+18! Похвали и оплаквания.

• 40 369
  • 688
  •   1
Отговори
# 630
Помпадур,аз може да съм смотаничка, ама мъжо е бог,не е от това.Размера му е в другата крайност. ooooh!Много се притесних,няма да пиша повече.

Ееее, то лошо няма човек да се похвали...) с даденостите на мъжо. )
да не е пък защото му е твърде голям? с други средства пробвали ли сте?

kimmy, при повечето жени се отделя течност при вагинален оргазъм, но понякога е съвсем минимално количество. При други е доста по-обилно и за това си и личи. )

# 631
  • Другата България
JoyБеше свързано с изтичането на течност/много/ ако не се лъжа, ама да не се изложа..... Embarassed

# 632
Наскоро си говорих с позната за скруит - оргазъм. На някой от тук случвало му се ?
А, нЕма нужда и от такъв, мерси! Stop

# 633
  • Kопенхаген
Помпадур,аз може да съм смотаничка, ама мъжо е бог,не е от това.Размера му е в другата крайност. ooooh!Много се притесних,няма да пиша повече.
Е ти пък сега не се вързвай де, не усещаш ли шеговития привкус на писаниците ми. Малко можем да се похвалим с надарени мъже и добри любовници  Grinning

Наскоро си говорих с позната за скруит - оргазъм. На някой от тук случвало му се ?

Това вече не е актуално, отдавна сме го минали. Дай нещо друго по екстремно  Grinning

# 634
Еми аз доколкото се информирах от интернет вагиналния и този скруит оргазма били различни. Питам , защото момичето ми обясняваше , че е с нов партньор от известно време и само с него изпитвала това нещо. Даже много се чудеше , че голямо количество течност отделяла.

# 635
Еми аз доколкото се информирах от интернет вагиналния и този скруит оргазма били различни.

Скуирт, не скруит.  Peace

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Ама Божеее!  hahaha

# 637
  • Другата България
Размера му е в другата крайност.
Помисли дали пък не е от това...ние мерим ли мерим, и сравняваме,  Laughing ама ако наистина е по-голям, а ти си по-тесничка и те боли какъв ти оргазъм.... ooooh!

# 638
  • Burgas, Bulgaria
заради вас се разсъних , че чак и взех да заглеждам мъжо  Crazy

# 639
заради вас се разсъних , че чак и взех да заглеждам мъжо  Crazy

вади линийката, недей само гледа. )

# 640
Причината много жени да не изпитват какъвто и да е оргазъм е, че разчитат/очакват партньорът им да е основният му причинител. А истината е, че той е просто средство, чрез което се постига удоволствието. И няма чак толкова голямо значение той дали е бог или майстор в леглото. Е, стига да не е абсолютен профан, разбира се.
Опознай тялото си, за да го обикнеш.

# 641
М, те това ми беше мисълта, ама ме мързеше да я оформя литературно. Laughing

# 642
  • София/Горна Оряховица
М, те това ми беше мисълта, ама ме мързеше да я оформя литературно. Laughing

Е, литературно, литературно, колко да е литературно?  Laughing
Иначе определено сте прави!

# 643
  • Kопенхаген
Така е Касита за оргазма е нужен мозък.

# 644
Така е Касита за оргазма е нужен мозък.

И опит. Чиста практика.
Не напразно жените около 30-те отключват либидото си.

Общи условия

Активация на акаунт