Отговори
# 90
  • Русе
 ....
   Някой ходил ли е към Дунав тези дни? ...
   ....

Почти не е останала вода в Дунав !

# 91
На зима ще се възстанови Simple Smile Дори си мисля, че скоро ще завали...

# 92
Миналата и по-миналата година ходихме в Орлова чука и също ни искаха 5 лв за снимки. Peace
Реката не е нещо необичайно. И друг път съм я виждала така. Peace

# 93
Рамлин, страхотни снимки.  Hug
Реката не е нещо необичайно. И друг път съм я виждала така. Peace
Peace
 По това време на годината обикновено нивото е най-ниско. 

# 94
Да. Сега като започне дъждовният период, пак ще се напълни. По-впечатлена бях като беше наводнен кеят.

# 95
Да. Сега като започне дъждовният период, пак ще се напълни. По-впечатлена бях като беше наводнен кеят.
Peace

# 96
  • Русе
 Най-високо е нивото пролетта при снеготопенето. Миналата зима не замръзна, да видим тая. Ако не замръзне той- ще замръзнем поне ние с тези цени на тока  Laughing.

# 97
Най-високо е нивото пролетта при снеготопенето. Миналата зима не замръзна, да видим тая. Ако не замръзне той- ще замръзнем поне ние с тези цени на тока  Laughing.
Peace  Mr. Green  ooooh! За цените на тока и парното.  Rolling Eyes

# 98
ЕТо моя поглед над дунава

# 99
деница*, това при Люляка ли е?

# 100
деница*, това при Люляка ли е?
да

# 101
  • В море от любов
Здравейте и от мен в новата за мен тема.  Grinning
За толкова кратко сте изписали толкова много  Crazy, общо взето колкото обиколки съм направила и аз с моя девети месец през последните десет дена. Mr. Green Започвайки с катеренето на Шипка, после разходка до Истанбул и вчера се прибрах от Солун, луда работа.........

# 102
ivaaa , обикаляй след като си добре.  Hug

# 103
  • Русе
  И ние ходихме следобед при Люляка, да видим Дунава, ама него го няма Mr. Green
  Според нашия татко-рибар, се забелязва леко покачва на нивото на реката, ама Чиби ще каже със сигурност Simple Smile

# 104
  И ние ходихме следобед при Люляка, да видим Дунава, ама него го няма Mr. Green
  Според нашия татко-рибар, се забелязва леко покачва на нивото на реката, ама Чиби ще каже със сигурност Simple Smile

Не съм Чиби, но ще потвърдя!  Grinning Peace Разликата отпреди седмица е, че Дунав си е възвърнал около 5 метра от полагащата му се ширина!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт