Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, някоя от вас може ли да ми каже къде точно е виждала "новата" Vampire's Love колекция на essence  Shocked Ходих до две ДМ-та, до Lilly и няма, и няма  #Cussing out  Cry

Взех си и аз тату сенките на мейбълин, но си избрах черните, за да ги ползвам като основа. Повече работа ще ми вършат така.. Тюркоазените също са прекрасни, ако успея да се добера до тях другия път ще ги взема  Crazy

# 661
  • Стара Загора
Валея, тази колекция е от миналата година и изобщо не се внесе в България. Не я търси напразно.  Laughing

# 662
Знам, че е от миналата година, за това сложих "нова" в кавички  Flutter Една съфорумка говореше за нея преди няколко страници, че я била видяла някъде и аз се втурнах вчера да я търся  Cry

# 663
  • София
Мисля, че tanch беше писала, че си е купила нещо от вампирската серия на Есенс, но тя не е в БГ.

# 664
Това обяснява нещата  Sad

Дали я има в Париж?  Confused

# 665
  • Стара Загора

Едва ли. Много бързо се разграбват, а и в Париж не съм чувала да има Есенс.
В немския ибей е вероятно да има нещо.

# 666
  • На острова
Мацата, с какъв молив си очертала?  Flutter

# 667

Едва ли. Много бързо се разграбват, а и в Париж не съм чувала да има Есенс.
В немския ибей е вероятно да има нещо.

Благодаря ти  Heart Eyes  bouquet Ще я прежаля и тази колекция, не ми се занимава с поръчки от сайтове и т.н. Не са толкова специални  Mr. Green

# 668
  • София
Мацата, с какъв молив си очертала?  Flutter

Не е молив, сенките на Лореал са -  Color Infallible 12 Endless Chocolat

Нанасям ги като очна линия с четката на Есенс. Това е най-хубавата кафява очна линия, въпреки двете Есенски, които имам - Лондон Бейби и Сън Клуб. Не мръдва цял ден и цвета е уникален.

# 669
  • На острова
Мерси! Тъкмо се чудох на Лондон бейби-то. Чудесно е така  Simple Smile

# 670
Това обяснява нещата  Sad

Дали я има в Париж?  Confused
Мога да ти взема нещо ако искаш, след две седмици се прибирам в БГ. Но няма всичко от колекцията. Има палитрата сенки, пудра, няколко лака, уплътнителя за мигли, тоалетната вода и за друго сега не се сещам. Имат и холограмна колекция, не знам в БГ има ли я.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:28 от tanch

# 671
Това обяснява нещата  Sad

Дали я има в Париж?  Confused
Мога да ти взема нещо ако искаш, след две седмици се прибирам в БГ. Но няма всичко от колекцията. Има палитрата сенки, пудра, няколко лака, уплътнителя за мигли, тоалетната вода и за друго сега не се сещам. Имат и холограмна колекция, не знам в БГ има ли я.

Благодаря ти, но недей да се занимаваш   bouquet исках да пробвам lip stain-овете, но сега докато преглеждах пак гугъл попаднах на снимки как изглеждат след 7 часа носене и не ми хареса ефекта  Sick

# 672
  • София
Скрит текст:
Elle-même, влюбена съм!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Разкошна е! Хубава кожа, деликатен грим, хубави очи,  хубаво оформени вежди  Heart Eyes
Embarassed Много ви благодаря   bouquet

Уф много е хубава тази Naked Palette.Много си падам по този тип грим.
Аз преди се чудех какво толкова я хвалят - цветове като цветове. Обаче колко са пигментирани направо не е истина  Heart Eyes И сигурно милион комбинации могат да се спретнат с нея.

Мацата, дори и да не е излезнал реален цветът, пак изглежда много красиво!

# 673
Валеа, във Франция не продават Есенс.

# 674
  • София

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт