Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 876
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Относно трендовете..аз супер се запалих по тъмните 1, 2, 3, 4, 5 и ярко червените устни.  Heart Eyes Тези дни си купих едно вампирско на Голдън роуз (номер 70). Ей, така за експеримент, да видя, ще се харесам ли, ще мога ли да го нося. Цвета е супер, иначе не ме кефи.
Утре вие ще отваряте Мак заради новите колекции , а аз за червило.  Mr. Green
Препоръчайте ми хубаво, за предпочитане матово, вампирско червено . Да не е на Мак, тъй като  вече ги коментирахме, там се колебая между 2 цвята.    bouquet

# 691
Препоръчайте ми хубаво, за предпочитане матово, вампирско червено . Да не е на Мак, тъй като  вече ги коментирахме, там се колебая между 2 цвята.    bouquet

Ами те всички марки в момента имат поне по едно такова.  Grinning
Аз днес гледах новите "глосове" на Герлен. И те са матови и дълготрайни с доста тъмни цветове.

На мене проблемът с тъмните червила ми е намирането на точния молив. Малко да не е каквото трябва и се разваля целия ефект.  Crossing Arms 

# 692

Ето за такъв цвят говорех. Красота! Само дето е било от лимитирана серия. Някакви идеи за нещо подобно, т.е. същото?  Mr. Green

# 693
А според вас кои нюанси тъмно червило правят зъбите по- бели? Май сливово, със студен подтон?  newsm78

# 694
  • в 1001-та нощ
да, студените  Peace със синкав подтон  Heart Eyes

# 695
Относно трендовете..аз супер се запалих по тъмните 1, 2, 3, 4, 5 и ярко червените устни.  Heart Eyes Тези дни си купих едно вампирско на Голдън роуз (номер 70). Ей, така за експеримент, да видя, ще се харесам ли, ще мога ли да го нося. Цвета е супер, иначе не ме кефи.
Утре вие ще отваряте Мак заради новите колекции , а аз за червило.  Mr. Green
Куражче, новите червила Шанел Алюр! Там има убийствен, вампирски, тъмен цвят. Страшно дълготрайни и хубави са тези нови червила.

# 696
  • София
както знаете съм пристрастена към тази девойка Mr. Green и няма начин да не ви покажа новият й грим  Embarassed
Скрит текст:

# 697
  • София
Куражче, новите червила Шанел Алюр! Там има убийствен, вампирски, тъмен цвят. Страшно дълготрайни и хубави са тези нови червила.

bouquet Златна си! Аз именно заради подобен цвят си търсех в другата тема нещо наистина дълготрайно  Party

# 698
Момичета, днес минах през едно магазинче, което не бях "преслушвала" скоро и пробвах две неща. Едното е четка на IMPALA  Flutter Оказа се, че от скоро имат няколко четки. Разгледах тези за сенки. Изглеждат много добре - мекички и плътни. Взех си една по-малка, малко наподобява четка за червило. Мисля, че ще е идеална за детайли и оформяне на V-то  Grinning
Другото е едни сенки, които ги заглеждам от известно време, но все не се решавам да пробвам. Изглеждат много хубаво сатенено в кутийката. Четворки са. Днес много си харесах една лилава четворка и реших да купя едни за проба. Полски били. Ако ми харесат, като ги пробвам, ще пиша повече  Peace

# 699
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам бегъл спомен,че преди време се хвалеше един молив на ГР като доста траен във водната част на окото.Този ли беше http://goldenshop.bg/details.php?id=1125 ?

# 700
Мисля, че беше по-луксозният вариант на каяла на ГР  Wink

# 701
  • София
Кой е по-луксозният вариант? Него съм го проспала  Crazy
Аз имам този и мнооого го харесвам за водната линия, страхотно е пигментиран, а в същото време не е прекалено мек. Лошото е, че много лесно се размазва и не трябва да се нанася твърде близо до слъзния канал (по някаква причина на мен само там ми се размазват моливите  Thinking ).

Аз от зор да се видя с мнооого тъмно червено червило си взех едно на ГР днес. Просто за да го понося и да преценя дали се възприемам. Е, направо съм влюбена! Никога не съм мислила, че ще ми отива толкова тъмен цвят  Crazy А как хубаво си пасна с черна очна линия и малко от мейбълинското тоуп тату  в свивката на клепача...  Crazy Heart Eyes След малко ще снимам.
Тези дни ще ходя за подобно шанелско червено. Дано да има сходен нюанс  Praynig

# 702
  • В къЩи.

Аз имам този и мнооого го харесвам за водната линия, страхотно е пигментиран, а в същото време не е прекалено мек. Лошото е, че много лесно се размазва и не трябва да се нанася твърде близо до слъзния канал (по някаква причина на мен само там ми се размазват моливите  Thinking ).

Благодаря ти.   bouquet

И на мен точно там ми се размазавт . А под окото размазва ли се? Траен ли е?

# 703
Пример как да НЕ се гримираме  Crazy

Язък за хубавото момиче.

# 704
  • София
А под окото размазва ли се? Траен ли е?

Под окото не ми се размазва, нито отгоре, но аз обичам нарочно да си го опушвам. С друг молив не ми се получава толкова добър и наситен опушен ефект. Повечето след опушване стават сиви. Също да отбележа, че съм със сухи клепачи и винаги ползвам база. На мазен клепач и без база едва ли ще държи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт