Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 659
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Фейт, благодаря за ведрия разказ. Вкара ми малко надежда  Hug Laughing Laughing Добре, че си минала по "бързата процедура"  Laughing

Радвам се, че ви е харесал  Mr. Green определено нераждалите мами имат нужда от много позитивизъм и се надявам да съм помогнала  Wink

# 481

Лъки ... явно наистина е трябва да сдам службата  Joy дай ми обаче още малко време да се климатизирам  Blush

Естествено, радвай се сега на тропчо  Hug

Avara, оправайте се бързо. Много е неприятно с тези болести, а хващаме най -кофти сезона  Confused

# 482
Фейт страхотен разказ.Благодаря ти! Hug

# 483
Ох, момичета, това дете ми взема акъла от сега  Tired Това лявото ребро го пиша Дал фира  Tired Немоим повече  Tired Бактън вече  ooooh! Не си намери място лапетията.

# 484

Радвам се, че ви е харесал  Mr. Green определено нераждалите мами имат нужда от много позитивизъм и се надявам да съм помогнала  Wink

[/quote]
Наистина е така, предлагам само хубави разкази да има Peace, а по лошите да не са с много подробности Mr. Green
Отивам да измия чиниите и да изчистя малко и идвам пак  1dishes newsm79
Да ви се оплача, моя мъж много трудно го навивам за секс , все казва че му пречил корема ми  #Cussing out #Cussing out

# 485
Честито на новите мами!Да са им живички и здрави малките слънца!

# 486
Да ви се оплача, моя мъж много трудно го навивам за секс , все казва че му пречил корема ми

Ох, милата  Laughing Познато ми е. Аз на моя почвам на му пърхам с късите си мигли, да му се търкам и мъркам, пък той мъж - със слаби ангели, колко му трябва и хоп - в мрежата  Laughing

# 487
все казва че му пречил корема ми  #Cussing out #Cussing out
newsm78 Пози, пози.....колко има, дето коремът не е от значение.  Whistling
Виж, ако и той има коремче, може да му е тежичко. Simple Smile

# 488
  • Варна
здравейте майчета. Честито на всички родили вече- да са живи и здрави- и те, и бебчетата. Много късмет на останалите, които чакат като мен. Да разведря и аз малко атмосферата с моето 1-во раждане. Преди 6 г.- беше нормално, аз на почти 30г. Усетих си контракциите вкъщи- с ходене по голяма нужда, 3 пъти ходих до WC и си ги засякох- бяха на 5 мин. Веднага влязох да си направя душ (м/у контракциите се избръснах), след това събудих мъжо и в болницата. В приемната бях в 4:50, имах 7-8 см. разкритие, питаха ме дали съм си изтърпяла болките вкъщи, а аз честно не помня някакви кой знае какви болки. В б-цата вече просто чувствах как нещо иска да излезе от мен. Нито клизма ми направиха, нито ме бръснаха (понеже си го бях свършила сама). Сложиха ме малко на тоновете, после ми пукнаха водите, след това- хайде на магарето и след 3 напъна бебка излезе- часът в родилната показваше 5:45. Толкова бях благодарна и пожелавам на всички подобно раждане. Имах 2 вътрешни и 2 външни шевчета- дадоха ми тел.,докато ме шият да звъня на близките- та не усетих почти нищо. И конците бяха органични- сами си паднаха, не съм ходила да ми ги махат.
Сега с второто да си призная малко повече се страхувам, защото все съм в очакване на симптомите, а и съм почти на 36г.. Мислех си,че по-рано ще се появи, а то ще си изкара до термин като гледам (11.09). С първото докато разбера какво става- и тя се роди- 3 дни преди термин- 3,100. А сега ми казват,че ще е и по-голямо, но не исках секцио. Надявам се всичко да мине нормално- за всички нас, които чакаме вече с нетърпение- Simple Smile

# 489
Ето ни и нас, не дочаках телефона на Лъки, щото и аз малко набързо тръгнах. Ива се роди на 6.септ в 2.06ч, 3400/50см. Днес се изписахме срещу подпис. Каката я приема чудесно засега, все се опитва да я гушне, да я погали... Ще ви пиша повече по-натам, стискам палци на тези, които още чакат!
 Hug

# 490
matzko,честита малка принцеска и на теб! smile3525 Много да те радва и бързо да се възстановяваш! Hug
все казва че му пречил корема ми  #Cussing out #Cussing out
newsm78 Пози, пози.....колко има, дето коремът не е от значение.  Whistling
Виж, ако и той има коремче, може да му е тежичко. Simple Smile
Ами, знам ли търси си извинение само, че има корем има , та и по голям от моя Mr. Green
Засега ще е така, по нарядко пък като се роди бебчо ще е по начестичко  Laughing

# 491
Ех, matzko, аз така и предположих Wink
Да ви е жива и здрава малката Ива. БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ Simple Smile

galinche, дано всички имаме толкова бързо и леко раждане. Искаш ли да те запиша на първа страничка, нямам спомен да си писала в темичката преди, но вече главата ми изневерява....

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 18:50 от Lucky*

# 492
  • Бургас
Честито на всички майчета, гушнали днес своите рожби! Да са им живи и здрави !

# 493
matzko,честита ти Ива.Да расте умна,здрава и щастлива! newsm51 newsm51 newsm51

galinche,хиляди благодарности за положителния разказ Hug

# 494
 smile3518 Няма нищо. Нищо, освен 1-2 стягания на корема дневно. Мисля в понеделник да отида да замерят тонове и да проверят плацентата и водите. В голяма дилема съм какво да правя - дали да чакам максималния срок, както ме съветваха от АГ-отделението при последния преглед или да си слушам АГ-то, според която на 11-ти да си взимам багажа и към болницата. Опасявам се, че ако я послушам, ще ме приемат в болницата и ще ме държат там за наблюдение просто. А аз изпитвам панически ужас от болници!!!  Weary

Общи условия

Активация на акаунт