Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Точно сега дадоха трейлър за Памела по ВИП Брадър и там беше с такова червило!  Heart Eyes

# 646
  • в 1001-та нощ
ааа, копира от мен, значи  Thinking Mr. Green

# 647
  • В центъра на Вселената...
Момичета, виждали ли сте такива или подобни шкафчета по магазините и долу горе на каква цена вървят? Поръчах си едно, но искам да направя съпоставка на цената, дали си струва да взема друго от същото място или да потърся в домашни потреби.  Laughing

Миналата седмица си взек такова от Айко ( ,но бяло), за 20 лв. Страшно съм доволна, защото от много време си търсих

# 648
  • София/Бургас
Това шкафче, което е показала iv4enceto го имам. Цената е към 8 лева. Много е удобно. Има и по малкия вариант. В него съм сложила бижутата. Цената му е към 7 лева. Има ги в магазините са домашни потреби.

# 649
  • в 1001-та нощ

Алена, пусни някоя снимчица с червилото! Видях снимки в нета, но ще ми е интересно и на теб, как ти седи! Hug

малко набързо го щракнах, но колкото да се види цвета  Blush

на първата е само червилото, на другите две има и молив под него, днес бях с молив отдолу, но някак стоеше по-контрастно, предполагам защото имах ББ крем, пудра и бронзър  Peace стоеше, като върху кадифе  newsm78

# 650
Алена, на първата, без молива  ми харесва най-много!  Wink По-нежно ми стои. Peace

Я кажете за минералните пудри какво ви е мнението? Слагате ли?
Откакто си взех buffing brush-a на Чапман слагам с най-голямо удоволствие. С четката взимам точно толкова продукт, колкото трябва не се наслагва, разнася се страхотно и стои много естествено. В момента съм с една на Сефора, но скоро ще ми свърши. Мислех да взема някоя на МАК. Предполагам, че няма да сбъркам, но исках да чуя и вас!  Heart Eyes

# 651
  • София
Момичета, много хубави неща сте показали   bouquet

Алена, и на мен на първата снимка червилото най-много ми харесва. Много красив цвят  Heart Eyes

Аз днес сефтосах Naked палитрата на UD. Очите са ми кървясали, тъй като не спах много добре Sad

Скрит текст:

Извинявам се, че пускам толкова много снимки, но не мога да преценя на кои се вижда най-добре.

# 652
Elle-même, влюбена съм!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • На острова
Разкошна е! Хубава кожа, деликатен грим, хубави очи,  хубаво оформени вежди  Heart Eyes

# 654
  • на кого му пука
Уф много е хубава тази Naked Palette.Много си падам по този тип грим.

# 655
Момичета, доволни ли сте от четката за очна линия на Екотуулс? Трябва ми нещо твърдо, защото ми омръзна да ми се разместват косъмчетата и резултата да се омазва, ако ме разбирате.  Tired

# 656
  • в 1001-та нощ
Момичета, аз имам един въпрос за крем-очната линия на елф  Peace

Ако помните - в неделя показах едни снимии на вампирски грим 2 на едното око и другото очертано с тюркоазената крем-очна линия на елф (всичко беше проби).

Та, тази очна линия в бурканчето - стои много странно - няак твърда и четката се пръзаля по нея, не потъва, на мен ми изглежда, че така е предвидена, не е засъхнала, четката взима остатъчно продукт, за да "намаже",  черната също е по-суха, но в неч четката може да потъне.

Въпросът ми е - някой друг взимал ли е от тези цветни крем линии, пробвал ли е? Аз имам и златисто-тютюневата - ще я видя и нея - сигурно уикенда; но ми е интересно ако друг е вземал - как е  newsm78

# 657
  • София
a.l.e.n.a Такива са и моите  Peace. Някак са по сухи и стегнати. Нищо общо със гел линията на Есенс примерно, но пък се нанасят супер  Peace.

# 658
  • в 1001-та нощ
ooo, добре  Blush Party нямам търпение да пробвам и златната, а имам и един пигмент не пробван  Heart Eyes

За първи път ми хареса нюд грим и окото очертано така, тези дни и ще се спретна така за работа  Blush

и на мен ми изглеждаше много приятно за нанасяне  Blush сякаш така е предвидено, а не че е засъхнало  Peace

# 659
  • София
Да ви покажа как стои при мен бронза

....

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 08:30 от Мацата

Общи условия

Активация на акаунт