Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 436
  • 908
  •   1
Отговори
# 360
Има някаква боя за дрехи, която се използва в пералня...Слагаш дрехата в пералнята и се "пере" на някаква програма.Не е използвана от мен, някой ако е по-запознат, да сподели...А Зебра съм виждала и в Кауфланд.

# 361

И този препарат е хубав.
Лидълските препарати W 5 са хубави. Точно този го нямам, но спрей за стъкла и монитори W5 е чудесен

# 362
  • ГОре на черешата...
Днес го купих от Лидл за около 2,50, но е доста голямо количество. Ще го тествам в неделя и ще докладвам.

# 363
Момичета, помагайте EmbarassedСнощи  съм боядисала половината пране в синьо BlushПуснала съм нова моя синя риза на 60 градуса.....С цветоулавяща кърпичка дали ще мога да поправя гафа?

# 364
  • ГОре на черешата...
Да попитам - идея с какво може да се премахнат малките точици, пръснати на стъкло от ракета, режеща метал Rolling Eyes?

# 365
Да попитам - идея с какво може да се премахнат малките точици, пръснати на стъкло от ракета, режеща метал Rolling Eyes?

за съжаление, мисля,че не могат да се оправят или поне не без да се надраска стъклото. Много леко можеш да пробваш с ножчето за керамичните котлони.

# 366
Момичета, помагайте EmbarassedСнощи  съм боядисала половината пране в синьо BlushПуснала съм нова моя синя риза на 60 градуса.....С цветоулавяща кърпичка дали ще мога да поправя гафа?
Предполагам, че пострадалото пране е бяло? Може да пробваш някой от тези прахове за обезцветяване:
http://www.globol-bg.com/eshop/index.php/en/component/virtuemart … riteli-na-praneto

Аз имам такъв за студено обезцветяване, но не съм го използвала. Купуван е преди година от Пикадили, но мисла, че Heitmann има и в Карфур, и в DM.
Ако пробваш нещо, моля те, сподели резултата!

# 367
Не е бяло прането ми, а цветно. Сложих  и една нова риза, която бях прала, но на по-нисък градус и не очаквах да пусне.....Точно такива цветоулавящи кърпички ще търся, но мислех, че някой, който ги е ползвал ще пише....

# 368

Мисля,че не може да се махнат.

# 369

И при мен е така, че на "френски" тип прозорци... Мисля, че няма оправяне. Стъклото си е направо стопено.

# 370
  • ГОре на черешата...

Мисля,че не може да се махнат.

Ще, ще, като сменим на лято дограмата Whistling...дотогава ще си ги гледам така явно Crossing Arms.

# 371
  • Варна
Една "хитринка", която не се сещам дали е споделяна. Ако ви е скъсан ципа на яке или др. не бързайте да сменяте целия цип. Вижте номерчето на машинката, купете си цип ( или само машинка) същия номер и опитайте да смените само нея. Има един трик с едно металничко нещо, което пречи да влезе/излезе машинката, който аз не знам, затова ходя в ателие и искам да ми сменят само машинката. Към 10 пъти по-евтино е.

# 372
Една "хитринка", която не се сещам дали е споделяна. Ако ви е скъсан ципа на яке или др. не бързайте да сменяте целия цип. Вижте номерчето на машинката, купете си цип ( или само машинка) същия номер и опитайте да смените само нея. Има един трик с едно металничко нещо, което пречи да влезе/излезе машинката, който аз не знам, затова ходя в ателие и искам да ми сменят само машинката. Към 10 пъти по-евтино е.
Aз два-три пъти съм си поправяла така ципове,последния път ми се скъса така ципът,на зъбците нищо им нямаше,изкарах си машинката от друга стара чанта,хванах единия край на ципа,там където е захванат с металничкото,е точно там с клещи се маха много лесно,нанизваш машинката ,дърпаш 2 шева (или слагаш маталната пластинка ако е жива),дърпаш ципът и готово.Стига зъбците да не са повредени,по-сложно стоят нещата с ботушите и обувките..там ципът е пришит в подплатата и трудно се вади Simple Smile))

# 373
Переш докато се изчисти цвета .Моята стара пералня беше засякла така повечето дрехи,новата след няколко пранета ги изчисти от оцветяването.
Другото което може да използваш е един препарат ,вземам го от Кауфланд,но той е за здрави материи и цветове,има дрехи които не оцеляват след него Mr. Green

# 374

Общи условия

Активация на акаунт