Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 245
  • 908
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да си представя, че някой не може да се сети как да си измие вазата. Peace Peace Peace

Ако видиш вазата, няма да реагираш така. Гърлото е тясно и едва успях да пъхна четката вътре. Беше ме страх да не я счупя.

Ама какво ли се занимавам с някой, чиято единствена задача е да хейтва по форумите...

# 616
Да попитам:как да изчистя капки от свещ по дамаската на дивана?Опитах с  вестник и отгоре с гореща ютия,но ми останаха капки,като изцапани с олио.Благодаря предварително.

# 617
Да попитам:как да изчистя капки от свещ по дамаската на дивана?Опитах с  вестник и отгоре с гореща ютия,но ми останаха капки,като изцапани с олио.Благодаря предварително.
Продължавай упорито, но с бяла хартия или салфетка, за да не се отпечата вестника върху дамаската. Ако може - подложи хартия и от долната страна, където най-вероятно е попил восъка.

# 618
Продължавай упорито, но с бяла хартия или салфетка, за да не се отпечата вестника върху дамаската. Ако може - подложи хартия и от долната страна, където най-вероятно е попил восъка.

Не се притеснявай от мазните петна - задължително остават такива. Пробвай с обезмаслител и после перилен препарат за килими. Успех!

# 619
  • в тристайна гарсониера :)
Може да наръсиш с талк да престои поне една нощ. Аз така си оправям мазните петна. Хитринката е от тук Grinning

# 620
 Bambulka, Windy, tetka_the_best,благодаря ви,ще пробвам с тези хитринки,дето ми казахте.

# 621
  • МИНДЕРА
Здравейте,обръщам се с молба за съвет..Купих си едно поло ангора и вълна което изпрах на ръка с омекотител уж който е и като антистатик,но когато го облякох ,цялото ми яке което е памучно стана на власинки и няма махане.С какво да изпера якето си и новата си придобивка?  bouquet

# 622
Власинките от якето може да ги обереш с тези четки ,които са като лепяща ролка, но с какво да ги изпереш незнам.
Скрит текст:

# 623
  • в сърцата на децата <3
Здравейте,обръщам се с молба за съвет..Купих си едно поло ангора и вълна което изпрах на ръка с омекотител уж който е и като антистатик,но когато го облякох ,цялото ми яке което е памучно стана на власинки и няма махане.С какво да изпера якето си и новата си придобивка?  bouquet
Когато материята пуска власинки, няма начин те да не се лепят по памучно яке. Не е въпроса в омекотителя или антистатика - вълната пуска власинки и нищо не може да я спре.

# 624
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ- купихме бебешка вана от Джъмбо, точно такава каквато търсехме Simple Smile От вътрешната страна имаше голяма лепенка етикет. Опитахме се да я отлепим- първо падна горния найлонов филм. После с вода падна и хартията отдолу, но остана лепилото. Него пробвахме да го изчистим с какво ли не- с вода и четка, с лакочистител, с 70% спирт, с Меглио.... не пада и не пада Sad Имам чувството, че ще разградим вече пластмасата, а това лепило не ще да се махне.

Имате ли идеи с какво друго да пробвам да сваля това упорито лепило?

# 625
  • София-в сърцата на моите деца
Пробвай с олио! Peace

# 626
  • София
Здравейте, момичета,

да споделя проблема си и аз и да потърся решение - разчитам на вас.

Та купих си тенджерка на Сапир с керамично покритие. Ползвах я и много неприятно изненадана останах от следите, които останаха от дъното й по стъклокерамичния ми плот.... Изглеждат като материала от дъното да се е свързал трайно с плота, но те така ми изглеждаха и първите петна, когато го купих, а после открих как да ги почиствам. Но за тези петна, които имат вид на драскотини, но не са грапави, не се виждат и като дребни драскотини, а като оцветяване на плота едва ли не.... Прибвах с препарат за стъклокерамика А1, с Medix grill (това е обичайното ми средство за почистване на плота), с гъбичка и веро преди това, с обезмаслител, с ножчето за почистване на загоряло и не се сещазм друга с какво и не се отстранява.

Дали имате свежи идеи?
Благодаря на всички.

# 627
  • Пловдив

Изчистиииии се гадното лепило
Хиляди благодарности   bouquet  bouquet  bouquet
Бях решила да го хвърлям, златна си Simple Smile

# 628
  • София-в сърцата на моите деца

Изчистиииии се гадното лепило
Хиляди благодарности   bouquet  bouquet  bouquet
Бях решила да го хвърлям, златна си Simple Smile
Hug Hug Heart EyesДа знаеш при някои от  лепенките  олиото чисти перфектно..На мене така ми се изчистиха лепенки на дограма, но и на мене ми светнаха този метод! Laughing

# 629
  • София
Един въпрос и от мен - как да изчистя тостер преса отвътре. Знам, че се чисти след всяко ползване, но моята съм я изпуснала (пък и домочадието си е правило сандвичи в мое отсъствие  Crossing Arms) и сега има налепи от загорели корички кашкавал.
Идеи?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт