Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 429
  • 908
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Докато сме още на тема ципове-на щерката и се прецака ципчето на суичера, но долната част-улейчето, в което се мушка дясната част-половината се откърши и го е загубила (то ако го бяхме намерили да пробвам да го залепя...,ама..). Някакви идеи? С едри зъби е, пластмасов.
  bouquet

# 376
Здравейте!
Искам да ви попитам как може да се отстранят дунапренени пухчета от анцуг, защото като ходя да тренирам и ми се полепят, някакъв друг начин освен собственоръчно Stuck Out Tongue? Защото ми отнема много време, благодаря предварително. Simple Smile

# 377
Пилинг за дрехи.Ето така изглежда:

# 378
# 379
  • Варна
Докато сме още на тема ципове-на щерката и се прецака ципчето на суичера, но долната част-улейчето, в което се мушка дясната част-половината се откърши и го е загубила (то ако го бяхме намерили да пробвам да го залепя...,ама..). Някакви идеи? С едри зъби е, пластмасов.
  bouquet
Ако не е самата машинка, ще трябва да се сменя Sad
А някой има ли от машинките за пилинг на дрехи от Карфур? Пратих ММ да купи и се отказал, защото била с някаква странна, голяма батерия.

# 380
Мисля, че по-назад беше писано, но не успявам да намеря лек за мухъл. Брат ми има едно огромно петно в стаята и се чуди как да го бори.

# 381
Мисля, че по-назад беше писано, но не успявам да намеря лек за мухъл. Брат ми има едно огромно петно в стаята и се чуди как да го бори.

Някакви препарати пробвал ли е?
САНО?

# 382
  • ГОре на черешата...
Обещах отчет за препарата за прозорци от Лидл - доволна съм и го препоръчвам Peace. Сега ще погледна на същата марка сигурно имат за почистване на печки.

# 383
Да попитам с какъв препарат мога да изчистя налеп от ютията?

# 384
Galski Не съм го пробвала но това за което говориш и аз го четох беше разтворено витамин Ц във вода и се пръска с него.А аз купувам от кауфланд един препарат в тъмно синьо шише на върху етикета има лепнат друг етикет на който пише против мухал шишето отгоре е стеснено  а надолу е изтумбено и е 1 литър че не помня как се казва струва около 4лв много е добър този препарат

# 385
Здравейте!
Искам да ви попитам как може да се отстранят дунапренени пухчета от анцуг, защото като ходя да тренирам и ми се полепят, някакъв друг начин освен собственоръчно Stuck Out Tongue? Защото ми отнема много време, благодаря предварително. Simple Smile
BlackLotus става и със самобръсначка малко по бавно но също става аз така си изчистих един анцуг

# 386
Да попитам с какъв препарат мога да изчистя налеп от ютията?

Аз редовно прецаквам дрехи с ютията и съответно самата ютия,чистя я с ето това
Скрит текст:
,количество колкото 20-50 стотинки на меката част на гъбата след това търкам и попивам с влажна кърпа ,същият ефект се постига със сода на вестник и търкане,но не съм пробвала до сега (:

# 387
BlackLotus става и със самобръсначка малко по бавно но също става аз така си изчистих един анцуг

Благодаря много, ще пробвам и със пилинга , когато имам време да понапазарувам Simple Smile)

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 08:54 от BlackLotus

# 388
Аз да попитам за циповете пак...
Циповете на ботушките на дъщеря ми се смъкват сами. След като ги вдигна и до ъгъла на блока пак са до долу. Някой да знае разрешение за този проблем?

Иначе за трудноподвижните ципове - сух сапун за пластмасовите и смазка ВД 40 за металните.

# 389
  • Пловдив
 dididi  , машинката се е разхлабила . Трябва да се ''стисне" леко с клещи . Предполагам,че това ще помогне. Така съм правила с цип на пътна чанта, който не захващаше добре .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт