
Отговори
# 300
Този с 34 см ми изглежда пУашещо.  Shocked

# 301
  • София
Този с 34 см ми изглежда пУашещо.  Shocked

Лапароскопска операция на стомах, к'во...  Sunglasses

# 302
Или колпоскопия на дебело черво, зависи от ориентацията на 34 сантиметровия.

# 303
Или колпоскопия на дебело черво, зависи от ориентацията на 34 сантиметровия.

Е не това е ужасяващо направо. Точно там 34 санта. Не , не мога да си представя.

# 304
Е, той няма да влиза целия.

От една друга тема:
Цитат
Цитат
Цитат
И така, каква е максималната дълбочина на влагалището й? Трудно е да се каже. За да се определи, трябва да се вкара разграфен предмет докато повече не може.

С линия май ще боли. Rolling Eyes
Пробвай с транспортир.... Joy Joy Joy

# 305
  • София
Гледала съм го този 34-см-вия по тв. Ужасно мазен и гнусен ми се видя. По нещо в лицето и устата ми напомня за Ицо Петрофф на младини. Блякс.

# 306
  • # супернатурална #
...можем да заключим, че най-важната характеристика, която трябва да притежава всеки един МПО е ТВЪРДОСТ за определен срок от време.
Всичко останало е маловажно.

Стига дее  Laughing Не вярвай на всичко чуто в леглото. Някоя дама просто е била възпитана  Rolling Eyes

# 307
Е, той няма да влиза целия.

От една друга тема:
Цитат
Цитат
Цитат
И така, каква е максималната дълбочина на влагалището й? Трудно е да се каже. За да се определи, трябва да се вкара разграфен предмет докато повече не може.

С линия май ще боли. Rolling Eyes
Пробвай с транспортир.... Joy Joy Joy
   Това с транспортира аз съм го писала в отговор на уникалният метод за измерване и недоволсвото за линията. Ех, Естел,Естел...  така и не се премери, нали?! Joy

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 23:43 от Fortune

# 308
  • Варна
ох, момичета.. Joy
темата трябва да се закове  Laughing
1 час чета , корема ме заболя от смях.
Живи да сте, нещо нямах настроение, имах изморителен ден, но сега... Laughing

По темата- не се сещам да съм имала случай извън или под нормалните граници. Crazy Както и форми и извивки.

Иначе за дълбочината - може би е различна при различните жени, както размера при мъжете.И все пак над 25-27 см не ми се струва да е ...възможна. Никога не съм се мерила ни с линии ни с транспортири...Laughing

# 309
  • Сопот, Пловдив
Е-хе-е-е-е! Изчитане нямате!  Laughing Гледам по-напред сте писали за вкуса. Това няма да го коментирам, но искам да кажа, че е ефективно при лекуване на болно гърло   Mr. Green . Моля, не се смейте много.  Laughing

# 310
Аз с няколко мъже пък съм говорила за широчината на женското влагалище. От тях съм чувала , че по пълните жени били по стеснени , докато по слабите съответно по широки. За дълбочина нищо конкретно не са ми казвали. Не знам до колко е вярно това.

# 311
Е-хе-е-е-е! Изчитане нямате!  Laughing Гледам по-напред сте писали за вкуса. Това няма да го коментирам, но искам да кажа, че е ефективно при лекуване на болно гърло   Mr. Green . Моля, не се смейте много.  Laughing

Аз пък съм чувала , че помагало при акне.

# 312
Аз с няколко мъже пък съм говорила за широчината на женското влагалище. От тях съм чувала , че по пълните жени били по стеснени , докато по слабите съответно по широки. За дълбочина нищо конкретно не са ми казвали. Не знам до колко е вярно това.

Това и аз съм го чувала, "уплътнени отвътре" с тлъстинки.
И аз не знам доколко е вярно.

# 313
  • Сопот, Пловдив

Аз пък съм чувала , че помагало при акне.

За това не зная, по този начин не съм го ползвала.  Grinning

# 314
По себе си съдя , че това с ширината е свързано и с това дали жената е раждала вагинално. Колкото и да се казва , че това е мускул и се свива и възвръща размерите си , аз не вярвам. Поне не се чувствам както преди.

Общи условия

Активация на акаунт