Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 300
  • 908
  •   1
Отговори
# 240
Момичета с какво си чистите фурните? Rolling Eyes

# 241
Зебра-1.70лв. БГ и винаги с ръкавици

# 242
Тинки,назад в темата препоръчваха такъв препарат-А1.Изпробвах го,наистина чисти добре,на нормална цена е,купих го от Кауфланд.Ръкавиците са задължителни.

# 243
Момичета, да питам тук - тема за пердета и завеси има ли във форума и под какво име, че нищо не ми излиза?  newsm78

# 244
# 245

Благодаря ти мила, но темата е заключена. Само може да се чете. Rolling Eyes

# 246
Да видях сега,явно няма кой да пусне нова тема.

# 247
Момичета с какво си чистите фурните? Rolling Eyes

С Медикс-грил.Доволна съм-не помня колко струваше.

# 248
Тинки,назад в темата препоръчваха такъв препарат-А1.Изпробвах го,наистина чисти добре,на нормална цена е,купих го от Кауфланд.Ръкавиците са задължителни.
Подкрепям на 100% Peace
Бях изненадана приятно от работата,която свърши  и то за 2 лв(приблизително)

# 249
  • Там, където ме обичат
Подкрепям на 100% Peace
За първи път чувам нещо добро и евтино, може ли снимка или линк?

# 250
Ето за този препарат става въпрос
http://6623.bg.all.biz/goods_preparatyt-za-zagoreli-maznini-a1_33257

# 251
•За да се избавим от миризмата на готвено и да неутрализираме неприятната миризма, можем да кипнем една чаша вода, към която сме прибавили 1 ч. л. оцет.
•За да премахнем миризмата на цигари, в стаята можем да сложим малка чашка с оцет.
•За отстраняване на миризмата от бурканите, в които са се съхранявали различни храни, достатъчно е да ги изплакнем с оцет.
•За да почистим чашите от петната от чай или кафе, може да ни помогне смес от равни количества сол и оцет.
•За премахване на петната от алуминиевите, стъклените или порцелановите съдове е подходящ разтвор, приготвен от ¼ ч. ч. оцет и 2 ч . ч. вода. Кипнете течността в съда, след това го измийте с топла вода и веро.
•Ако прибавим оцет към водата, с която мием прозорците (1/2 ч. ч. на 4 л вода), стъклата им ще светнат.
•Петната от храна също могат да се почистят лесно с помощта на разтворен във вода оцет. Засъхнали тенджери и съдове можете да накиснете за половин час, след което да измиете с веро и топла вода.
•Разтворът от ½ ч. ч. оцет и 1 ч. ч. вода е прекрасно средство за почистване на микровълновата фурна. Напълнете някакъв съд и го поставете вътре, без да го захлупвате. Пуснете на пълна мощност за 3-4 минути. След това оставете да постои още 15 минути, след което забършете вътрешността на фурната със суха кърпа.
•За да почистите кафемашината, налейте в контейнера за вода 3 части оцет и 5 части вода. Включете я и я оставете да направи пълен цикъл. След това повторете с чиста вода, за да отстраните остатъците от оцета.
Разтвор от бял оцет за почистване на дрехите

Може да се използва успешно при почистването на мазни петна и отстраняването на неприятни миризми. Просто добавете разтвор от оцет, когато перете замърсените дрехи.
За да отстраните петната от дезодорантите, можете леко да ги натъркате с оцетен разтвор. След това изперете, както обикновено.
Оцетът може да помогне да отстраните варовика и следите от перилните препарати във вашата пералня. За целта налейте 1 чаша оцет в дозатора, нагласете на програма за пране с гореща вода и пуснете пералнята, но без дрехи.

# 252
Подкрепям на 100% Peace
Благодаря за съветите. Аз се сещам, че преди някой беше казал затова , но така и не го намерих. утре отивам на поход с кауфланд Mr. Green

# 253
Подкрепям на 100% Peace
Благодаря за съветите. Аз се сещам, че преди някой беше казал затова , но така и не го намерих. утре отивам на поход с кауфланд Mr. Green
Има го в кауфланд аз изпробвах този за отпушване на канали и  Peace много съм доволна

# 254
  • в сърцата на децата <3
Пускам малко снимки от основното почистване на село - главно действащо "лице" - А1 за мазнини

капака на газовия котлон - току-що свален (самият котлон беше много по-зле - загорял до черно, но забравих да снимам)

капака след като е престоял около 10-15 минути с А1

Измит - ползвах само грубата част на гъбичката за миене, не ми се наложи да търкам упорито

Мястото, където стои котлона (един Господ знае от кога не е почиствано - от снимките не личи, но светлите части са някаква желирана лепкава маса, предполагам мазнина...)

вече почистено (не снимах процеса, защото тук вече беше тежката артилерия - освен препарата ползвах и шпатула за изтъргване и телена четка)

Общи условия

Активация на акаунт