+18! Похвали и оплаквания.

• 40 670
  • 688
  •   1
Отговори
# 420
  • ул. "Мечтание"
Е, има случаи в които и да не гледаш пакета специално, няма как да не му обърнеш внимание!  Laughing

# 421
Ами практиката го доказва, не знам дали физически се залага на мъж при раждането му колко да му е голям, нали и гените играят роля Rolling Eyes, но повечето жени го отбелязват като факт.

Значи тези като мен дето все са си падали по високи не знаят какво са изпуснали Crossing Arms

# 422
Е, има случаи в които и да не гледаш пакета специално, няма как да не му обърнеш внимание!  Laughing

А ако е битулка от кока-кола в гащите  Joy

Може ли с всеки "око да види, ръка да пипне"...

# 423
  • Другата България

Значи тези като мен дето все са си падали по високи не знаят какво са изпуснали Crossing Arms
PeaceАз съм висока, и аз не си падам по нисички, и не се оплаквам, въпреки че можеше мааалко повече Laughing, но пък съм от тези, за които  "размера няма значение", колкото-толкова  Joy  компенсира се с други неща , които напълно удовлетворяват моите сексуални потребности  Crossing Arms

# 424
  • Варна
Ами практиката го доказва, не знам дали физически се залага на мъж при раждането му колко да му е голям, нали и гените играят роля Rolling Eyes, но повечето жени го отбелязват като факт.

e,aз мисля, че добре са ми се случвали, нямам мераци за 23-25 сантиметрови.Не ми се е случвал и такъв да не го усетя  Laughing.Общо взето нормално.Но има наистина някои как да кажа, както казахте назад...красиви.. Blush

# 425
Виждала съм си я. В случая исках да открия поне една прилика между фотошопната и обикновена. Ми нямаше.   33uu

По големи мъже си падам аз - с релефи ако може. Такъв си намерих - 1 и 80 висок, 100 кг, с релефни гърди и ръчища. Над средния /12-16/ см е.

# 426
развихме ли вече култ към нисичките мъже  Flutter.

не се  блъскайте, дами, мирама вече обеща нейните двама приятели за мен. Hug

.... както казахте назад...красиви.. Blush

аха, аха  Blush

# 427
Отивам да ме подстригвам и на въпроса колко да я скъси фризьорката отговарям:да остане две педи и още отгоре....че като ме напуши на смях  Embarassed
Скрит текст:
Създадоха отваряща се с една ръка опаковка за презерватив
http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/09/07/syzdadoha-otvariashta-se … rezervativ.167795

# 428
  • # супернатурална #
развихме ли вече култ към нисичките мъже  Flutter.

В никакъв случай  Laughing С друг мъж в подробности не възнамерявам да навлизам, така че ми остава единствено да се любувам на млади, красиви и високи. Отдалече  Mr. Green

hahaha
Отивам да ме подстригвам и на въпроса колко да я скъси фризьорката отговарям:да остане две педи и още отгоре....че като ме напуши на смях  Embarassed

Ако и фризьорката е бгмамма, достатъчно щеше да е да кажеш - колкото един СС Кънчо  Laughing

# 429
Това с ръста е наистина любопитно. Хрумна ми да помолим 12-те дами, които са гласували в анкетата в графа 21-23 см. да споделят какъв е ръстът на мъжете им.  Peace

# 430
Жасмин, че къде в анкетата е казано, че трябва за мъжете си да гласуваме и техните размери?. ))))

*Serendipity*, хехе, двамата ще ти дойдат множко....само един след друг. )  Laughing

# 431
  • До хладилника, който обичам
И аз обичам по-високи поне с една глава от мен и здрави мъже Grinning Която разлика в ръста при моя изключително исполински ръст от кинта и шейсе изобщо не е трудно да се постигне с повечето средностатистически мъже Mr. Green
И въпреки предпочитанията си от време оно, съм излизала и с ниски и не-здравеняци откъм физика - с има-няма с по 5-10 см по-високи от мен, ако и толкова. В крайна сметка, не избираме само с очите Simple Smile
Но мъжът все пак си го подбрах по моите си критерии  Whistling като ще е за постоянно...

Искаш да кажеш, че като набележиш обект му гледаш в цепките за преценка на размера?
Е, има случаи в които и да не гледаш пакета специално, няма как да не му обърнеш внимание!  Laughing

А, я не се правете, да не би само в големите честни очи да сте ги гледали мъжете?  hahaha
(след обвързването ССФ чуждо не поглежда, камо ли да барва, нали)

Всичко си се оглежда на един мъж както си му е реда - предник, задник, бицепси, трицепси, после характер, акъл и так далее. Но си е абсолютен факт, че жените оглеждат също - просто умеят да го прикриват по-добре от мъжете.

# 432

*Serendipity*, хехе, двамата ще ти дойдат множко....само един след друг. )  Laughing

ти ги дай, аз от там ще ги поема  Laughing, един след друг, един зад друг, под друг, ще ги наредя Laughing

--------------------------------------------------------------------

Секс факти, които може би не знаете...Simple Smile

Наскоро излезе проучване, че хората, чиито спални са предимно в лилаво, правят секс повече от другите.

Вижте още няколко забавни факти за секса, които може би не знаете:

Средностатистическият човек прави секс 2 пъти в седмицата

Изследване на Durex показва, че хората правят секс средно по 103 пъти в годината, или 1.98 пъти на седмица, 0.28 път на ден.

По-тежките мъже го правели по-дълго

Проучване в Турция било показало, че по-дебелите мъже (не само на килограми, но и тези с повече мазнина в тялото) правели секс по-дълго от другите.

По-дебелите мъже имали повече от женския хормон естрадиол, който блокира мъжките хормони и отлага оргазма.

Оралният секс помага срещу сутрешното гадене на бременните

Според психолога Гордън Галъп, спермата помага срещу сутрешните прилошавания на бременните.

Неговата теория е, че на жените им прилошава, защото отхвърлят генетичния материал на мъжете в себе си като чужд. За това приемането на още от този чужд материал щяло да им помогне. За сега това е само теория, която тепърва трябва да се докаже, но много се харесва на мъжката част от обществото.

Сексът лекува главоболието

Ако половинката ви се опитва да се извини с това, че я боли главата, кажете „Още по-добре!“.

Според д-р Винсент Мартин, който се занимава точно с главоболия, сексът помага, защото увеличава нивата на хормона серотонин в мозъка, който пък лекува главоболието.

Мъжете мислят за сън и храна, точно толкова, колкото и за секс

Според изследователи младите мъже в колежанска възраст мислят за секс по 18 пъти на ден, а момичетата по около 10.

Но това не е единственото нещо, за което мъжете мислят толкава често – сънят и храната се нареждат на същото място.

Женските оргазми за форма на естествен подбор

Оргазмът е продукт на еволюцията.

През 1967 година Демзънд Морис пише книгата The Naked Ape, в която разглежда женския оргазъм. Според него той съществува с цел не само да окуражи женската да прави секс, но и за да я изтощи, за да може тя да остане известно време в легнала позиция и спермата да не излиза от нея.

Освен това, женският оргазъм бил метод за естествен подбор, защото само най-търпеливият и грижовен мъж, с най-богато въображение успявал да доведе жената до него.

Вибраторът е бил метод за лечение през 19-ти век

През 19-ти век са били създавани вибратори, за да лекуват истерични състояния при жени.

25% от мъжете над 65 г. използват виагра

Около 5% от мъжете на 40 години в САЩ и между 15-25% от мъжете на възраст 65 години използват виагра.

Изследването показва, че 46% от мъжете на възраст над 50 години правят секс поне 1 път в седмицата. 85% от тях казват, че с възрастта сексът е свързан с по-малко натиск и притеснения.

# 433
Хмммм, нищо не гледам аз....) карам на интуиция. ))))

*Serendipity*, пращам координати на лични. )))))

# 434
  • До хладилника, който обичам
Значи, да боядисваме спалните в лилаво и да охранваме мъжете, за да правят секс средно 0,28 пъти дневно, разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт