Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Защо обаче на Бурджу и определиха такава съдба - можеха да я изпратят в Измир, тя там да се реализира и да продължи тихо живота си. Никаква положителна промяна за нея нямаше.

Силве, аз отдавна съм мислила по това и имам своя отговор. Но първо да ти задам въпроса другояче: Хазар защо не позволи на Бурджу да го направи? Защо не я придружи до Измир, та да пристигне жива и здрава, да й помогне да се устрои? Хазар такива жертви не прави. Човекът рече и отсече: "Няма да избирам между сина си и Зилян; няма да разделя сърцето си на две".
И преди го казвах: отдавна стана ясно, че той ги иска едновременно до себе си - сина си и Зилян. Помниш ли, когато детето се "нанесе" у Азизоглу, а Зилян се "изнесе" тайно в болницата? Хазар я търси като луд, прибра се и гушна детето с думите: "И двамата сте много важни за мен. Защо не можеше и Зилян да е тук?" Е, как да стане това?

Според мен в "отстраняването" на Бурджу сценаристите са видели единствения шанс да съберат под един покрив Хазар със сина му и Зилян. Несигурен, но все пак шанс. Виж другите варианти:
1) Бурджу се съобразява с Хазар и остава в Истанбул.
Зилян, толкова пъти опарена, не знам кога би пожелала да се върне. А и Хазар надали щеше "да си научи урока". Ако тя се върне, ще е при неговите условия - той ще си я кара по старому.
2) Бурджу пристига по живо и здраво с детето в някакъв крайморски град.
Хазар влиза в празния апартамент ... чете писмото ... и познай какво става. Бесен е на Бурджу, но скрито или открито обвинява и Зилян. И тук събирането ми изглежда под въпрос.
Така го виждам аз. А за последователния Юсуф съм напълно съгласна с теб. Затова го и избраха такъв невзрачен, иначе можеше да засенчи Хазар.  Laughing

# 466

Според мен в "отстраняването" на Бурджу сценаристите са видели единствения шанс да съберат
2) Бурджу пристига по живо и здраво с детето в някакъв крайморски град.
Хазар влиза в празния апартамент ... чете писмото ... и познай какво става. Бесен е на Бурджу, но скрито или открито обвинява и Зилян. И тук събирането ми изглежда под въпрос.
Така го виждам аз. А за последователния Юсуф съм напълно съгласна с теб. Затова го и избраха такъв невзрачен, иначе можеше да засенчи Хазар.  Laughing
ТАНЧЕ  Hug аз тук виждам още една възможност. Мама Берин нали вече се промени в положителна посока щеше да подхване Хазар и да го натири при Зилян. Той много пъти ни показа, че е послушко.
Защото сега аз видях две смърти на злото - Бурджу и Ресул, а пък можеха нея сценаристите да я пощадят. Само така си разсъждавам.
Права си за жертвите, които Хазар не прави. Тя затова и Зилян поиска да се разделят - каза му че не иска да го дели с никой друг, след заболяването още повече се разстрои, защото той неблагоразумно и вмени, че иска дъщеря, която да се усмихва като нея.
Ако сценаристите четяха редовно нашите предложения от бг - мама, такива филми ще сътворят, че няма да смогнем кой първо да гледаме  Joy Joy hahaha

# 467
Силве, и аз "възразявам" срещу този край на (майката) Бурджу. Разсъжденията ми за това сценарно решение бяха само от гледна точка на Хазар и логиката на неговия образ.
А пък за твоята "друга възможност" ... пепел ти на езика. Само това оставаше, да го видим накрая като "послушко".  Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 16:08 от Tania M.

# 468
-Ресул се връща от свиждането с мама,в джоба си носи пачка с мангизи и си мисли:
-Оооо бат Ресул е пак най-големия мъжага,даже и в пандиза съм номер едно,ей сега като нарамя животното Михри,стой че гледай
- Бену храни Низар и си мисли
-Ох тате,тате,кво не направи с мен,простреля ме, прокуди ме в дън земи телилейски ,а накрая аз трябва да те гледам,ама че късмет, а пък Юсуф дето все клечеше гол и гладен покрай огньовете даже татко ти вика, ама че живот
- А Низар през това време си мисли:
Ех,Аллах как можа да ме накажеш така, да не мога да хвана пищака,па да подгоня я Шахвар,я Юсуф,ако не тях двамата и някой друг може,само да усетя пистолета  на кръста си
-Хазар заобиколен от трите горгони си мисли
-Боже дай ми сили да изтърпя тези трите,че сега като започнат да ми опяват,да се чудя коя по напред да слушам.Ама те не разбраха ли,че аз си правя каквото си искам

# 469

Султан гледа Ресул и си мисли:
Ох на мама гарджето рошавко,на мама хубавеца,мама как иска да те гушне,да те прегърне , най -красивия ,на мама ненагледен,кво ще да ми разправят,майчиното сърце мидятско едно си знае,чедото ми е прекрасно

# 470
ПЕТЯ  Hug точно и красиво както винаги. Peace

Ама на мен защо така ми се стори като че ли това дете като упоено клюмаше на рамото ту на Хазар, ту на Ахузар, ту на Дестан. Да не говорим, че изобщо не е на 1 година.

ТАНЧЕ  Hug ти си днес моето весело захарче, разсмя ме от сърце. Ами той Хазар сега съвсем ще бъде послушко - ще я гледа в очичките, и все ще го е бъз да не го изостави, че му е трудно на човека. Пък и тя ще бъде майка на Арда и ще трябва всекидневно да се старае и да я ухажва, иначе и Берин ще му мели на главата, да не се държи лошо със Зилянчето. Joy Heart Eyes hahaha

# 471

Джесур гледа Зилян и си мисли:
-Тая па Зилян,как можа да се намаже така, като на маймунка гъз
Руя гледа Хазар и си мисли:
Тоя па Хазар кво е прегърнал малкия Арда и се прави на многострадална Геновева
Защо имам усещането ,че го ползва като щит,иначе отдавна да го е връчил на някоя от трите влъхви/разбирайте Берин,Султан и Дестан/

# 472

Зилян гледа Хазар и си мисли:
-Погледни ме бе,инат такъв,не ти ли стига една година на сухо,брей ,мидятския инат ряпа да яде пред твоя!

# 473

Не знам кой инат е по-голям мидятския или Хазаровия,но и двете роди са много задружни в името на сдобряването,даже Ахузар дето почти на никой не се бъркаше и тя се включи във Велчовата ,пардон помирителната завера

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 17:15 от petiab

# 474

Хазар гледа Зилян в очите си мисли:
-Дали да и кажа,че я обичам
ами ако вземе да ми се прекърши езика или пък косата да ми се накъдри?

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 17:12 от petiab

# 475
През това време Зилян си мисли
-Погледни ме,само ме погледни в очите,да видиш какъв поглед ще ти хвърля, ако посмееш да ме отрежеш,да не се наричам Шахвар

А Хазар я гледа жално и си вика наум
-Погледни ме Зилян как те гледам,ако издържиш на тоя ми поглед,значи нямаш сърце

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 17:14 от petiab

# 476

Двамата се прегръщат и едновременно си мислят:
Ей тия бгмами нямат угодия,прегърнахме се,сдобрихме се и пак не са доволни,кой кого обичал повече,па кой как обичал ,па не знам какво си,хайде вече да се мятаме в шарената ковертюра,че така загорехме,че не се трае

# 477

Зилян гледа Хазар и си мисли:
-Погледни ме бе,инат такъв,не ти ли стига една година на сухо,брей ,мидятския инат ряпа да яде пред твоя!
Това много ми хареса   Peace
И аз се чудя и мая, защо аджеба Хазар е толкова сърдит на Зилян.  #Crazy
Дали защото той беше болен от рак и поради болезнената си чувствителност до агресивност от лечението Зилян не му засвидетелства обичта си с разбиране и грижовност като силно обичаща го съпруга през тази една година? newsm78
Дали защото Зилян имаше свое дете от бившия си приятел и след смъртта му той трябваше  на секундата да е на върха на щастието и да стане щастлив съпруг и татко, защото вероятно няма да има свое дете със Зилян? newsm78
Пази боже от мъже-комплексари!  Praynig Crossing Arms Sick

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 17:35 от dai4e

# 478
Момичета до като има желаещи ще сервирам кафе всяка сутрин с голямо удоволствие  Hug
Тала постни готовите колажи  моля те .
Хайде сега по едно капучино 

# 479
Диди, благодаря, аз бях от желаещите. Я виж как си го утроила кафето, че и прелива. Да видим утре къде ще поберем чашите. newsm78
Dai4e, добре завърнала се накрая. Целта беше да си развържем и почешем езиците още малко, че не остана закога, пък и къде.  А кой крив, кой прав, доволни-недоволни ... бош лаф работа. Я виж Петя, без малко да накъдри на Хазар косите ... за ужас на някои може би ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт