Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 176
  • 908
  •   1
Отговори
# 165
Не, изветрява.

# 166

Благодаря ти!   bouquet

# 167
  • София
Да се включа и аз как се вади дървесна смола от светли дрехи =)
Натрива се с етилов алкохол, вади всичко.

# 168
ва ни ла   bouquet Ти ми четеш мислите. Бяхме на почивка и два панталона са със смола

# 169
  • София
Радвам се! Simple Smile
Много хубав аватар!

# 170
Когато пържите / панирате  в сместа добавете 1ч.л ракия и после кеф не поемат мазнина продуктите
Извинявай, но аз не разбрах - в коя смес се добавя ракията? В панировката ли или..? А друг алкохол може ли или точно ракия?

# 171
в сместа при яйцето.       Може и уиски  Sunglasses

# 172
  • Пловдив
Неочаквани употреби на обичайни неща в кухнята

http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … BE/view/2206.html

# 173
  • в тристайна гарсониера :)

Вилицата и чесъна, и кутийката за дискове с рецепти ще ги изпробвам задължително.

# 174
Дъвка съм махала с ютия, това с фризера при мен не проработи. Слагате дреха отгоре един лист хартия и гладите, дъвката се залепя по хартията.

# 175
  • Бургас
Здравейте!С какво мога да почиствам тапицерия на диван тип обърната слонова кожа(така ни обясниха в магазина ,че се нарича  Thinking ) подобно е на велур,но оставя следи като се поглади....много е красив,приятен на допир,но още на първата седмица  успяхме да го изцапаме.Сложих бебешка пудра на петното,позагладих и петното се прикри.Сега дивана е покрит допълнително,за да го предпазим от малкия разбойник  newsm32.Но все пак незнам с какво да го почиствам,забърсвам?! newsm78

# 176

Много полезно  Peace

# 177
Момичета, моля за помощ.
Едно бяло късо палтенце 80% вълна 20% синтетика го потопих в разтвор от белина. На един леген вода около 10- тина литра,  сложих около 100- тина мл белина Аче. И сега на места стана на жълти петна.  newsm78

Чета в интернет различни методи за премахване на петната (разбира се гаранция няма), но нямам опит и наблюдения, за това преди да престъпя към експерименти, моля някой който се е сблъсквал с това да ми даде съвет.  Praynig

# 178
Този препарат на А1 за загорели мазнини аз отдавна го хваля и се радвам, че и други са го намерили. Много евтин и много ефикасен.  Peace

И варианта му за мухъл е перфектен  Peace
Пръскаш и измиваш с вода, дори няма нужда от търкане.

# 179
Намерих ги и аз,препарата за котлен камък е силен.
Препарата за почистване на мебели и кожи обаче, според мен не върши работа-пробвах в/у изкуствена кожа,само замазва отгоре.Върху ПДЧ замириса на плюнка ( извинете за сравнението,но така си беше).Миризмата изчезна на следващия ден,но също не изчисти мебелите.

Общи условия

Активация на акаунт