Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 397
  • 908
  •   1
Отговори
# 345
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита - омекотител за пране какъвто ползваш, нали? Колко разреден горе-долу?

На първия въпрос - да
На втория- ..... едно към гьотере  Mr. Green Не много омекотител, колкото да усетя водата "хлъзгава"
Хем не купувам отделни препарати за прах, хем ми мирише на хубаво после, хем антистатичния ефект на омекотителя е на лице.

# 346
  • ГОре на черешата...
Ако не ми дрънчеше главата на кухо /болна съм Confused/ още сега щях да пробвам, благодаря  bouquet!

Въпросче - препоръчайте препарат / хитринка  Wink за идеално чисти прозорци...

# 347
От спрея ли да остават? Не
от омекотителя. Разбрах - не остават.
Ползвах синия Кауфландски спрей.  Свърших го. Реших да опитам с разреден жълт Медикс за под да избърша секцията - стара и кафява. Такива бели следи останаха, ясно видими, че Естелов пита какво съм правила.  ooooh! Tired

# 348
Ако не ми дрънчеше главата на кухо /болна съм Confused/ още сега щях да пробвам, благодаря  bouquet!

Въпросче - препоръчайте препарат / хитринка  Wink за идеално чисти прозорци...
Лятна течност за чистачки- евтино и ефикасно. Някой беше писал, че ползва чистачка от кола за почистване на стъкла.

# 349
  • ГОре на черешата...
  bouquet

Страхотни сте! утре ще инспектирам гаража  Whistling

# 350
По принцип има и такива гумички за чистене на стъкла - като чистачка и с тях наистина се чисти много лесно.Аз ги ползвам от години.

# 351
Аз за прозорци и огледала ползвам една чистачка с гъбичка отзад и ми харесва резултата , само в ъглите е трудно. Ще пробвам задължително с препарата за чистачки, много добра идея Simple Smile

Някой да ме подсети с какво мога да почистя кафеварка? Стара е и са се наслагали "петна" от кафе.  newsm78

# 352
  • ГОре на черешата...
Изтъркай със сода бикарбонат, "угасена" с  няколко капки оцет - колкото да стане на кашица.

...собственикът на гаража  Mr. Green пита течността за чистачките разредена или натюр  newsm78

# 353
Както се ползва за колата.

# 354
  • ГОре на черешата...
Ще му предам   bouquet /че аз не съм шофьор и не разбирам.../

# 355

И този препарат е хубав.

# 356
  • ГОре на черешата...
Май го има в Лидл Thinking...

# 357
  • в сърцата на децата <3
Момичета минавам само да ви кажа с какво да НЕ се опитвате да чистите петна от дреха - със Зебра  Mr. Green

Имах някакви много упорити петна по крачола на бременния дънков гащеризон след като помагах на мъжа да сменя крушката на фара на колата. Предполагам, че петната са от смес между масло, прах, мизерия от улиците и пр. Всичко това в лепкава загоряла смес, здраво омазана на коляното ми. Пробвах с абсолютно всичко и не се махна. Накрая реших да пробвам Зебрата... Почисти петното в интерес на истината, но цвета избледня. Сигурно ако е на бял плат няма да е проблем.

Та сега се чудя - продава ли се някъде боя за памук? И дали ако се опитам да боядисам гащеризона ще се боядиса навсякъде еднакво или където е светлото петно ще стане различен цвят? В момента цвета е светло сиво (слонско сиво както казва половинът  Mr. Green )

# 358
  • Ланкър, планините Овнерог
На много места боядисват дрехи, иначе в разните павилиончета по спирките, където и от пиле мляко има, съм виждала боя за памучни и вълнени дрехи.

# 359
Аз пък да попитам - къде мога да намеря "Зебра" в София ?
Търсих и по "левчетата" и железарски магазини,във веригите - никъде го няма,
а върши чудеса и е около 1.50лв. !

Общи условия

Активация на акаунт