Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 14

• 64 140
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • под най-голямото листо на тиквата

ddkal  Hug ако не е прекалено лично, ти защо така категорично ще напуснеш форума. Толкова си позитивна и романтична  newsm78

Силве благодаряти утре ще ти отговоря на ЛС

# 376
Още една песен ,която ме впечатли като музика и вокали.

# 377
  • София/Бургас
Здравейте дами!
Най-сетне се добрах до комп. Макар, че хич не ми се стой пред такъв, по цял ден съм на един.
Пускам серията да видя какво са направили немирниците.

# 378
ЛУСИ  Hug благодаря за песничката. Тя е подходяща и за нашите калпазани, които ни събраха тук.
Лека вечер от мен и се ПАЗЕТЕ!!!  love001

ddkal  Hug мила, не се чувствай задължена, просто попитах, това е. Аз също дълго време не писах в бг-мама, но ....ще ти напиша в ЛС.  Hug Лека вечер и утре спорен ден!

# 379
  • Стара Загора
Ей, момичета, какво ви е налегнало?
Но и аз да отговоря във вашия дух, много ще ми липсвате и тайничко се надявам с края на сериала, да не свършва тази тема, може да следим актьорите, проектите им ... знам ли...
Станахте ми много близки, последните дни пиша само резюме и кратък коментар, ако въобще има, защото нета ми е ужасен ... ту го има, ту го няма... но си мисля за вас, гуш за всички ви!!!    Hug

Силве, твоята романтика особено много ще ми липсва, както и всички момичета   Heart Eyes    Hug

# 380
  • под най-голямото листо на тиквата
Но и аз да отговоря във вашия дух, много ще ми липсвате и тайничко се надявам с края на сериала, да не свършва тази тема, може да следим актьорите, проектите им ... знам ли...
Станахте ми много близки, последните дни пиша само резюме и кратък коментар, ако въобще има, защото нета ми е ужасен ... ту го има, ту го няма... но си мисля за вас, гуш за всички ви!!!    Hug

Дении идеята ти е чудесна, но като гледам активността в темата в последните седмица-две малко се съмнявам да се реализира. Иначе не спирай с резюметата  , аз сигурно съм една от най-верните ти фенки. Още в 13.01ч. започвам да проверявам дали си го написала.  smile3501 newsm18 newsm20

# 381
Станахте ми много близки, последните дни пиша само резюме и кратък коментар, ако въобще има, защото нета ми е ужасен ... ту го има, ту го няма... но си мисля за вас, гуш за всички ви!!!    Hug

Дении идеята ти е чудесна, но като гледам активността в темата в последните седмица-две малко се съмнявам да се реализира. Иначе не спирай с резюметата  , аз сигурно съм една от най-верните ти фенки. Още в 13.01ч. започвам да проверявам дали си го написала.  smile3501 newsm18 newsm20

+ АЗ

Добро утро, щастливки! Силве, Вили, Луси ...  newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Освен търчането и тръстиката, у дома е като на клипчето, само дечицата дето не танцуват, а дрискат още от морето. Cry Cry Cry

# 382
Добро утро щастливки !!!!
Да започнем деня с чай малко смяна в напитките  Joy

Дени и аз подкрепям твоята идея с две ръце  newsm10 newsm10 много е трудно в днешният комерсиален свят да намериш приятни хора с които да контактуваш и ще ми е мъчно много да се разделя с всички вас .
Клари миличка ти се срещна и преодоля много трудности за дете на твоята възраст вярвам ,че ще преодолееш и езиковата бариера  newsm10  сигурна съм , че ще имаш много хубави моменти в този красив и романтичен град Милано греби от живота с пълни шепи и не се предавай пред трудностите   love001
Дано Берин не ме ядоса като отиде и говори с Зилян чакам този разговор с нетърпение .
Чао обичам ви до после  Hug  love001

# 383
Добро утро и от мен.
Много усмивки през днешния ден ви желая  love001
Диде и аз чакам разговора между Берин и Зилян но колкото и мило да се държи свикито все ми прилича на подмазване.При всичките тези гадости които наговори и причини на Зилян един мил разговор не е достатъчен.
mamata48-дано се оправят по-скоро децата Hug

# 384
Добро утро и от мен!
Съжалявам,че тези дни не съм с вас,но компютъра в къщи ми е развален, а зарядното на лаптопа ми изгоря и ми е супер невъзможно да влизам вечер в нета.Дори не съм гледала последните две серии, защото няма къде/по телевизията не успявам/,но благодарение на Дени съм в час.Сега след малко влизам в конкурс, но като свърши и си седна на бюрото ще ви сритам  Grinningза снощното ви настроение.Който иска да пише,който не иска да не пише.Никога не съжалявайте за някой ,който е решил,че не сте му важни.Хайде до скоро

# 385
Диди благодаря Hug Hug Дени и аз съм съгласна с твоята идея newsm51 newsm51
Пожелавам ви приятен и успешен ден newsm47 Мамата дано децата ти се оправят по бързо Hug

# 386
   Здравейте мили дами - BG mammi!
   Първо искам да ви се извиня, че нямам никакво време за писане, но това не значи, че не ви изчитам от край до край. Всички вие сте направо невероятни и аз съм безкрайно щастлива, че макар и на балкона съм част от вас. При мен "тръстиката" израсна още пролетта, а вече заесенихме и още не мога да се оправя. Санирахме къщата - зор голям, защото всичко си правихме сами - най-вече моите трима мъже - съпруг и синове. Сега стягаме сватба на големия син за 20 октомври, търчането не е малко, а все още не съм излизала и в отпуска. Така, че моля ви - не ме отписвайте от тайфата.
   Последните два епизода не съм ги гледала и не мога да коментирам адекватно.
   Успех на всички Ви. За сега само мага да Ви пожелая лек и приятен ден и евентуална среща - довечера. newsm51  love001  love001   love001 smile3525

# 387
  • Бургас / София
Ресул страшна игра до последно ...Заслужава си присъдата, но Низар не заслужаше това...Сега сигурно ще е парализиран...

# 388

Много интересен финал - справедливостта възтържествува, но всички са тъжни.  Sad Защо ли? newsm78 newsm78
И на повечето им е мъчно за Ресул... Защото той също е жертва... на средновековни традиции. Cry
Но... възмездието идва - рано или късно - и за Низар, който също е убиец... #2gunfire

Единствено за Бурджу не ми е мъчно - прекалено лицемерна и театрална (патетична) ми се струва като образ, а като визия - да не говорим. Ужас!!! Mr. Green

Още колко епизода (БГ) остават? newsm78

# 389
Низар също заслужаваше присъда, защото и той е убиец. Сценаристите обаче са решили вместо със затвор да го накажат по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт