Отговори
# 75
⅞ ...and Happily Ever After, и ние вчера бяхме на Текето  и я видяхме тая гледка  ooooh!. Тая площадка я подминахме и отидохме на друга, където беше маааалко по-чистичко  Wink.

# 76
Злате, те Мобил мед си изписват АБ винаги. Поне това са моите наблюдения. Шуслеровите соли съм ги чувала, но нямам никакви наблюдения върху тях. Същата работа и с капките на Бах.
Просто снощи като му видях гърлото и ми стана ясна работата. Иначе и аз не бързам с АБ от как пак в Мобил мед му изписаха АБ пак за температура + сироп за кашлица и капки за нос, при условие, че той имаше само температура еднократна, която повече не повтори.

На моя приятелка на детето със същите симптоми му изписаха Оспамокс, но той имаше и кашлица та и сироп пиеше.

Я ме светни за прополиса със невен моля те.

# 77
а на мен са ми интересни тези шуслерави соли   

# 78
  • На брега на реката
Здравейте, какво чудо се е заформило за тоя боров мед  Mr. Green
Намерихме боров мел в Кауфланд, това е единствения начин да разтикам гадната кашлица и отровно горчивия Зинат. Който е пил, знае за какво говоря  ooooh! Дъщеря ми има вече фобия като ме види да се засилвам срещу нея с дозатора. Как да е, поразмина ни се, да не се хваля, но имахме нужда явно от АБ-то, понеже веднага престана да качва температура и спря да се оплаква от ушо бола.
За награда я поразходихме из региона. На Люляка беше интересно. Много е странно да видиш Дунава в това състояние - като пустиня. А такива огромни миди сефте виждам, колкото двете ми шепи беше разтворената мида Mr. Green
В петък пък хванахме двете влака за Иваново. За първи път я качвахме на влак, голяма емоция беше, голямо подскачане от радост. Мъжото ни посрещна на гарата, а от там опрашихме към Червен. Последно бях ходила преди 5-6 години, е голяма разлика. Пътеките изчистени, с информационни табели, имаше входна такса, малко не ми стана ясно на произволен принцип ли си казваше таксата чичито...И мост нямаше преди години. От там на село, два дни в хоризонтално положение, детето подскача щастливо, изчетох де що имаше клюкарски вестници   Mr. Green

А Шуслеровите соли според мен помагат за бързото оздравяване. Но друго впечатление нямам  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 19:14 от Fervor

# 79
Прополисът с невен е готов - купих си го от денонощната аптека и е спрей. С малкия нямах голям успех, защото е гаден, но успях да му пръсна някак. На себе си съм прилагала, но пръскам към небцето, че е много неприятно и определено има ефект.

Шуслеровите соли са ми много полезни за малкия - 2 херпангини съм оправила с тях, както и други гърлени истории, давам при хрема, кашлица ... спасиха ни от АБ при бронхит. Аз имам и давам №3, мога да ги давам всяка вечер по 2 за обща имунна защита. Има и други номера, но от тях не съм купувала все още.

# 80
март месец когато ходихме при д-рДаскалова в кабинета и имаше сертификат че работи с тях (на нас не ни ги изписа  ) още не сме ги пробвали .малко съм скептична след опита ми с боаронските хапченца

# 81
Ние днес решихме да уважим природата около Русе и беше много хубаво. Отидохме на Орлова чука и там като ни емна продавачката на билети да ни говори за прилепа Гошо  ooooh! Как щял да ни проверява билетчетата и  не знам си какви други детински чудесии.. Таа, влязохме в пещерата и там екскурзовода през цялото време ни обясняваше цветущо нещата.. Тъкмо си помислихме,че е весел човечец и на края искахме само да се снимаме нашата групичка в пещерата и той ни каза:"Не може, достатъчно снимахте" ( а платихме 5 лв, за да може да снимаме в пещерата..).   И така сравнително доброто ни впечатление се прецака..

После ходихме до Червен.. Вярно човечеца си те таксува както му дойде Wink  Много има какво да се види ама много печеше и аз се криех на сянка Simple Smile Иначе си направихме един пикник наоколо.

Хубаво си е наоколо, но трябва да се поддържа. Дано има повече туристи и средствата да се влагат както трябва!

# 82
  • Русе
 Тук ходих, там ходих, пък снимка йок  Grinning.
 И без такива - снимките били в сурат тефтера Grinning!

ПП сурат тефтера = facebook

# 83
# 84
  • Русе
 Grinning
Супер!
Не съм влизал в Орлова чука не помня от колко години, до колкото виждам и осветление си има на ниво, трябва да се посети!

# 85
Да!

2 лв е билета за студенти/ученици
6 лв за нормални (както казаха там)
5 лв за снимане

30 мин с екскурзовод..

120 стъпала Simple Smile Има беседка с барбекю,предполагам се плаща,за да се използва. 

# 86
Колко пъти съм ходила в Орлова чука, никога не са искали пари за снимки вътре в пещерата. Само се чудят как да скубят хората!
От няколко години направиха цветно осветление, хубаво е. Преди доста години, поне 14, съм влизала доста навътре в тази пещера, но тогава нямаше екскурзоводи, не се вземаше пари за нищо. Сега хубаво да вземат, поне я поддържат пещерата, а бяха започнали да чупят "за спомен" парчета и образувания. Природата и гледката наоколо са чудесни!
Иначе молят където са прилепите да не ги притесняваме със светкавиците.

# 87
За 45 мин хич не стигнахме до въпросните прилепи. Само Шанзелизе, сталактити, сталактони, пианото, семейството..Прилеп нямаше Sad Искаха ни 5 лв за снимане вътре ( сигурно защото видяха,че имаме голям апарат, полупрофесионален) и накрая не можахме една обща снимка да си направим... Достатъчно снимки сме си били направили  #Cussing out Беше въпрос на 2 мин...

# 88
  • Русе
   Карола, благодаря, че сподели снимките с нас!
   Някой ходил ли е към Дунав тези дни? Ето една снимка от darik news:

# 89
     Някой ходил ли е към Дунав тези дни?
Аз през 2-3 дена го навестявам - професионални ангажименти.  Wink
И сега го виждам . На работа съм.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт